Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: ZEN kõnekaardi omanikele (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2206)
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 01.07.04 18:29
ZEN kõnekaardi omanikele

täna tuli sms kõigile zen kasutajatele ''Alates 01.07 on ZEN-kaartide omavaheliste tasutakõnede maht 5 tundi kuus. Kõneaeg üle selle maksustatakse vastavalt hinnakirjale. Vaata lisainfot www.zen.ee''

Tähendab jahh, mina olen seda küll väga sihtotstarbeliselt kasutanud - vahel on kõne pikkus isegi üle 2 tunni saanud, juba paar konverentsi kõnetki tehtud siin. See selleks, igaljuhul kui reklaam lubab et suve lõpuni on tasuta, siis mida nad pidurdavad ma ei saa aru? seda et nende võrgud umbe jooksevad oleks võinud natuke varem mõelda (piiratud koguse zen-e välja anda, kohe tingimused öelda vms). see on imo küll otsene näkku panemine RLE-lt.

igaljuhul tarbijakaitse ootab, et kõik esitaks kaebuse info@consumer.ee ja siis saab RLE-le pähe hüpata :). ma ei kujuta ette mis sellest saab, aga eks siis paistab.

siia teemasse paluks mitte mingit läbu teha. lihtsalt annan teate edasi neile kellel kaa zen on ja kes seda KASUTASID. edu ja rahu

edit: asi liigub igatahes :D

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 02.07.04 06:07

Seda leierdasid ka uudised ja ega neil muud üle jää kui praegu kohe need kaardid müügilt ära korjata ja minna kergemat vastupanu teed- taastada vana lubamine, ainult sellega nad pidurdavad päris pikalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Audikas
huviline

Registreerunud 29.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Polegi Audit

postitati 02.07.04 08:11

See pole veel kõik...

Alates 23. juulist muutub tasuliseks kõnede suunamine Radiolinja numbrilt lauatelefonile või ettemaksuga kõnekaardi Zen numbrile.
Suunamiste hinnastamine toimub lähtuvalt kliendi kõnepaketist samal suunal helistamise minutihinnale.
Endiselt on suunamine Radiolinja võrgu sees lepinguliste klientide numbritele tasuta

Link:Radiolinja

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 02.07.04 08:18

mul on tõsine tunne et tuleb hakata operaatori vahetusele mõtlema...

kurat võtaks, kirjutage kõik sinna consumerisse, äkki aitab...

üldiselt ZENiga kaasas olevas raamatus, tingimuse peatüki all, mis on kinnise zeni pakendi SEES on kirjas et RLE võib vabalt muuta kõiki tingimusi jne AGA zeni pakendil väljaspool on kirjas "avades selle pakendi nõustud kõigi tingimustega. kuidas ma siis saan nõustuda tingimustega mida ma pole näinudki?

zen muutub mõttetuks, mul praegu just sedasi et tavaline rle suunatud zenile jne. pointless värk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 02.07.04 08:19

no piisavalt on turgu soendatud, nüüd tahavad omanikud raha ka teenida. aja küsimus millal TELE2 ka mingied tasulisi trikke hakkab tegema ja ongi kõik EMT sugused.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 08:26

No iga äri eesmärk on ikkagi raha teenida, situatsioonis, kus raha vaid kulub ja midagi tagasi ei tule on kah mõtetu sitsida ju...

Ei ole olemas tasuta lõunaid... :)

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 02.07.04 08:32

Tsitaat:
Esialgne postitaja Silwer
No iga äri eesmärk on ikkagi raha teenida, situatsioonis, kus raha vaid kulub ja midagi tagasi ei tule on kah mõtetu sitsida ju...

Ei ole olemas tasuta lõunaid... :)

polegi, aga pole vaja ka neid lubada ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 08:37

Tsitaat:
Esialgne postitaja rass
üldiselt ZENiga kaasas olevas raamatus, tingimuse peatüki all, mis on kinnise zeni pakendi SEES on kirjas et RLE võib vabalt muuta kõiki tingimusi jne AGA zeni pakendil väljaspool on kirjas "avades selle pakendi nõustud kõigi tingimustega. kuidas ma siis saan nõustuda tingimustega mida ma pole näinudki?

Seega pole kellelgi midagi kobiseda, piltlikult on paki avamine võrdeline allkirja andmisega lepingule ning see ütleb kõik. Kui lepingus on kirjas, et RLE võib tingimusi oma äranägemise järgi muuta, siis tuleb lihtsalt õnnelik olla, et niigi kaua "tasuta lõunaid" maiustasite.

