4b
huviline
Registreerunud 09.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80B4 1.9tdi
|
postitati 20.07.04 14:15
|
|
|
autoga Leetu
Tere,
On soov sõita autoga Lätti, Leetu. Kas keegi oskaks öelda palju u. diislihind seal maal maksab?
Ja äkki on kellelgi kogemusi vähemtuntumate vaatamisväärsustega, mida kindlasti tasuks kaema minna.
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 20.07.04 15:39
|
|
|
Lätis on kütte hind sama, mis meilgi ainult kolme kohaga peale koma 
|
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
postitati 20.07.04 15:54
|
|
|
Lätis,Leedus diisel ca 12-14 kr liiter
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: hetkel autotu
|
postitati 20.07.04 16:30
|
|
|
ma ka leetu neljapäeval...mida vaadata...hmm..kui võimalik sõida Palangasse, päris meeldiv kuurortinn seal tegemist küll peaks leidma
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
Teerull
huviline
Registreerunud 19.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Cross Polo; Trafic
|
postitati 20.07.04 18:16
|
|
|
Hea soovitus ongi Klaipeda ja Palanga, tegemist seal küllaga ja üllatusi ka. Palangasse sisse sõites, kohe kui auto peatus, taheti autol esiuksed eest
ära rebida, põhjus lihtne nad pakuvad võidu ööbimiskohtasid sulle.
|
|
|
|
WhiteLion
huviline
Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Poolik Coupe GT
|
postitati 20.07.04 18:41
|
|
|
Kui väikebussiga liigud siis Kretingas talveaiast hoia eemale. Sealt meil alles kadus buss aga õnneks saime tagasi. Muidu oli iseenesest täitsa mõnus
koht.
|
|
|
shiir
huviline
Registreerunud 20.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 80, enam ei ole  !
|
postitati 20.07.04 20:03
|
|
|
bensu ja diisli hinnad samad!
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 21.07.04 06:09
|
|
|
Küttehinnad jah kriipsu võrra kallimad, kui meil.
Ise käisin just hiljuti kogu ranniku läbi alates Nidast kuni Ventspilsi ja Jurmalani. Palangas, Klaipedas ja Jurmalas on vast rohkem teha. Nidas saab
ka natuke aega ringi joosta. Liepaja ja Ventspils on lihtsalt ilusad linnad, kuid tegemist seal väga palju ei ole vist.
Palangas on muidugi ilusamate ilmadega hullumaja. Avariisid tehakse palju (minu taga panid sel laupäeval vähemalt 3 autot kokku) juba linna
sissesõidul. Ööbimiskohtade juures tasub vaadata ka, et auto saaks hoovi panna. Väljas veidi kahtlane. Paremates kohtades ajab veel peremees oma auto
hilisõhtul kõigile risti ette nii, et keegi midagi ära viia ei saaks.
Edit: Niipalju veel, et kuigi parkimiskohti vähevõitu, siis valesse kohta autot jätta ei tasu. Tagasitulles leiad eest lukustatud rattaga auto ning
trahv ca 150 litti.
Ilusat reisi.
|
|
|
|
A 90
huviline
Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot
|
postitati 21.07.04 07:32
|
|
|
kes käinud võiks ka kirja panna, kus (asukoht )ööbimiskohtades head/halvad kogemused ja orienteeruv hind. usun, et see huvitab paljusid.
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.07.04 19:04
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja A 90
kes käinud võiks ka kirja panna, kus (asukoht )ööbimiskohtades head/halvad kogemused ja orienteeruv hind. usun, et see huvitab paljusid.
|
Oma väheste kogemuste põhjal siis järgnev info.
Palangas on vist enamus pakutavaid kohti sellise toretsevas stiilis euroremondiga. Väljanägemiselt räämas majadesse minema ei hakanud. Hindadest
niipalju, et ühes kohas oli tuba kahele kõige juurdekuuluvaga 135 litti ning teises kahetoaline majaosa, kus ööbisime neljakesi 200 litti. Mõlemad
olid kiviviske kaugusel peatänavast. Mis puutub neisse linnaservas öömaja pakkujatesse, siis ühega neist oli väga meeldiv kogemus. Väljanägemiselt
viisakas vanem härra, kes meid alguses ühte kohta viis. Seal selgus, et vabu tube polnud. Selle peale juhatas vana meid kohe kõrvaltänavasse järgmisse
kohta. Kuna maja oli juba väljast kole, siis sinna me ei tahtnud. Selle peale võttis ta põuest numbreid ja aadresse täis märkmiku ja helistas paari
kohta. Kuna me ise kuhugi nagunii minna ei osanud, siis vaatasime, mis saab. Seejärel juhatati meid veel pisut edasi ja näidati järjekordset maja.
Seal olid siis kindlalt vabad kohad olemas. Lasti maja seest ja väljast üle vaadata ning uuriti kas meeldib, kas hind sobib jne. Oli viisakas ja
võtsime selle. Vana poolt pakutud 'teenus' oli igati tore eriti veel arvestades, et viieka selle eest maksis talle majaperenaine.
