Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas on olemas 55kw td turbole remontkomplekt. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1590)
timukas100
huviline

Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c5, 3x VW Taro ja hunnik teisi kärusi

postitati 29.01.10 20:07 Tsiteeri
Kas on olemas 55kw td turbole remontkomplekt.

Autoks b4 55kw td ja õli kaob päris usinasti. 1000km ca 1l õli. 95% kindel et turbo lekib. Seega oleks vaja asi korda saada ja sooviks teada, et kas saab midagi ise omakätega ärateha. St. lähen poodi, ostan uued vajaminevad jubinad ja laon kokku tagasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 29.01.10 20:28 Tsiteeri

Kui ise selle turbo ära remondid, siis oled ilmselt meie foorumi kõige kõvem kärbes.
Ma ei hakkaks isegi mitte mõtlema sellise tegevuse peale.
Hoia meid asjadega kursis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 29.01.10 21:59 Tsiteeri

Turbode remontkomplektid on täiesti vabamüügil, paraku on reeglina kasutatud korralik turbo oluliselt odavam. Mina küll vajadusel prooviks kõva kärbes:D olla, eriti veel sihukesel masinal mil turbo mahakiskumine nii lihtne on.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
timukas100
huviline

Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c5, 3x VW Taro ja hunnik teisi kärusi

postitati 30.01.10 20:03 Tsiteeri

Ma võin õelda, et olen suht kõva kõrbes küll. Eriti kui midagi pähe võtan siis teen ka selle ära, kõik on võimalik eriti tänapäeval :P. Ja kui ei õnnestu mis siis ikka, tuleb teine vaadata, aga vägemalt olen üritanud.
Iseasi muidugi, et kui kalliks see üritus minna võib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.01.10 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: timukas100
Ma võin õelda, et olen suht kõva kõrbes küll. Eriti kui midagi pähe võtan siis teen ka selle ära, kõik on võimalik eriti tänapäeval :P. Ja kui ei õnnestu mis siis ikka, tuleb teine vaadata, aga vägemalt olen üritanud.
Iseasi muidugi, et kui kalliks see üritus minna võib.

Minu jaoks saigi määravaks just hind:D. Kui kunagi pmv mootoriga oopli turbo laiali läks siis esmalt uurisin remontkomplekti hinda, seejärel kasutatud turbode oma. Kasutatud turbo oli rohkem kui poole odavam. See osutuski määravaks.
Iseenesest prooviks turbo pukse vahetada küll ja ma ei oska esimese hooga ühtegi põhjust leida miks mitte seda teha. Mingi ülima täppsiteadusega tegemist ei ole ning kodustes tingimustes turbo "tasakaalustamisest" nagunii ei saa juttugi olla. Arvestades kui suur lõtk nii mõnelgi "korras" ning hästi töötava auto turbol on siis kaotada ei ole ilmselt eriti midagi.
Võimalik, et kui ma sellise asjaga juba kord enne oleksin tegelenud siis jagaksin ka spetsialistidega samasugust nõu ja soovitaksin mitte torkida.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.5% - SQL: 78.5%]