Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: käivitamine jupsib B4 2,3 (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1765)
mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3

postitati 09.06.04 09:32 Tsiteeri
käivitamine jupsib B4 2,3

B4 2,3
Selline probleem, et auto kohe mitte ei taha ilusasti käima minna. Teine kord jälle tahab. Aga reeglina päris kaua peab käitama enne kui läheb. Olen proovinud nii ja teisiti. Kyll enne korra gaasi andnud, kyll syyte sisse keeranud ja momendi oodanud, ja teine kord ka tulemus parem aga siiski arvan et miski vähe jupsib. Äkki oskate vähe vihjeid anda et mida teha, või mida välja vahetada.
Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 09.06.04 09:40 Tsiteeri

Võib-olla ajan nüüd hästi lolli juttu (pole ise just suurem asi spetsialist), aga olen kuulnud, et Audidel pidigi selline pull olema, et niinimetatud poolest pöördest ei käivitu. Seda olen ka ise tähele pannud enda mõlema audiga. Peab ikka paar sekundit starterit taga hoidma, enne kui läheb. Seda nii r5 mootoriga kui ka v6 mootoriga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
El Nino
huviline

Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel ei ole enam audi

postitati 09.06.04 09:59 Tsiteeri

Mul tegi enda omagi sama pulli ,aga panin mingit pihustite puhastusvahendit sisse ja nüüd pole probleemi enam olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaup
huviline

Registreerunud 12.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B7 2.0 TFSI aut

postitati 09.06.04 11:06 Tsiteeri

Minu B4-l ja raivu omal oli selline viga, et külmkäivitus pihusti külge tuleva pistiku juhe oli katki. Kontrollida saad nii et võta pistik otsast ära ja ühenda pistikuga kontroll lamp, süüte sisse keeramisel peaks lamp hetkeks süttima kui ei sütti võta pistik lahti ja kontrolli sinna tulevad 2 juhet üle.
Loodan, et saad aru mida öelda tahtsin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raivu
huviline

Registreerunud 21.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 1,8T 110 kW

postitati 09.06.04 11:24 Tsiteeri

SIIT leiad sellest samal teemal varemgi räägitud võimalikest vigadest.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
dmx
huviline

Registreerunud 29.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.04 11:52 Tsiteeri

mul ka sama jama, külmast peast läheb ilusti aga soojalt peb rohkem käiama, peab vist pistiku kallale minema või kontrollima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.04 13:09 Tsiteeri

Täpselt sama asi on enda konel... külmast peas läheb ilusti, ei miskit käiamist. Kuid kui nüüd moto soe juba, siis toimib vahest nii vahest naa, korra läheb kohe kuid suuremosa ajast tahab natuke käiamist. Sama ka siis kui auto on miski aeg seisnud.
Ja see viga ei ole kohe mitte külmkäivitus pihustis, sest see toimib vaid täiesti külma motoga ja külmade ilmadega... kui külmast peast ei käivitu siis tasub sealt viga otsida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.04 16:37 Tsiteeri
tegin pildid

Kuna nii üks kui teine selgitus jäi vähe ebaselgeks, siis tegin paar pilti. millele siis teadjamad võiksid omapoolsed kommentaarid juurde lisada, või siis graafiliselt muuta.
Jään huviga ootama!
Ette tänades.
http://www.zone.ee/audi_foorum/pritsung/
http://www.zone.ee/audi_foorum/pritsung/pritsung2.JPG?2
http://www.zone.ee/audi_foorum/pritsung/pritsung1.JPG?2
http://www.zone.ee/audi_foorum/pritsung/kaitsmed.JPG?2

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.04 18:52 Tsiteeri

no saab siis vihjeid we

raivu
huviline

Registreerunud 21.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 1,8T 110 kW

postitati 10.06.04 22:14 Tsiteeri

2,3 on muidugi teine mootor kui mu 2,0-ne oli, ning seal jooksevad need voolikud hoopis teistmoodi, ma ei näe kusagilt pildilt seda, kust tuleb see peavoolik mis bensupaagist pritsungisse jõuab, sest seal lähedalt peab hargnema üks teine voolik mis lähebki sinna külmkäivitus pihustisse. Kui ma mõnda 2,3-st mootorit oma silmaga kasvõi korra näha saaks, siis oskaks ka sellelt pildilt selle koha sulle ette näidata. Kuid võimalik, et sealt sinu tehtud pildil polegi seda õiget kohta näha, kuna see nii lähedalt võetud, ja ei mahtunud lihtsalt kaadrisse ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaup
huviline

Registreerunud 12.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B7 2.0 TFSI aut

postitati 11.06.04 06:04 Tsiteeri

Minul oli sama mootoriga B4 aga hetkel ka ei leidnud piltidelt seda pihustit. Kui oled Tallinnast anna endast tel. märku, saame kusagil kokku ja küll me selle pihusti üles leiame. ;)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.04 07:06 Tsiteeri

Külmkäivituspihusti on pritsung2 pildilt vaadates kõige paremini näha.
Seak kus kütusetorud pritsepeast pihustite poole lähevad siis sisselaske vahel on nad ühendatud plastmassjullaga, sellest jullast vasakul paistab selline sinakas pistik, seesama ongi külmkäivituse oma ja kõige vasakpoolsem toru ka selle külmkäivitus pihusti peale ka läheb.

Unn66
huviline

Registreerunud 27.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Rahulik A6

postitati 11.06.04 09:24 Tsiteeri

Minul samuti ei käivitu sooja mootoriga.Jääb selline mulje nagu kõik silindrid ei hakka tööle või nagu tõmbaks täis.Autoks Coupe2,3.89a.:mad:

mementoxy
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.04 12:55 Tsiteeri

just just
mul täpselt sama moodi.
milles uba????

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 07:34 Tsiteeri

Kas peale mootoripesu jagaja kaane maha võtsid ja alt ära kuivatasid? kui mitte siis sellest tuleks alustada.

heigo003
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.07 13:35 Tsiteeri

mina käisin selle külmalt käivitub,soojalt tahab käiamist veaga kastani tänavas ja pritsepea hakkab ära väsima-autol juba aastaid ka seljataga.
Uus maksab miski 15000.- ja lammarist võib saada veel hullema pritsepea kui hetkel peal võib olla.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.8% - SQL: 79.2%]