mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD
|
postitati 27.02.10 21:11
|
|
|
Audi A8 RNS-E DVD 1996-2003
Leidsin netis kolades, et lõpuks ometi on olemas Navi Plus-it edasiminek. Kodanikud müüvad juba kasutatud RNS-E seadmeid koos plaatidega ja isegi
~400-900.- EUR eest.
Link ühele, kus alla kerides on ka pilt juures:
http://cgi.ebay.de/Audi-A3-A8-RNS-E-DVD-Navikarte-2009-SW650-DVD-2010_W0QQitemZ170451237396QQcmdZViewItemQQptZTechnik_Auto_Hi_Fi_Nav
igation_Einbau_Navigationssysteme?hash=item27afaf7a14#ht_5061wt_1005
Kas keegi on ette võtnud Navi Plus asendamise RNS-E-ga?
Kuidas õnnestus?
Edit: Kas USA ja Euro RNS-E-del on ka softi polest vahe või on ainult kaardid teised?
Ei taha kuidagi jätta autosse tolknema mingit TOMTOM-i või muud alternatiivi. Lisaks on need eraldi junnid parajad õnnetused, niipalju, kui minul
nendega kogemusi on. Auto enda oma ehk funktsioonidest kasinam, aga töötab inimlikult ja autoga sünkroonsemalt.
Härrased, ehk keegi oskab anda häid soovitusi?
Autoks '99 facelift A8, kus Navi Plus sees.
Ettetänades,
mig
mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 27.02.10 21:55
|
|
|
Ei viitsi ise linki otsida, kuid kasutaja Laur on selle asjaga suht hästi kursis...uuri asja ja vaata kas on piisavalt jaksu ja tahtmist.
|
|
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
|
|
Siimuk
huviline
Registreerunud 21.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 b2 tq
|
postitati 27.02.10 23:32
|
|
|
Kuna sõbral tekkis ka huvi RNS-D vahetada RNS-E vastu, seega kui Sa targemaks saad siis anna siia teada või U2U.
Tänud.
|
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 28.02.10 18:51
|
|
|
Ma just veidi aega tagasi panin enda A8-sasse RNS-e. Toimib ilusti. Mul muidugi oli algselt oli RNS-D sees ja seega suht plug-n-play, küsi, mis
täpsemalt huvitab. Väliselt ja sisult on ikka hoopis teine tera küll kui vana.
Orig. Cd-box, roolinupud jne jne kõik hakkab tööle. Isegi vist telematic (integreeritud telefon) peaks saama tööle, kuigi ise plaanin ka bluetooth
box-i juurde installida - oluliselt mugavam.
EDIT: Selleks et ta 1:1 istuks a8 armatuuri olil pisut vaja lihvida ülemist serva (ei jää näha). Kui huvi klõpsin homme mõne pildi. Ja veel, vaja on
sul A4 -st pärit rns-e sest näiteks a/s3 oma on hoopis ümaramate servadega.
|
|
|
|
Siimuk
huviline
Registreerunud 21.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.10 19:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: altz1
Ma just veidi aega tagasi panin enda A8-sasse RNS-e. Toimib ilusti. Mul muidugi oli algselt oli RNS-D sees ja seega suht plug-n-play, küsi, mis
Orig. Cd-box, roolinupud jne jne kõik hakkab tööle. Isegi vist telematic (integreeritud telefon) peaks saama tööle, kuigi ise plaanin ka bluetooth
EDIT: Selleks et ta 1:1 istuks a8 armatuuri olil pisut vaja lihvida ülemist serva (ei jää näha). Kui huvi klõpsin homme mõne pildi. Ja veel, vaja on
sul A4 -st pärit rns-e sest näiteks a/s3 oma on hoopis ümaramate servadega. |
Kuna ise pole RNS-E`d käes hoidnud, siis küsiks kas RNS-D ja RNS-E navi tagused pistikud on 1:1 samad või on vaja mingeid üleminekuid ,et vahetada
RNS-D RNS-E vastu ?
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.10 19:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siimuk
Kuna ise pole RNS-E`d käes hoidnud, siis küsiks kas RNS-D ja RNS-E navi tagused pistikud on 1:1 samad või on vaja mingeid üleminekuid ,et vahetada
RNS-D RNS-E vastu ? |
Just, vaja on üleminekut, neid saadaval ebay-s lademetes. Vastavalt mudelile tuleb ühte, koma teist veel ringi teha juhtmete poolest. Minu a8 näiteks
oli vaja vedada uued CAN H ja CAN L juhtmed kelladeploki tagant (või siis pagassist üks telematic jubin minema visata ja sealt kokku ühendada can
juhtmed, kuna rns-d taga nad ka pmst olemas.). GPS antenn jäi mul stock, kuna see on a8-l juba olemas, tinutasin uue otsa talle ainult, et RNS-e
külge sobiks.
