Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Originaal makk jääb tööle kui süüde väljas! (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2033)
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 1,8t man c5

postitati 29.11.09 13:35 Tsiteeri
Originaal makk jääb tööle kui süüde väljas!

Ehk on kellegil sama asi olnud/on või teab niisama öelda et kuidas saan nii et kui süüte välja keeran jääks makk ka vait. Praegu pean ise koguaeg välja ja sisse lülitama. Autoks a6 c5 1998. Kus mis juhe ühendada maki tagant värvide järgi.

audi on auto :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audicompetition
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Competition

postitati 29.11.09 13:39 Tsiteeri

Mul oli sama jama aga mul ei ole originaal makk, kui ma ei eksi siis pidi maki välja võtma ja seal on mingi kollane ja punane juhe ja need pidi kas kokku ühendama või lahti ühendama, üks kahest, täpselt ei mäleta kumba pidi. Minul aitas aga ei tea kas sinul ka aga proovida ju võid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 13:47 Tsiteeri

Mul asi selles et pole seda kollast juhet. Maki taga originaalis juhtmed voolupistikus: pruun, punane-sinine, hall-sinine, valge-sinine, roheline-punane ja punane.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 13:50 Tsiteeri

Pruun on miinus.
Punanesinisega pidev+.
Punane lihtsalt?
Hallsinine?
Valgesinine?
Rohelinepunane?

Oskab keegi öelda mis värv mis on?

audicompetition
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Competition

postitati 29.11.09 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyri172
Mul asi selles et pole seda kollast juhet. Maki taga originaalis juhtmed voolupistikus: pruun, punane-sinine, hall-sinine, valge-sinine, roheline-punane ja punane.
Aga sa võid ju proovida rohelise-punase liini katkestamist. Võib olla sul lihtsalt roheline juhe aga mul kollane.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 29.11.09 14:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Pruun on miinus.
Punanesinisega pidev+.
Punane lihtsalt?
Hallsinine?
Valgesinine?
Rohelinepunane?

Oskab keegi öelda mis värv mis on?

Punane on nn süüde (võti tuleb süütelukust välja võtta)
Hall/sinine on valgustus
Valge/sin on kiiruse impulss

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 14:11 Tsiteeri

Siis ma peaks tõstma punanesinisega ja lihtsalt punase ümber?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 14:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Siis ma peaks tõstma punanesinisega ja lihtsalt punase ümber?

Kui paned mingi teise maki, siis suure tõenäosusega jah.

Või on ennem olnud mingi aftermarket raadio sees.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 14:45 Tsiteeri

Praegu concert makk ja kui juhtmed ümber tõstsin polnud mingit kasu sellest! Kõik originaalis vist nii. Pole kunagi süütevälja keeramisel vait jäänud. Kuid tahaks, et jääks.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.11.09 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Praegu concert makk ja kui juhtmed ümber tõstsin polnud mingit kasu sellest! Kõik originaalis vist nii. Pole kunagi süütevälja keeramisel vait jäänud. Kuid tahaks, et jääks.

Kas võtit süütelukust välja tõmmates ei jää vait? Originaalis on see nii, mitte pärast süüte väljakeeramist. Kui ei, siis võibolla on hoopis süütelukk vigane ja ACC signaal jääb peale?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 15:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Süüte väljakeeramisest ei jää ükski Audi raadio (originaalis) vait. Võti tuleb süütelukust välja võtta !!! Kui sa tahad, et süüte väljakeeramisega vait jääks pead ise aretama sinna juhtme.

Edit: Black jõudis ette;)

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 16:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Kas võtit süütelukust välja tõmmates ei jää vait? Originaalis on see nii, mitte pärast süüte väljakeeramist. Kui ei, siis võibolla on hoopis süütelukk vigane ja ACC signaal jääb peale?

Ongi et originaalis juba välja ei lülita. Mul vist lihtsam teha pistikust pilt. ehk seal midagi ümber tõstedud. Ja ei jää siis ka vait kui võtme välja võtan!!!!

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 16:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Ongi et originaalis juba välja ei lülita. Mul vist lihtsam teha pistikust pilt. ehk seal midagi ümber tõstedud. Ja ei jää siis ka vait kui võtme välja võtan!!!!

Pildilt pole ju näha kas punaselt juhtmelt kaob pinge kui võtme välja võtad.
Kui pinge ei kao on viga süütelukus.
http://www.ertasvc.ru/tovar/Audi%20Concert-PLUS.htm

jyri172
huviline

Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.09 16:47 Tsiteeri

Mõtlen seda ,et kuhu juhtmed mul jooksevad. - jookseb mul üles vasakusse nurka plus selle alla ja süüte oma S-kont.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.0% - SQL: 69.0%]