Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 16:06
|
|
|
Audi S8 5.2 FSI 331 kw v10 2006 a 250 km/h piiraja
Keegi oskab soovitada kohta või teab keegi kuidas sellel piiraja maha keerata , 250 peal on nagu vajutamis ruumi kõvasti veel ja jõudu aga ei luba
minna , soomes audi teeninduses üeldi, et liiga keeruline ja pole varem näinudki sellist mootorit. 
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 10.11.09 16:12
|
|
|
Sellisel riistapuul ei käi piiraja maha mitte kuskilt nupust.
|
|
|
|
Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 16:16
|
|
|
No ma olen sellest ammu juba aru saanud , et nupust ei käi , noh see aitab kui sa vastad küsimusele küsimusega , sitaks palju abi on sellest , saksast
toodud see masin.
|
|
|
VIP
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V
|
postitati 10.11.09 16:37
|
|
|
Äkki Saksa Auto AMK?! (www.amk.ee)
Aga muidu tihti on vaja üle 250km/h sõita, et selline mure?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.11.09 16:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: VIP
Aga muidu tihti on vaja üle 250km/h sõita, et selline mure? |
Ma saan aru, et inimene on ostnud kiire auto ja ei soovi, et midagi kunstlikult piiratud oleks. See ei tähenda tingimata, et siis pärast piiraja
eemaldamist pidev 300 km/h sõit lahti läheks. Ausalt öelda ei meeldiks mulle ka sellise auto puhul selline tobe piiraja. Kuidas sulle meeldiks, kui
sinu autol oleks tehasest 150 km/h piiraja peal? Ei ole ju vaja sellestki kiiremini sõita?
Ma olen kuulnud, et Porsche'del, mis ka tehasest 250 km/h piirajaga tulevad, on see võimalus esinduses maha võtta pärast vastava kiire sõidu
koolituse läbimist. Maksab ilmselt päris mitu €€€. Nii et esinduste poole pole vist mõtet selle sooviga pöörduda. Ebay'st ehk leiab mõne mooduli või
chip'i, mis piirangu ära kaotab.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 10.11.09 17:47
|
|
|
Mina saavutasin oma eesmärgi elektrooniline piiraja kätte saada (250 km/h) ja rohkem väga ei soovigi ja ei oska öelda, kas autogi väga palju rohkem
suudab, aga no sellise mootoriga S8 ikka hoopis teine mänguasi. Sellel tahaks isegi piirajast lahti saada.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 18:13
|
|
|
Eino plaanis nüüd ei ole piirajad maha võtta ja kohe tln peale 300 sajaga kihutama minna , liigun palju välismaal ringi nagu näiteks saksamaal , seal
nagu saab lasta nii palju kui torust tuleb või siis käia lennukatel proovimas , eestis isegi kunagi mõned a tagasi ,vana A 8 sagi sai 260 kella
lastud, haapsalu ligidal se pikk sirge ,ei tule meelde mis selle nimi oli 
|
|
|
Robinson
klubiliige
Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 19:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Liham2gi
Eino plaanis nüüd ei ole piirajad maha võtta ja kohe tln peale 300 sajaga kihutama minna , liigun palju välismaal ringi nagu näiteks saksamaal , seal
nagu saab lasta nii palju kui torust tuleb või siis käia lennukatel proovimas , eestis isegi kunagi mõned a tagasi ,vana A 8 sagi sai 260 kella
lastud, haapsalu ligidal se pikk sirge ,ei tule meelde mis selle nimi oli
|
Pakun sulle välja võlusõna MTM!
|
|
|
Matrix
huviline
Registreerunud 13.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
|
postitati 10.11.09 19:37
|
|
|
http://www.mtm-online.de/en/products/products?brand=AU&model=S8+D3&FzgID=S8D3331Q
820 EUR ja tehtud, kui Saksamaal juba liigud ja aega on võid lasta ka MTM-i meestel endil selle asja ära teha, kui muidugi rahast kahju ei ole. Eesti
esindus MTM-il ka lehel kirjas:
Saksa Auto AMK oü.
10621 Tallin, Estonia
Phone: +372 (6) 11 59 78
www.amk.ee
MTM-il minu meelest enam vähem igale audile (vähemalt uuematele) selline piirangu eemaldamise võimalus.
