Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Põleb mootorielektroonika märgutuli. KIIRE! (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1434)
Erkki-
huviline

Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.10 19:36 Tsiteeri
Põleb mootorielektroonika märgutuli. KIIRE!

Tere!
Asi siis selline, et täna lõi põlema mootorielektroonika märgutule. Kasutasin siin foorumi otsingut ja sain vasteks, et viga võib olla elektronsüütes, heitgaasides, katalüsaatorites jpms. asjades. Üks kasutaja kirjutas, et tal oli süütepool ära olnud ja kadunud oli ka tõmme ja sees vibra. Samas enda autol tõmme olemas ja ei saaks öelda, et süütepool ära. Või äkki hakkab minema siis?

Igatahes minu mõte on selles, et äkki oskab keegi midagi soovitada kontrollida. Lihtsad vead suudan ka ise sel masu ajal kõrvaldada. Kui ei, eks ma toimetan ta siis kunagi diagnosti.

Lugup,
Erkki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 27.01.10 19:45 Tsiteeri

No asi nagu selles ongi, et see üks tuli võib tähendada päris mitut viga. Selleks diagnostiga ongi mis loeb veakoodid ja saad teada mis viga on. Pole väga mõtet siin neti teel leiutada ju. Paned kaabli külge ja asi selge, võtab 5 minutit aega.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.10 19:45 Tsiteeri

Isegi see kui kirjutaksid mis autoga tegu ei annaks asisemaid vastuseid.

Vigu võib olla sadu ja õigele veale aitavad jälile saada pädevad isikud pädevate aparaatidega ja seda ka alles siis kui nad autoga tegeleda saavad

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Erkki-
huviline

Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.10 19:57 Tsiteeri

Ai jah, maru kiire tegutsemise käigus unustasin mainida kõige tähtsama:
A6, 2002, 125 kW, V6, quattro.

Kuna auto hetkel Viljandis ja ise Otepääl, siis natukene peale netis soramist leidsin ühe Viljandi firma, mis tegeleb auto diagnostikaga jms. (Autec Diagnostika OÜ) Eks pöördun homme nende poole!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 27.01.10 20:30 Tsiteeri

Mul just äsja oli samasugune olukord. Võib olla õhulugejast kuni lamdani . Mul 8 silindrist 1 ei töötanud - viga oli rikkis süütepool... ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Erkki-
huviline

Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.10 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rakkim
Mul just äsja oli samasugune olukord. Võib olla õhulugejast kuni lamdani . Mul 8 silindrist 1 ei töötanud - viga oli rikkis süütepool... ;)

Oli sul tunda ka, et üks silinder tagant ära?

rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 27.01.10 20:53 Tsiteeri

no selles suhtes ikka sain aru, et väristas madalatel pööretel (1800-2000rpm)ja puudus nö. harmoonia . Kõrvaga kuulates siis oli selline tirin sees vaikselt.. Kiirendusel eriti aru ei saanud kõrgematel pööretel. Aga kui juhtme taha paned, näitab ära kohe kus kalab..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Erkki-
huviline

Registreerunud 14.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.10 21:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rakkim
no selles suhtes ikka sain aru, et väristas madalatel pööretel (1800-2000rpm)ja puudus nö. harmoonia . Kõrvaga kuulates siis oli selline tirin sees vaikselt.. Kiirendusel eriti aru ei saanud kõrgematel pööretel. Aga kui juhtme taha paned, näitab ära kohe kus kalab..

Selge, süütepooli ma välistaks ise ka, sest olen 520i peal tunda saanud süütepooli surma, alguses ehmatas ikka päris ära.

Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 2.6 110kw/ audi S6 4.2 manuaal

postitati 29.01.10 18:25 Tsiteeri

kui süütepool on läbi, siis peaks see mootori tuli vilkuma mitte lihtsalt põlema! Vähemalt minu a4 oli nii. Autoks a4 3.0 162kw. Mulle tehti revalis selgeks, et kui tõsisem viga siis hakkab vilkuma!

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.10 18:32 Tsiteeri

Aga mis peamine sellel 2,4 mootoril ei olegi neid süütepoole millest siin juttu on...

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]