Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tehniline ülevaatus (Vastuseid: 83 | Vaatamisi: 18857)
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 09:18 Tsiteeri
Tehniline ülevaatus

...tulekul mul.
Millised nõudmised on :tulekustutaja?apteek-kas peavad uued olema?
udutuled ees ei tööta -kas saadavad tagasi? , tagumine kojamees ja selle pihusti kuiv ? Ees sportamordid-esiots ülimadal?

Ülevaatus Tartus..kuskil.Kus oleks seal mõtekam minna.
(need vead on kõik parandamisel kuid kahjuks pendeldan kahe riigi vahet ja veits jänni jäänud ajaga.)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 08.08.08 09:53 Tsiteeri

Kustutil peab olema "ülevaatus" kehtiv.
Eraautol ei pea olema apteeki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 08.08.08 10:54 Tsiteeri

Ja kuna esiosa ülimadal, siis otsi koht, kuhu üldse sisse sõita saad, või võta lauad kaasa ;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 11:05 Tsiteeri

tänavatõketest saan üle,kui peaaegu,et seisma jään- muidu teeb "kolks"!Uue vedrud olemas -amorde vaatan veel.Ei tea kas sellega ka probleeme võib tulla et auto madal eest? Huvitab tagumine kojamees -kui ei tööta -kas lasevad läbi ja esimesed alumised udutuled -sama lugu? kus see kustuti peaks asuma?Paremal "pesas" taga-igatahes mingid kummist rihmad seal lotenasid.Puudub ka "kolmnurk" .Oma rumalusest ei vaadanud kui auto ostsin.

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 12:28 Tsiteeri

Tõkiskingad peavad ka olema kui ma ei eksi.
Ohukolmnurk peaks ka kohustuslik olema ja kindlasti E tähisega, vanad vene omad neile ei sobi.
Tulekustuti on savi kus asub, seda kas see korralikult kinnitatud on, pole mul veel kordagi kontrollitud ja tavaliselt on ülevaatuse ajal lihtsalt pagassis vedelenud.
Tuleksustuti ja apteek peavad olema kehtivad, kustutil on peal kleeps järgmise kontrolli kuupäevaga ning apteegis ei tohi ravimid aegunud olla, kuid apteegi sisse vist ei vaadata ja eraautol ei pea seda tõesti üldse olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 08.08.08 12:33 Tsiteeri

Kui auto esiosa on nii madal, siis jah otsi koht, kuhu saad kenasti sisse sõita, ilma kuskile mäeotsa ronimata või võta siis tõesti lauad kaasa.

Teiseks uuri ka seda, kui uksest sisse saad, kuidas neil selle tunneliga ka lood on. Nimelt paljudes kohtades on selle tunneli üleval äärtes suured metallääred.

Kustuti on kõige olulisem. Peaksid ka olema tõkiskingad ning ohukolmnurk ehk see kuldne kolmik.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 08.08.08 14:47 Tsiteeri

Tagumist kojameest ei kontrolli sul keegi, signaali ja tulesi kontrollitakse.
Tulekustuti peaks praeguse seaduse järgi iga aasta kontrollis käima, ja sellekohane märge ka kustutil asuma. Endal kuu tagasi ülevaatusel tähelepanu lisavarustusele ei pööratud, kuigi mul kõik korralikult olemas, kustutigi ostsin samal päeval, kaua sa laenad naabrimehelt.
Mingi aeg kirjutati kustutitele peale ka auto number, et vältida käest kätte, vaatusest vaatusesse käimist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 08.08.08 14:47 Tsiteeri

Kõik tuled mis autoküljes on peavad töötama.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 08.08.08 16:03 Tsiteeri

Kui ei tööta tagurdamistuled, kas see läheb väheohtlike vigade alla, mida võib olla 4 ning saab üv. läbi, kui muud vead puuduvad ? :D

