Tsitaat: | Esialgne postitaja Maxway
Tere!
Mu Audil on kesklukk, mis töötab vaakumiga. Uksenupust lukkude avamine-sulgemine on ilgelt tüütu, eriti kui oled uue auto roolist
tulnud. Tahan omale armatuuri peale lülitit, millega saaks valge inimese kombel kesklukk-kinni/kesklukk-lahti lülitada. Teab keegi pajatada,
kuidas seda ehitada? Või leidub keegi, kes on nõus selle materiaalse aitähhi eest ära tegema? |
Nii, niipalju kui mina audisid näind olen on kõigil iga ukse sees vaakum moodul ja uksed on avatavad/suletavad mõlemast esimesest
uksest. Nii süsteem on tegelikult lihtne.
Abiks on väike skeem aadressil : http://www.isham-research.com/quattro/wiring/Typ44/zv02.jpg
Niisiis kui saksa keelt vähe lõikad siis peaks kõik arusaadav olema. Niisiis tähelepanu tuleb pöörata detailile F59
ehk siis juhipoolse ukse sees olev juhtimislüliti. Minu mäletamist mööda lühistatakse kontaktid 2 ja 3 ning 1 ja 3 vastavalt
siis võtme/uksenupu asendist (3 on siis mass - igaks juhuks enne kallaleminekut mõõda testriga üle - teadagi ju et
harjavarrest võib pauk tulla). Nende kolme jala külge tulebki see lisalüliti paigaldada. Silmas tuleb pidada seda, et lisalüliti
peaks selline olema, mille kontaktid jääksid neutraalasendisse kui näpp sealt ära võtta, muidu juhtub selline asi et
vastavalt lisalüliti asendile jäävad kas uksed alatiseks suletuks või avatuks Ukseseest lisajuhtmeid vaja vedada pole, kõik nad jõuavad rooli alla sinna kuhugi ... jälgi
värve skeemilt.
Edu proovimiselt siis, autot maha põletada pole võimalik kui kasutad õige suurusega kaitsmeid mitte raudnaelu
|