MaQQu@eiomazeniningõnnekseipea2tunniseidkõnesi.ee

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 08:46

Tsitaat:
Esialgne postitaja daqqer
Tähendab jahh, mina olen seda küll väga sihtotstarbeliselt kasutanud - vahel on kõne pikkus isegi üle 2 tunni saanud, juba paar konverentsi kõnetki tehtud siin. edu ja rahu

Seda nimetatakse mölapidamatuseks... :P

BMW 325i E30 2,8 stroker & BMW 328iT E36 & Seat Altea XL 2,0 TDI+DSG
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.07.04 09:12

Mina ei saa üldse aru miks on vaja tunniseid või mitmetunniseid kõnesid pidada? Laste värk nagu rohkem, võibolla tõesti mõned üksikjuhtumid kus selliseid kõnesid on vaja. Minul ei ole pikkadeks ja mõttetuteks kõnedeks lihtsalt aega, samas pika ja olulise jutu jaoks saadakse tavaliselt kokku. Minule valmistas meelehärmi, et ka emt sellise lollaka kampaaniaga kaasa läks. Eelistan kõne eest maksta, tingimusel, et ma ikka helistada- rääkida saan selle asemel, et kõned on tasuta, aga võrk on pidevalt üle koormatud. Lastel seevastu nalja ja tegevust küllaga. Koguaeg telefoni küljes kinni. Tundub, et mobiilivõrgutajate sihtgrupiks ongi saanud nüüd lapsed. Minu arvates tuleks selliste kampaaniate tarbeks luua mingi eraldi mobiilivõrk. Minul on sellel "suvel" juba mitmel korral olnud helistades võrk hõivatud, kusjuures reeglina just tele2'e numbrile helistades, õigemini helistada püüdes.
Teine teema on see, et lubadustest tuleb kinni pidada. Ja radiolinja teeb oma margi sellise asjaga ikka korralikult täis. See on umbes sama hea kui lepid taksojuhiga kokku, et viskab sind sota eest kadriorgu, taksojuht viib su aga kopli liinidesse ja ütleb, et sorry, selle raha eest ikkagi kaugemale ei saa.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 09:38

nohh...ja nüüd?
olgem ausad, palju te nüüd selle zenniga kokku hoidsite ?
tasuta nagunii miskit umbluud ajasite, sest TASUTA ju :D

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 09:44

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny
nohh...ja nüüd?

110% Ühtin

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 02.07.04 10:11

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Mina ei saa üldse aru miks on vaja tunniseid või mitmetunniseid kõnesid pidada? Laste värk nagu rohkem, võibolla tõesti mõned üksikjuhtumid kus selliseid kõnesid on vaja. Minul ei ole pikkadeks ja mõttetuteks kõnedeks lihtsalt aega, samas pika ja olulise jutu jaoks saadakse tavaliselt kokku. Minule valmistas meelehärmi, et ka emt sellise lollaka kampaaniaga kaasa läks. Eelistan kõne eest maksta, tingimusel, et ma ikka helistada- rääkida saan selle asemel, et kõned on tasuta, aga võrk on pidevalt üle koormatud. Lastel seevastu nalja ja tegevust küllaga. Koguaeg telefoni küljes kinni. Tundub, et mobiilivõrgutajate sihtgrupiks ongi saanud nüüd lapsed. Minu arvates tuleks selliste kampaaniate tarbeks luua mingi eraldi mobiilivõrk. Minul on sellel "suvel" juba mitmel korral olnud helistades võrk hõivatud, kusjuures reeglina just tele2'e numbrile helistades, õigemini helistada püüdes.
Teine teema on see, et lubadustest tuleb kinni pidada. Ja radiolinja teeb oma margi sellise asjaga ikka korralikult täis. See on umbes sama hea kui lepid taksojuhiga kokku, et viskab sind sota eest kadriorgu, taksojuht viib su aga kopli liinidesse ja ütleb, et sorry, selle raha eest ikkagi kaugemale ei saa.

räägin päris tihti üle poole tunni korrga ja seda sest, et on vaja, igale poole ei jõua kohale minna....lapsejuttu puhud sina kui nii üldistama hakkad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 10:52

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand

räägin päris tihti üle poole tunni korrga ja seda sest, et on vaja, igale poole ei jõua kohale minna....lapsejuttu puhud sina kui nii üldistama hakkad.

aga kas sa ostsid selle jaoks ZENi.. ? vaevalt :)
Loomulikult on inimesi, kindlasti pole neid väga vähe, kellel on tarvis teha poole tunniseid või pikemaidki kõnesi, kuid üldjuhul nemad enam telefoniarvet ei vaata. Erand kinnitab reeglit.
Ühesõnaga, minu arvamus on, et protest ei õigusta ennast never ning tuleb olla õnnelik, et niigi palju sai :)

peace

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 02.07.04 11:05

Mis EMT-l viga on? EMT kasutamine pole ju kohustuslik... aga EMT ei anna vähemalt selliseid katteta lubadusi. Ma olen olnud RLE ja nüüd olen EMT klient, neid võrrelda on nagu siga ja kägu... EMT-ga ma ikka väga rahul, olgugi et arve on võibolla paarkend krooni kuus rohkem...