Kui tegu ikka sama masinaga, mis avataril, siis päris ilus, ilusaid kiirtee kilomeetreid pärast piiraja eemaldamist 
|
|
|
Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.09 19:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Matrix
http://www.mtm-online.de/en/products/products?brand=AU&model=S8+D3&FzgID=S8D3331Q
820 EUR ja tehtud, kui Saksamaal juba liigud ja aega on võid lasta ka MTM-i meestel endil selle asja ära teha, kui muidugi rahast kahju ei ole. Eesti
esindus MTM-il ka lehel kirjas:
Saksa Auto AMK oü.
10621 Tallin, Estonia
Phone: +372 (6) 11 59 78
www.amk.ee
MTM-il minu meelest enam vähem igale audile (vähemalt uuematele) selline piirangu eemaldamise võimalus.
Kui tegu ikka sama masinaga, mis avataril, siis päris ilus, ilusaid kiirtee kilomeetreid pärast piiraja eemaldamist |
Tänud tänud , ma usun ,et ma saksas lasen selle teha , vaatab äkki on neil leida vähe kiirem chip kui 280 km/h ,pärast eestis veel keeravad tuksi midagi .. , aga se sama valge elukaga on
tegemist jah .
|
|
|
Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.09 23:19
|
|
|
Mina saan pakkuda sellele autole tuuning softi, mis toodab lisaks piiraja maha võtmisele ka lisa jõudu 20kw ja väänet 35Nm. Kõik käib läbi OBD pistiku
(auto diagnostikapistik), midagi ei ava ja ära ei lõhu. Hind sellel on 9000 EEK .
Sain ka sellise pakkumise aga nüüd ei tea kumb oleks parem.... , kas seal mtm is chip lasta panna või seda on isegi võimalik teha läbi juhtme softi
installimisega ?? , kumb varjant oleks parem ?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 21.11.09 08:09
|
|
|
Mina saan pakkuda sellele autole tuuning softi, mis toodab lisaks piiraja maha võtmisele ka lisa jõudu 20kw ja väänet 35Nm. Kõik käib läbi OBD pistiku
(auto diagnostikapistik), midagi ei ava ja ära ei lõhu. Hind sellel on 9000 EEK .
Sain ka sellise pakkumise aga nüüd ei tea kumb oleks parem.... , kas seal mtm is chip lasta panna või seda on isegi võimalik teha läbi juhtme softi
instalimisega ?? , kumb varjant oleks parem ? |
Mis kaubamärgist seda 9000.- eest pakutakse?
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Liham2gi
huviline
Registreerunud 10.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.11.09 09:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
instalimisega ?? , kumb varjant oleks parem ? |
Mis kaubamärgist seda 9000.- eest pakutakse? |
http://www.autohai.ee/
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.09 07:33
|
|
|
Oskab keegi veidi asja põhimõttest rääkida, mida C4 100 98 KW (mehaaniline pritse) mootorile tehakse, et 12 KW juurde tuleb?
|
|
|
Raceboy
huviline
Registreerunud 02.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: S8 '99, Porsched: 924 "GTP" 2,5T, '67 911 RSR, 78' 911, 2x 944 S2
|
postitati 03.08.10 05:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma olen kuulnud, et Porsche'del, mis ka tehasest 250 km/h piirajaga tulevad, on see võimalus esinduses maha võtta pärast vastava kiire sõidu
koolituse läbimist. Maksab ilmselt päris mitu €€€. Nii et esinduste poole pole vist mõtet selle sooviga pöörduda. Ebay'st ehk leiab mõne mooduli või
chip'i, mis piirangu ära kaotab. |
Vana teema, aga lihtsalt infoks kõigile, et Porschedel ei ole tehasest mingit kiirusepiirangut peale pandud, mitte kunagi.
Porsche ei liitunud selle kokkuleppega saksa tootjate vahel, mis piiras tippkiiruse 250 km/h-ni.
www.porsche-foorum.org
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 03.08.10 06:07
|
|
|
See lõppkoolituse värk oli viimase (E60) BMW M5 puhul, võibolla ka mõne teise võimeka auto puhul.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.08.10 06:41
|
|
|
Njah, miskipärast oli meeles, et jutt oli Porsche'st, kuid nüüd vaatama hakates paistab tõesti, et sellise täpse lõppkiirusega neid silma ei hakka.
Usalda, aga kontrolli. 
Reaalselt käis see siis vast Audi/BMW/MB kohta.
|
|
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 03.08.10 12:43
|
|
|
OT. Kaastunne teemas jutuks olnud S8 juhile Narva mnt trahvi puhul ning suured tänud, et startisid hoovist minule ette. Muidu oleksin mina trahvi
saanud. Tänud veelkord.
|
|
|