melks
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9TDI 81+kw´99a.
|
postitati 22.10.09 09:18
|
|
|
A6 C5-e puldi patarei vastupidavus.
Mure selline, et puldi patarei(2032) peab vastu umbes 1 kuu. Kas seda pole natukene vähevõitu? Kasutan kuskil 6-10 korda päevas kinni lahti.
|
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
postitati 22.10.09 09:30
|
|
|
Vähe muidugi.Mul on üle aasta juba sees patarei ja toimib ikka edasi.Aga millest sa järeldad et patarei tühi?Võibolla lihtsalt vahepeal läheb
sünkroonist ära st. peab lihtsalt uuesti võtmega korra kinni lahti keerama ja kinni lahti nuppe vajutama.Selline asi juhtub ka näiteks kui puldi nuppe
sõkutakse mitmeid kordi ajal kus auto on ulatusväljast kaugemal või siis patakate vahetusel.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.10 15:35
|
|
|
Mul täna siis tekkis selline probleem. Pannes uksed puldist kinni ,teeb kaks piiksu ilusti nagua vaja. Siis paar sekundit hiljem hakkab uuesti
piiksuma, ja jääbki piiksuma. Patarei sai kuu tagasi vahetatud. Kas oleks siis võimalik uksi lukustada ilma signata. Proovisin võtmega keerata aga
ikka jäi piiksuma ja signa peal. A6 C5 mudel siis ja tehase signa. Muud pole aga tahaks uksi lukku saada, muidu hommikuks aku tühi.
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 10.01.10 01:50
|
|
|
Mul 3,5 aastatühe patareiga hakkama saanud ....
|
|
|
physic
huviline
Registreerunud 19.04.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raxi
Mul täna siis tekkis selline probleem. Pannes uksed puldist kinni ,teeb kaks piiksu ilusti nagua vaja. Siis paar sekundit hiljem hakkab uuesti
piiksuma, ja jääbki piiksuma. Patarei sai kuu tagasi vahetatud. Kas oleks siis võimalik uksi lukustada ilma signata. Proovisin võtmega keerata aga
ikka jäi piiksuma ja signa peal. A6 C5 mudel siis ja tehase signa. Muud pole aga tahaks uksi lukku saada, muidu hommikuks aku tühi.
|
Piiksuma hakkas signa mul siis kui akult juhtmed lahti ühendasin - aku sul korras (laetud)?
Ilma sissemurdmistõket ja signat aktiveerimata peaks olema võimalik autot võtmega lukustada nii, et keerad juhiukse lukus võtit 2x lühikese vahega
(kuni 1 s) sulgumisasendisse. A6 C5 kasutusjuhendis selline jutt sees - praktikas ei ole ise katsetanud.
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 10:46
|
|
|
Aku on täis .Eks ma proovin neid asju. Sain ööseks garaasi ajada ja jätsin uksed lahti.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 10.01.10 16:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melks
Mure selline, et puldi patarei(2032) peab vastu umbes 1 kuu. Kas seda pole natukene vähevõitu? Kasutan kuskil 6-10 korda päevas kinni lahti.
|
2032? Mis see on? Mina pole pea kolme aasta jooksul puldi patareid vahetanud(kaua enne mind sees olnud ei tea).
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 10.01.10 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika
2032? Mis see on? Mina pole pea kolme aasta jooksul puldi patareid vahetanud(kaua enne mind sees olnud ei tea). |
2032 on patarei kood.20 tähendab et patarei on 2,0 mm paks ja 32 on läbimõõt mm.
Patareid peaksid vastu pidama 5-10 a.
|
|
|
|