Proovin seda RoadTripi ka kunagi. Igatahes, kuna minu autol kompuutrit pole mis küttekulu näitaks siis saigi see app (GasCubby) ostetud et saaks mingi
reaalse aimduse mis küttekulu on. Samas saab seal ka hoolduskulud kirja panna. Nüüd olengi suuremad hooldused ala õlivahtused ja mingid remondikulud
kirja pand.
Need vb vahel ununevad, aga küttega on küll igakord nii, et tangin ära, istun autosse ja kohe tsekk näpus trükin odo näidu , liitrite arvu ja liitri
hinna sisse. Ja ongi valmis.
Pärast on hea jälgida palju oled küttele kulutanud erinevatel kuudel, kuidas kütte hind on muutunud ja keskmine kulu graafikuna jne. Peale selle saab
panna veel meeldetuletusi, et ala 15 000 pealt vaheta õli jne.
Ja Black ütles kõik põhimõtteliselt ära iPhone kohta. See üllatab mind ennastki kuidas ma viitsin sellise asjaga tegeleda. Mul on olnud PDA'sid (Palm
E2 ja mingi vanem m505), need olid mõlemad mul vast kuuaega käes, seal samamoodi igast expenses programmid, ja no ei viitsind ma sinna neid eriti
kauem trükkida. Sama lugu telefonidega kah, mul on olnud kah päris palju neid klotse, nii WindowsMobile baasil kui Symbian OS, aga iPhone on kuidagi
mugav ja lihtne kasutada. Siiani pole mõtet tekkinud et vahetaks välja.
|