Rauno005
huviline
Registreerunud 07.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Opel Astra GT,MB E320CDI 07a 150kw
|
postitati 18.09.09 07:43
|
|
|
Kus on see filmitud??
Tere!
Oskab keegi öelda, kus on see üritus filmitud http://www.youtube.com/watch?v=hqLxs-On6os ?
Võiks isegi enda liikuri mingi mudasema ilmaga seal proovile panna
www.rollar.eu
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 18.09.09 07:49
|
|
|
Mine uuri Audi-club.ee kuttide käest äkki.
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 10:38
|
|
|
Ei ole raske ju audi-clubi foorumist vaadata, et see toimus Pannjärve karjääri lähistel Ida-Virumaal.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 18.09.09 11:28
|
|
|
Või toksida meie otsingusse nimi "alehandro" ja lugeda tema
autoteemast.
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.09 17:52
|
|
|
Kui mul oleks D2 A8 või B5 A4 siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks.
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 19.09.09 14:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tsitaat: | Algselt postitas: kella4
Kui mul oleks D2 A8 või B5 A4 siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks. |
Vaata SIIA, mida D2 tegema peab, kui korterelamust mitte keegi suurele teele ei
pääse . 15-30min, sai majade ümbruses korduvalt "sahka pandud" ja hiljem
lihtsalt oma masinat 30min lumest puhastatud, et ülekuumenemisprobleeme ei tekiks ja kõik olid rahul . Ning lisaks on kõik minu hetkel olevad C4'd on läbinud KORDUVALT samasuguseid ja oluliselt hullemaid teste. Nii
et mis ma selle jutu peale oskaks kosta "... kui mul oleks... siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks" .
Lisaks veel üks illustreeriv pilt, millistes tingimustes tuleb autosid kasutada kui põld on ainult neliveolise poolt läbitav - pilt. Leidsin veel ühe "rescue missioni", kus sai seda isendit
välja kakutud ja oli tükk tegemist, et ise mitte läbi vajuda . Mul pole paraku kõigist seiklustest kaugeltki mitte pilte tehtud, kuhu ma olen
oma liikureid "uputanud" või "istutanud". |
Ei tea jah, kuidas sõberpoiss oma Hyundai sellisesse mülkasse ajas
Lisaks selle teema kohta- inimestel on way liiga palju vaba aega ja liiga palju lolle ideesid...kahjuks nad ka realiseerisid oma lollid ideed...
Kahjuks näitab see inimeste suhtumist oma autodesse...videos nähtu põhjal võib järeldada, et suurem osa neist naljameestest on vene rahvusest
mehepojad...kenadest autodest kahju...aga noh, öeldakse, et loll pea on ihule nuhtlus. Veidi ümber sõnastada ja võiks öelda: loll omanik on autole
nuhtluseks
|
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.09 16:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tsitaat: | Algselt postitas: kella4
Kui mul oleks D2 A8 või B5 A4 siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks. |
Vaata SIIA, mida D2 tegema peab, kui korterelamust mitte keegi suurele teele ei
pääse . 15-30min, sai majade ümbruses korduvalt "sahka pandud" ja hiljem
lihtsalt oma masinat 30min lumest puhastatud, et ülekuumenemisprobleeme ei tekiks ja kõik olid rahul . Ning lisaks on kõik minu hetkel olevad C4'd on läbinud KORDUVALT samasuguseid ja oluliselt hullemaid teste. Nii
et mis ma selle jutu peale oskaks kosta "... kui mul oleks... siis ma küll sellisesse mülkasse läbivusteste tegema ei roniks" .
Lisaks veel üks illustreeriv pilt, millistes tingimustes tuleb autosid kasutada kui põld on ainult neliveolise poolt läbitav - pilt. Leidsin veel ühe "rescue missioni", kus sai seda isendit
välja kakutud ja oli tükk tegemist, et ise mitte läbi vajuda . Mul pole paraku kõigist seiklustest kaugeltki mitte pilte tehtud, kuhu ma olen
oma liikureid "uputanud" või "istutanud". |
Kaps ma ei mõelnudki seda, et "kalli ja ilusa (Q)" autoga ei võiks lumes hullata või kerges poris naabripoisi hundaid välja sikutada, see on hoopis
teine teema ju kui D2 läheb metsatraktorite sissetallatud rööpaid pidi niiet põhi lohiseb mööda kände-juurikaid, peeglid käivad mööda puid ning
stangede küljest lendab juppe, antud juhul see nii enamvähem oli, siis see on minu arvates vale.
Kui mul oleks selline masin (Q), ei kahtleks ma hetkegi kui väljas lumi põlvini.
|
|
|