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 08.08.08 20:54 Tsiteeri

et sai hiljuti käidud,et vaadati isegi et koik turvavööd oleks olemas. mul tagaistme keskmine turvavöö oli istme all,see otsiti viisakalt üles;) noh kojamehi ka kontrolliti,vot ei tea ,see samas vist ei tohiks takistuseks ülevaatusel olla kui nad ei tööta?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.08.08 21:23 Tsiteeri

Erinevates ülevaatuspunktides pööratakse peatähelepanu täiesti erinevatele asjadele.
Ühes kohas saadetakse väikese klaasiprao või puuduva katalüsaatoriga masin joonelt tagasi, teises läbib sihuke ülevaatuse ilma igasuguste probleemideta.
Oli juhus kus ülevaataja sõidukit eemalt vaadates küsis, et kas tuled ikka töötavad ja mainis, et tegelikult peaksin ma ka kerenumbrit vaatama.;)
Tartu kohta ei tea, aga tallinnas ei ole mingit mõtet minna endise key kaubamaja tagusesse ülevaatuspunkti.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 08.08.08 21:28 Tsiteeri

Kojameeste juures peab ainult juhupoolne kojamees kindlalt töötama, teised võivad ka seista. Nii mulle ülevaatuspunktis öeldi (endal ei töötanud kõrvalistuja oma)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 21:33 Tsiteeri

Kuidas on nende udutuledega mis facelift mudelil lisatud?
(pole neid jõudnud lihtsalt välja vahetada-kuna uued ostetud siis ehk piisab kui ette näitan,et olemas ja peagi ees?)

Kus ÜV punktis Tartus kõige vähem "näritakse" kliendi kallal?

shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tartu kohta ei tea, aga tallinnas ei ole mingit mõtet minna endise key kaubamaja tagusesse ülevaatuspunkti.

Sa mõtled seda Pirni 5 aadressiga kohta? Miks sinna pole mõtet minna?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.08 22:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: shalm
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Sa mõtled seda Pirni 5 aadressiga kohta? Miks sinna pole mõtet minna?

pirni tn on minu arust paldiski mnt ja mustamäe tee risti kandis. key aga kadaka teel.

edit: sa mötled ehk siis eks kaubamaja taga olevat. (panin juhuslikult kokku)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 09.08.08 05:53 Tsiteeri

jah nii ta on,et seal kandis.skoda keskuse vahetusläheduses.ise antud koha kohta midagi halvustavat mainida ei saa,köike tehakse inimlikult.olen sealse koha teenuseid nii mönigi kord kasutanud.samal aadressil siis toimub nii ülevaatuse korraldamine,kui ka autoremont.asuvad nad ühe katuse all.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 09.08.08 06:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
(pole neid jõudnud lihtsalt välja vahetada-kuna uued ostetud siis ehk piisab kui ette näitan,et olemas ja peagi ees?)

Sõbra keskuse juures olev punkt täitsa norm;) Ja mina teeks auto enda jaoks korda.mitte TÜV jaoks:D

shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.08 08:05 Tsiteeri

heh, my bad - mina ajasin sassi key kaubamaja ja eks kaubamaja, aga jah küsisin pirni tänava üv punkti kohta, et miks ei peaks kõlbama ja ma seal kaks korda kunagi käinud - ei olnud küll midagi ebameeldivat.
kadaka oma kohta paraku ei tea.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.08 09:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Tsitaat:

Sõbra keskuse juures olev punkt täitsa norm;) Ja mina teeks auto enda jaoks korda.mitte TÜV jaoks:D

