Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Rajapäev Kärevere jäärajal 27.02 (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 1985)
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 25.02.10 08:31 Tsiteeri
Rajapäev Kärevere jäärajal 27.02

Kuna harjutamine pidi tegema heaks harjutajaks, siis pakun välja uue kogunemise aja. :D
Seega, kellel on veel soovi oma oskusi Kärevere jäärajal lähiajal siluda, siis pakun välja võimaluse koguneda taas nädalavahetusel - 27.02.

Kogunemisena läheb see üritus korraldamisele, kui on kindlaid tulejaid vähemalt 10 autot. Kindlad tulijad annavad endast teada osalemissooviga siia teemasse või ka U2U kaudu minule otse. See tähendab, et saab teed ja näksimist ning ka ajapeale võidu sõita. Samas võite ka käia muul ajal, aga sõitmist ja ka Valliga semmimist peate üksi nautima :P

Teadmiskes kõigile, et lähiajal on tulemas ka auhindadega võistlus, nii et viimane aeg heaks harjutajaks saada. :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 25.02.10 17:59 Tsiteeri

Mina veereksin taas kohale. Sellist rada ei saa raisata :D
Keegi peab olema parim lamelli mees :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.10 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Evil9

Kristjan võta sealtkandist keegi veel kaasa, saab sõit kah lõbusam ehk olema.

Ja nagu näha, lamelliga meile vastaseid sulle tõesti polnud :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.10 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol
Tsitaat:

Kristjan võta sealtkandist keegi veel kaasa, saab sõit kah lõbusam ehk olema.

Ja nagu näha, lamelliga meile vastaseid sulle tõesti polnud :D

Kui siis ainult kirsa, tema ju sõitis minu autoga minust parema aja :D
Oleks siin siis mõni huviline veel. Ilmselt käivad kodukandi lähedal mõnel varjatud rajal, millest mul aimugi pole :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 25.02.10 19:09 Tsiteeri

MASU---- mis te arvate, et ma ei tuleks ve :) Ehk järgmiseks aastaks sebime endale kah sellise auto millega maanteel rajalt rajale sõita saab, ja millest kahju ei hakka kui stange katki läheb. Siis saab täie raha eest anda :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.10 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
MASU---- mis te arvate, et ma ei tuleks ve :) Ehk järgmiseks aastaks sebime endale kah sellise auto millega maanteel rajalt rajale sõita saab, ja millest kahju ei hakka kui stange katki läheb. Siis saab täie raha eest anda :)

No aga Kristjan tuleb ju tühja autoga :D ma arvan, et ta võtaks siis niisama reisijaid kah kaasa, kui kenasti paluda. Stangede osas on aga nii, et katki on seal tõsiselt läinud minu auto stange, mis oli aga ka eelnevalt juga selline poolpidune. Kristjani autol viimasel korral lõi kah korra vallis stange ühe kinnituse otsast lahti, aga katki ei läinud. Ka Konrad sai ennast ükskord valli pargitud nii et stange kinnitused järgi andsid, aga ei midagi rohkemat. Samas on sul tuline õigus selles osas, et kui on ka väga defka stangega tegemist, siis võtab ikka mõtlema küll. See on ka üks põhjustest, miks ma oma B3q Sport Edition'i sinna ei viiks.

Valli on meil sõbralik ja pehme ning väga liiga autodele ei tee :P

Kisub küll täiega OTks ära, aga ehk moderaator kps andestab veelkord :P

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 25.02.10 21:27 Tsiteeri

Meil liitumine hetkel kaheldav, võibolla vaja laupäeval hoopis Põltsamaale minna/olla.

Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.10 11:41 Tsiteeri

Kui keegi rohkem endast tänase õhtu jooksul märku ei anna, siis rajapäevana võib selle ürituse tegemata jätta.

Sõitma võib sellegipoolest tulla :cool:

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.02.10 12:28 Tsiteeri

Kui ma käpa silindrist välja saan, siis helistan :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
klubiliige

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 26.02.10 14:05 Tsiteeri

Plaanin tulla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.10 16:29 Tsiteeri

Tänane sula ära pole lõhkunud rada?

Nelikvedu - must have!
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.10 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänane sula ära pole lõhkunud rada?

Pole ju erilist sula olnud, õnneks. See +1 ei tee veel midagi, kui just vihma või lörtsi ei saja.
Pole ka keegi rajal käinud peale meid :D

Sellest sulast oli niipalju kasu, et sain oma masinalt kõik üleliigse rajalt külge jäänud lume kergelt maha lükata :cool:

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 26.02.10 18:30 Tsiteeri

Me pole tulemas, hetkel juba p6ltsamaal.

huux
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 TQ

postitati 26.02.10 19:04 Tsiteeri

Tuleks ka, kui massin ok oleks:( Hegol, nägid, kuulsid ju ise ka mis häält mul ta vahepeal tegi:( (see punane b3 quattro) Homme siis tegelen asjaga, ehk saan jonksu asja:)

Sound of R5:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.10 20:00 Tsiteeri

Kes soovib sõita, see võib kohale tulla. Arvestada tuleb aga sulast tingitud veidi kõvemate vallidega. Ja kuna ma ise rajal päeva ei veeda, vaid pean minema ühele teisele üritusele, siis pole ka väljatõmbamise abi pakkuda.

Kristjan (Evil9), soovitan sul tõsiselt kaaluda seekord Käreveresse sõidu mõttekust. ;)

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.10 21:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol
Kes soovib sõita, see võib kohale tulla. Arvestada tuleb aga sulast tingitud veidi kõvemate vallidega. Ja kuna ma ise rajal päeva ei veeda, vaid pean minema ühele teisele üritusele, siis pole ka väljatõmbamise abi pakkuda.

Kristjan (Evil9), soovitan sul tõsiselt kaaluda seekord Käreveresse sõidu mõttekust. ;)

Seekord plaanisingi vahele jätta. Tänast ilma arvestades on vallid tõesti vist justkui kivist. Kui meenetega ja suurem üritus tulemas, siis olen olemas :)
Ehk ikka tuleb külma veel ja rada säilib :)

Nelikvedu - must have!
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.02.10 21:51 Tsiteeri

Ma ajan oma teise käpa siis kah silindrisse ja pead kapoti alt välja ei tõsta enne kui masin enam jahutusvedelikku ei "näri" :P. Aitab küll raja märgistamisest punase ühtlase jutiga :D.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]