Tsitaat:
Esialgne postitaja A 90
no piisavalt on turgu soendatud, nüüd tahavad omanikud raha ka teenida. aja küsimus millal TELE2 ka mingied tasulisi trikke hakkab tegema ja ongi kõik EMT sugused.

Endine "insche"
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.07.04 11:46

Tsitaat:

Seepärast, et üldistada ei taha, mainisingi, et võibolla mõned üksikud erandjuhtumid. Ka minul tuleb ette pikki kõnesid. Kõnekaarti esialgu küll ostma ei hakka ja jään endale kindlaks, et eelistan stabiilset kvaliteeti (pean silmas ennekõike just ühenduse saamist, aga loomulikult ka kõne enda kvaliteeti) olematule hinnale. Lapsi pidasin silmas just seetõttu, et näen ju mis lapsed teevad. Suure osa ajast sisustab mõistliku tegevuse asemel mingi mõttetu blääblääblää. Ja kui mul on vaja helistada siis kuulen torust, et võrk on hõivatud.

Muidugi on hoopis teine lugu kui mõni oluline inimene on kusagil piisavalt kaugel. Sellisel juhul on tõesti hea kui saab tasuta suhelda. Antud kampaaniad provotseerivad aga ilmselgelt tegema mõttetuid kõnesid. Minu arvates kahjustatakse selliste kampaaniatega püsiklientide huve.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 02.07.04 15:05

on teil seal linnas ikka raske elu:D

meil siinkandis tuleb see ainult kasuks et tasuta rääkida saab, levi probleeme esineb suht harva:D

kuna endal rääkimist suht vähe siis ei hakanud endale "nö" tasuta kõnekaarti soetama aga paljud on seda teinud ja just need kel palju rääkimist, see tasub ikka si*aks kiiresti ära:D

kuu lõpus nii tore mõelda et oih sel kuul ei peagi arvet maksma:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 02.07.04 16:31

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny
nohh...ja nüüd?

Võin väga täpselt öelda, palju ma kokku hoidsin ZEN-ga. EMT arve on mul konstantselt 1100EEK kuus (+-100EEKi), see kuu tuli arve 569,80 krooni. Ehk siis tänu Zenile säästsin pool oma EMT arvest.

--
Svenska
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
nõlvak
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: väike auto

postitati 02.07.04 16:50

mul tavaliselt EMT- ga 600 eeki aga see kuu 290..tänu zennile :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tier
huviline

Registreerunud 15.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0E 83 kW

postitati 02.07.04 17:41

jah ja nd ongi asi tarbijakaitses(algatas väärteomenetluse radio suhtes) niiet vaatame mis saab siis.
Samas tahtsin seda öelda et mina kyll elistan suht tihti ja veel pole olnud et zenil või ka tavalisel radiol olex võrk yle koormatud....v.a mudugi aasta vahetus.
ja minulgi arve poole või rohkemgi võrra vähenenud. Samas tekitas see zen sellise nähtuse kah veel minu meelest emotsionaalselt et kui oli "vaja" kellelegi elistada mitte zeni peale, mis ei olnud kyll väga oluline kõne aga vanasti olexin selle teinud siis nüüd enam mitte, sest pähe tuli kohe mõte et krt see kõne pole tasuta ju:P et niiviisi piiras kah nagu tava arvet veelgi. Aga vbla see on lihtsalt minu mõttemaailm :)

Hilft dir selbst - so hilft dir Gott !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
alambe
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 18:40

a mul oli kunagi NMT soome oma :)
jooge õlut ja ärge hädaldage

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.04 20:11

Tsitaat:
Esialgne postitaja alambe
jooge õlut ja ärge hädaldage

just täpselt!!

midagi juba susiseb siiski.... loodame, et lõppkokkuvõttes on hundid söönud ja lambad terved.
http://www.postimees.ee/030704/online_uudised/138435.php

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.4% - SQL: 58.6%]