Enda jaoks ikka tuleb eelkõige teha :-) ...asi lihtsalt selles ,et välismaal viibides raske remondiaegu sobitada (sobiva hinnaga muidugi) ja TÜV tuleb hirmsa hooga peale (eriti kui veel oled tööga hõivatud).Kuna mul 09 kuu ette nähtud siis üritan autol kõik vähegi võimaliku ära teha.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.08 19:13 Tsiteeri

küsin oma mure siin,kuna pealkiri köige normaalsem.
mure selles,et sai täna ostetud audile pirnid-suure rutuga sai tehtud ja oh önnetust,juhtusid näppu sellised:

http://automaailm.cma.ee/pics/main/012292_094005.jpg

nüüd ongi asi selles,et panin nood natu aega tagasi ette ja mida paganat,valgest valgusest asi kaugel-pigem tuled nagu pedemajakal"sinakad"
kaugtuledeks ikka tavalised pirnid.pole küll rahast kahju,et uued ja korralikud osta,kuid tahaks teada,et kuidas ülevaatuse onud sellistele tulukestele reageerivad.
maanteele ei saa ka minna,et vaadata,kuidas nad ka valgustavad-pudel ölli juba nahavahel ja siis ma rooli ei keera!
ehk kellelgi hüva nöu pakkuda.arvatavalt ikka homme ostan mingid möistlikumad pirnid ette.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.09.08 19:36 Tsiteeri

Näitad kontrollijatele karbi pealt seda E4-homologeissonit ja loodad, et vangi ei panda. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sander1110
huviline

Registreerunud 29.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 09.09.08 19:39 Tsiteeri

tartus soovitan ka sõbrakeskuse juures olevat TÜV-i. mingit tõkiskingi ja tulekustutit minul küll ei kontrollitud. tuled aga peavad küll kõik põlema.igati normaalne koht. mingit mõtetut norimist vähemalt pole.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.08 19:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Näitad kontrollijatele karbi pealt seda E4-homologeissonit ja loodad, et vangi ei panda. :P

selge ja tänud.iseenesest möistmatuks jääb sel juhul see,et mille k..di pärast siis selliseid asju müügile lastakse,kui tekib probleeme.
aga kas sinikuubedega vöib ka muret tekkida,kui juhuslikult peaksid mind selliste tuledega ringi vuramas nägema vöi näitan ka neile seda E4-homologeissonit ?!
asi selles,et ühe hoiatuse olen juba saanud,kuna üks pirn oli läbi pölenud.tehti suuline kiirmenetlus:o millele mina pihta ei saa-kuidas on asi suuline,kui läks kirja paberile.

Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 10.09.08 05:48 Tsiteeri

Tsitaat:
...tulekul mul.
Millised nõudmised on :tulekustutaja?apteek-kas peavad uued olema?
udutuled ees ei tööta -kas saadavad tagasi? , tagumine kojamees ja selle pihusti kuiv ? Ees sportamordid-esiots ülimadal?

Ülevaatus Tartus..kuskil.Kus oleks seal mõtekam minna.
(need vead on kõik parandamisel kuid kahjuks pendeldan kahe riigi vahet ja veits jänni jäänud ajaga.)

'
Tehniline ülevaatuse kohta võin nii palju lisaks öelda, et minult küsiti auto apteeki, tule kustutit, tõkiskingi, ohukolmnurka ja karmilt vaadtati ka kuupäevi kas on kehtivad.
mul ei põlenud tagumised numbri tuled ja öeldi et ARK seaduse järgi läheks mul see ülevaatus uuele ringile( ehk kui esitulede syttimisel ei hakka koheselt põlema ka numbrituled on kordus sooritus). õnneks muu oli korras ja co pidi olema yllatavalt korras. lasi läbi õnneks kordust ei tulnud :)

a80 91 välja laske autodel pidi olema co probleemne.. aga minul oli normis ja seda nad seal imestasid yhel papil seal oli sama auto ja ta kurtis, et pole korras. kuidas minul see korras on.

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 10.09.08 07:06 Tsiteeri

Korras auto ja varustuse kontroll on kõik norm, aga kuhu minna diisliga, nii et ei pedereeritaks, norm kogemusi on?

Pole enne diisliga ülevaatamas käinud ja olen näinud et see kuidas tühjalt (ilma koormuseta) pöördeid antakse kohapeal on räme ja vale.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.4% - SQL: 62.6%]