|
|
|
|
Siimuk
huviline
Registreerunud 21.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.10 20:41
|
|
|
Tsitaat: | Just, vaja on üleminekut, neid saadaval ebay-s lademetes. Vastavalt mudelile tuleb ühte, koma teist veel ringi teha juhtmete
poolest. Minu a8 näiteks oli vaja vedada uued CAN H ja CAN L juhtmed kelladeploki tagant (või siis pagassist üks telematic jubin minema visata ja
sealt kokku ühendada can juhtmed, kuna rns-d taga nad ka pmst olemas.). GPS antenn jäi mul stock, kuna see on a8-l juba olemas, tinutasin uue otsa
talle ainult, et RNS-e külge sobiks. |
Tänud vastuse eest.Ise lugesin siit õpetust, kus seletab ka
,et TMC mooduli viskad minema ja ühendad vastavad juhtmed ära (Siis High-High ja Low-Low).
Kuna mul on tegemist B6 A4-ga siis saan aru ,et on vaja lihtsalt siis üleminekuid ja TMC moodul eemaldada, juhtmed ühendada, samuti ka navi enda taga
vaja pin'id ümber tõsta.Vist sain õigesti aru, kui ei siis võib vabalt mind parandad.
Tänud.
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.10 12:41
|
|
|
Kuule, piltidest oleks väga abi.
Lisaks, kas sa võtsid aluseks A4 oma või A3 oma?
mig
Edit: Mul laadis pilte nii kaua, et ma ei pandki postitust tähele. Aga päevased pildid oleks ka abiks, jah.
mig
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.10 19:20
|
|
|
Mina võtsin aluseks A4 oma, kuid võibolla sobib a3 oma isegi tiba paremini (a4 oma on natuke kõrge, vaja lihvida tiba + servad vaja ümaramaks ülevalt
teha) kinnitused ja asjad, st sahtlisse istub ta 1:1-le.
Kui nädalavahetusel auto välja viitsin ajada,(suvekad all ) siis teen ka
valges mõned normaalsemad klõpsud.
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 06.03.10 02:09
|
|
|
Veider et sellel toonierinevus on. Minuteada peaks facelift A8'l olema ka selle pehme kattega nupud ja plast detailid. Toonivahe tuli nendel kellel
oli pre-facelift ja tavalise must matt plastiga kliima jne. Välismaa foorumites kirjutasid mõned kes olid mingisuguse kingaviksiga üle teinud, oli
sama tooni läinud. A tundub kahtlane, ma ei tõttaks esimese hooga kingaviksiga oma kliimaplokki üle tegema
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.10 12:51
|
|
|
Hmm hakkab juba looma.
Mul nimelt A8 andis 1 päev mõista, et ei taha vahest käivituda - juhtmete vanus või miski muu kamm. Lükkasin edasi seda asjasse süveniemise hetke. Ja
nii jättiski mind kliendi kontori ette. Päris mõrudaks tegi meele. Osta või mõni Toyota endale teiseks autoks, millega sõita saab. Mul hetkel antud teemas paus.
Aga mis mind tõsiselt huvitaks, on just lähikaadrid sellest viisakast sobitamisest.
Kuigi, targem ehk korra kokku saada, kui ma jälle A8-ga liikuma saan.
Võtan siis ühendust!
mig
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.10 22:54
|
|
|
Küsimus RNS-E heliseadete kohta. Mäletan, et A8-l oli Bose heliseadete all võimalik häälestada heli oluliselt paremini kui seda näiteks b5 NaviPlus
võimaldab. Nimelt, kui nüüd selline asi b5-e paigaldada
ja Vagiga teha atiivseks, et masinal on kasutusel Bose heli, siis ehk saab asja paremini toimima? Samas ega ma ei tea, kas RNS-E'l on heliprose
HU'ga ühes pundis keskkonsoolis või on see kusagil eraldi ikkagi.
Ideeliseks peaks kõnealuse RNS-E'ga saama sobitada ka sellise
rooli?
EDIT: Siin väidetakse, et rooli saab toimima.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.10 06:08
|
|
|
Ei anna pead, kuid kas mitte sellel flat-bottom roolil ei ole kahefaasiline airbag, mida seal b5-s tööle ei saa. (Kuskilt lugesin, ning esitan seda
pigem küsimuse kui faktina).
t. Madu
|
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
postitati 18.09.10 06:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Ei anna pead, kuid kas mitte sellel flat-bottom roolil ei ole kahefaasiline airbag, mida seal b5-s tööle ei saa. (Kuskilt lugesin, ning esitan seda
pigem küsimuse kui faktina).
t. Madu | Siin asendatakse üheastmelise õhkpadjaga rool kaheastmelisega.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.10 06:31
|
|