janar023
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 turbo 110kw 96a manual..
|
|
janno86
huviline
Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1.8T 1998 AEB
|
postitati 06.12.09 15:53
|
|
|
Mina käisin teda siin üks nädalavahetus vaatamas. Pime oli juba aga oskan öelda et auto välimuselt korralik. Istmed mugavad ja terved. Käivitamis
probleeme ei olnud. Aga kui sisse istusid siis midagi taga ratta juurest nagises, ei tea mis olla võis ja juhi uks ka ei käind just kõige paremini.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 06.12.09 16:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janno86
Mina käisin teda siin üks nädalavahetus vaatamas. Pime oli juba aga oskan öelda et auto välimuselt korralik. Istmed mugavad ja terved. Käivitamis
probleeme ei olnud. Aga kui sisse istusid siis midagi taga ratta juurest nagises, ei tea mis olla võis ja juhi uks ka ei käind just kõige paremini.
|
Kuidas olid lood näidikute paneelis?
Piltidel hakkab silma, et kütteosuti pea nullis, kuid ei mingit infot selle kohta ja ekraan ka kuidagi pime.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
janar023
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.09 17:01
|
|
|
Ise käisin kah seda vaatamas, aga ekraan ei töötand siis ei tea kas läbi või oli väljalülitatud.
Kere oli korralik kriime suuri polnud ja muidu käis kah normaalselt ainuke mis tähele veel panin, et tal üks rihm oli puudu mootori omas , sest kui
panid kliima tööle siis tööle vent ei hakkand.
Muidu oli norm auto sellise raha eest palju lisasi kah aga ma just mõtlesingi äkki keegi teab selle auto ajalugu paremini, kuna tal ma vaatasin oli
numbrid juba küljes ja ülevaatus kah..
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.09 15:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar023
Ise käisin kah seda vaatamas, aga ekraan ei töötand siis ei tea kas läbi või oli väljalülitatud. |
Ei tea küll, et seda välja saab lülitada.
Tsitaat: |
... ainuke mis tähele veel panin, et tal üks rihm oli puudu mootori omas , sest kui panid kliima tööle siis tööle vent ei
hakkand. |
Kliimal on ainuke asi, mis rihmaga seotud, kliimapump. Ventikas ei ole rihma pealt, vaid käib elektriliselt ja ei pruugi tööle hakata kohe sisse
lülitades, vaid alles siis kui vaja jahutada.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 09.12.09 15:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar023
Ise käisin kah seda vaatamas, aga ekraan ei töötand siis ei tea kas läbi või oli väljalülitatud.
Kere oli korralik kriime suuri polnud ja muidu käis kah normaalselt ainuke mis tähele veel panin, et tal üks rihm oli puudu mootori omas , sest kui
panid kliima tööle siis tööle vent ei hakkand.
Muidu oli norm auto sellise raha eest palju lisasi kah aga ma just mõtlesingi äkki keegi teab selle auto ajalugu paremini, kuna tal ma vaatasin oli
numbrid juba küljes ja ülevaatus kah.. |
Ekraani saab välja lülitada, aga arvata siis auto jääb varsti seisma. Vanal autol(b4) vötsin ka juhtmed manuaalselt tagant ära, et pirne vahetada, aga
genekast vool akuni siis ei jöudnud. 
Taustavalgust vast saab heledamaks- tumedamaks keerata.
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 09.12.09 16:14
|
|
|
Mul 96 aasta A4 ja displei saab välja lülitada. Nupp selleks operatsiooniks asub klaasipuhastaja kangi all.
|
|
|
janar023
huviline
Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.09 06:43
|
|
|
Minu A4 saab kah väljalülitada kui tahad, aga ma nagu proovisin seda lülitada tööle aga ei läinud.
Hakkan juba arvama et äkki displei läbi või kaitse. Auto muidu on korralik nii silmaga vaadates..
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 10.12.09 09:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janno86
Aga kui sisse istusid siis midagi taga ratta juurest nagises, ei tea mis olla võis |
Kui käsipidur on peale tõmmatud, siis vahel teeb sellist häält. Ei teagi, kas tuleb asi lihtsalt sellest, et kang pole lõpuni üles tõmmatud. Igastahes
kõik on OK.
|
|
|