Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kogemusi Falken ZE912 suverehviga? (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2809)
willem
huviline

Registreerunud 08.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A5

postitati 09.04.10 20:27 Tsiteeri
Kogemusi Falken ZE912 suverehviga?

Plaan osta naise Audile Falken ZE 912 suverehvid. On kellegil kogemusi millist müra vms teevad ning kas vajavad ka sissesõitu?
Vaatasin teste ja seal Contidega jne müratase sama kuid endal vahetud kogemused puuduvad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 10.04.10 05:45 Tsiteeri

Mul olid eelmine suvi all need rehvid. Ei ütle ühtegi halba sõna. Kuival ja märjal pidamine hea ja minu jaoks olid päris vaiksed. Kulusid aga kuidagi kiiresti. Sõidetud sai ühe hooaja ja kui mõni hetk tagasi müüki läksid, siis oli mustrit 6 mm. Sõidetud sai mitte rohkem kui 6000 km.

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.11 09:06 Tsiteeri

Kas on kellegil kogemust Nangang xr611 suverehviga.Prooviks järgi:asfaldil.maanteel ja 7km tööle peaks see tdi-le sobima vast tiksumiseks.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.06.11 09:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Kas on kellegil kogemust Nangang xr611 suverehviga.Prooviks järgi:asfaldil.maanteel ja 7km tööle peaks see tdi-le sobima vast tiksumiseks.

Kuivalt kannatab söita, kuid märjaga on pidamisel väheke probleeme, samuti on vesiliu oht kiire tulema, kuid see söltub ka juba kiirusest.
Ise samuti neid kasutanud ja ausalt öeldes soetan järgmisel korralgi, kui vajadus peaks tulema.
Tolle hinna kohta on rehvi küll, samas, kui aga veermikus möned körvalekalded, siis rehv on väga kiire kuluma.
Sinu vajadusele on rehv enam, kui küll.
Minul pidid xr611 rehvid 130 km päevas ära kannatama ja seda mitu hooaega.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 12.06.11 14:34 Tsiteeri

Mul all nankand ns2 ed ja kui aus olla siis ei saa midagi halba küll nende kohta öelda.
Peavad iga ilmaga ning on ka vaiksed.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.06.11 14:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24
Mul all nankand ns2 ed ja kui aus olla siis ei saa midagi halba küll nende kohta öelda.

Tegu rohkem V profiili omava rehviga, millest vöib ka pidamise erinevus tulla.
XR611 rohkem nagu karneval, kus muster sigrimigriline:P
Ega enne konkreetselt teada saagi, kui pole katsetanud/kasutanud.

Vorsprung durch Drehmoment !
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.11 15:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: willem
Plaan osta naise Audile Falken ZE 912 suverehvid. On kellegil kogemusi millist müra vms teevad ning kas vajavad ka sissesõitu?
Vaatasin teste ja seal Contidega jne müratase sama kuid endal vahetud kogemused puuduvad

Mul olid A4 samad rehvid all, ühe suve sain sõita, siis müüsin auto maha, seega vastupidavuse kohta kogemus puudub, kuid olid lärmakamad, kui Michelin Pilot lamellid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
martin471
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005

postitati 12.06.11 15:56 Tsiteeri

On minu autolgi falkenid all olnud. Marki ei mäleta, aga seda mäletan küll, et ühe suvega kulusid läbi. Paistab, et viga polnud siiski minu autos, vaid rehvis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant

postitati 12.06.11 17:56 Tsiteeri

Kui siin juba nankangist juttu tuli siis sai endale ostetud NS-2-d.Müraga on küll natuke pahad lood aga muidu suht ok rehvid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
martin471
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005

postitati 12.06.11 19:14 Tsiteeri

Nankangist rääkides võiks jälgida tehnika maailma rehviteste. Kui sõita rahulikult ja normaalselt, siis vahet pole, mis rehv su masinal all on. Kui aga tekib ohuolukord, siis on nankang viimaste seas, kes selle olukorraga toime tuleb. Ühesõnaga olen alati rehviteste jälginud, nankang on järjepidevalt taga otsas.

Nii palju kui maksad, nii palju saad! :)

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.11 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24

Mis need NS2 maksavad Eestis kui on 195/65/15? Ostsin neid teisi prooviks esialgu 2tk. 54e vist oli tk.

indrek_V
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T Avant

postitati 16.06.11 02:04 Tsiteeri

On endalgi Falkenid olnud, pidamist iga ilmaga ja vaiksed. Kuluvad tõesti kiiremini..

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 16.06.11 05:31 Tsiteeri

Minul Falkeniga samuti väga head kogemused seni. Kulumine sõltub suuresti läbisõidust. Minul olid all kahel autol Falken Ziex rehvid, mis hinna-kvaliteedi suhtes tunduvad suht hea valik seni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]