Lõuna ja õhtusöögi sai sealsetes söögikohtades ca 15 liti eest. Muidugi peatänaval maksab see lõbu rohkem. Õlu maksis poes vist mingi 2,5, peatänavast
eemalolevas toidukohas 3,5 ja kohalikus ööklubis 5 litti.
Nida on selline kallimat sorti koht ja sinna ööseks polnud isu jääda.
Klaipedas sai küll palju seigeldud, kuid seal poodides ei kolanud ja seetõttu täpsemaid hindu ei tea.
|
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.04 08:06
|
|
|
Niipalju veel Leetu minejatele...tulin ise just päev enne Rock Race sealt. Ja sai piiril natukene jebitud. Lätist minnes siis... Sai kõva võitlus maha
peetud. Kuna mul se meie EST märk pole kunagi eriti sümpatiseerinud siis pole seda kunagi tihanud oma autol ekleepida (ja nii käinud nii soomes,
rootsis, lätis) ilma et mingit jama oleks. Ja leedu piiril siis hakkasin võitlema... Joonistasin neile isegi ise paberile harilikuga järgi ühe sellise
ja panin taha kojamehe vahele...
Aga kuradi leedu piirivalve, tahtis et ma neile koledasti raha köhiks...Aga mina vaene turist, pole ju endalgi teist eriti Ja kui aus olla siis sellest leedu-vene segusest keelest ka midagi suurt aru ei
saanud. Pärast seda kui vend mulle mind uroodiks ja igasuguste teiste ilusate sõnadega huinjaaks oli sõimanud ning kõik mu passid ja autodokumendid
tagasi oli andnud, hakkasin mõtlema et jah, olukord kus vend mu kuskile taha ruumi viis kus valuutat sai vahetada ja seal lauale koputas ning mulle
midagi pomises ja ise teise toanurka ootama läks ilmselge vihje vist oli et ta raha tahab. Mina aga läksin valuuta venna juurde...vaatasin imestunult
ringi ja küsisin, "u tebja etot EST (näitasin kätega ovaali) jest?" Mispeale tüüp siis imestunult mulle otsa vaatas ja "njet"
ütles...ning seepeale ma "a tualet jest" küsisin...
Läksin sisi eesti rekkameestega sebima sinna et kellegil äkki midagi on, mispeale siis piirivalvur vaatas et no sellest vennast küll asja ei saa, et
see ei jaga üldse matsu... ja mulle kõik asjad tagasi andis...kui ma ilusti "Spasibo vam" ütlesin vaatas vend mulle killeripilguga otsa ja
eemaldus pildudes mind sõnadega "nu spasibo pljät jne jne"
Pärast piiri rekkamees küsis kas saingi niisama minema ilma maksmata, ja ütles et ma õnnesärgis sündinud No ju siis joppas...aga jah, sekelduste vältimiseks kleepige see kuradi EST külge autole kui lähete. Ise aga lähen
nüüd arki ja proovin euronumbreid saada...sest kleepima süda ei luba hakata 
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
WhiteLion
huviline
Registreerunud 22.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Poolik Coupe GT
|
postitati 26.07.04 14:20
|
|
|
Meie bussil küll EST märki küljes ei olnud ja ilma raha nõudmata saime üle.
Ainus asi mis naerma ajas oli see, et küsiti kas meil bussis on välismaalasi. Samas kui kõik passid olid eelnevalt neiu näpu vahelt läbi käinud.
Üldiselt tundus mulle Leedu piir väga militaristlikuna.
|
|
|
ryblik
huviline
Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.04 14:31
|
|
|
eino loomulikult ei pruugi ju keegi sind torkidagi kui ei ole seda EST märki....ka mina ju teise piirid ilma mingite probleemideta läbisin. Lihtsalt
ütlen, et nii VÕIB juhtuda...
C.R.E.A.M.
|
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.04 20:18
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ryblik
eino loomulikult ei pruugi ju keegi sind torkidagi kui ei ole seda EST märki....ka mina ju teise piirid ilma mingite probleemideta läbisin. Lihtsalt
ütlen, et nii VÕIB juhtuda... |
Ja juhtubki. Läti-Leedu piiril hakati EST kleepsu puudumise pärast virisema. Siis aga küsiti pea otse, et " Vana Tallinn jest? Viru Valge
jest?" Kuna meil polnud, siis seda asendas kenasti 5 ¤ kupüür 
Teisel reisil oli spetsiaalselt nende tarvis EST kleebis autole installeeritud ja kõik korras.
|
|
|
kaaperdaja
klubiliige
Registreerunud 08.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2, S4
|
postitati 28.07.04 06:08
|
|
|
Politseiga leiab alati ühise keele. Tuleb ainult ilusasti rääkida, raha pakkuda ja ongi korras. Jäin päris suure kiirusega vahele, maksin veel kroonis
seda samust ja vennad ütlesid, et 100 km edasi pole ühtegi menti - järelikult võib tuld edasi anda. Muidugi peab summa üle kõigepealt pikalt kauplema.
Ega seal need trahvidki suured pole (60 km oli üle ja trahv 1000 EEK ametlikult).
|
|
|