Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Püsikiiruse hoidja paigaldamine. (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 4017)
mait86
huviline

Registreerunud 08.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia

postitati 08.09.09 20:54 Tsiteeri
Püsikiiruse hoidja paigaldamine.

Tere. Selline küsimus, et kui ma ostan püsikiiruse hoidja ja ploki. Kas siis saab ise lihtsalt selle paika või peab selle arvutiga aktiveerima? Võibolla on sinna veel mingeid detaile vaja. Oskaks keegi nõu anda?
Ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 08.09.09 22:43 Tsiteeri

Tere.Selline küsimus, et kui ostan kumminaise kas siis tulevad kummilapsed ka ;)

Mis mootor,mis aasta, autoks on ilmselt avataril olev a4(aga see on minu isiklik arvamus) ? Kui sa arvad, et kõik on selgeltnägijad, siis minul igatahes puudub see kolmas silm:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 09.09.09 05:55 Tsiteeri

westa võrdlused on tasemel- kasuta otsingut, sellest soustitud küll, kuid lühikokkuvõte: paljudel diislitel on elektrooniline gaasipedaal ja tänu sellele saab lihtsalt roobi vahetamise ja aktiveerimisega hakkama, seevastu bensukale on vaja veel pedaali andurit + juhtmestik roobist ajju ja kapoti alla mingit vaakumklappi jms.. ehk 1:1-le tõsta panem doonorilt maha + aktiveerimine ja peaksid tööle saama

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mait86
huviline

Registreerunud 08.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.09 08:06 Tsiteeri
püsikiirusehoidja

Autoks siis jah a4 b5 1.8 adr. Tahaks siis teada täpselt mis juppe selle paigaldamiseks vaja läheb ja kas ise tuleks sellle installiga toime. Kiiruse hoidja saaks 1:1 vahetada sama mootoriga auto küljest.
Ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 09.09.09 08:19 Tsiteeri

Kõik oleneb sinu skillidest- harutama võid hakata ka roobi maha kruvimisest ja enda auto roobi juhtmetega võrdlemist, pedaali anduri, vaakumklapp koos oma pudinatega, täpsema detailide kirjelduse leiad otsingut kasutades.

Tsitaat:
Algselt postitas: mait86
Autoks siis jah a4 b5 1.8 adr. Tahaks siis teada täpselt mis juppe selle paigaldamiseks vaja läheb ja kas ise tuleks sellle installiga toime. Kiiruse hoidja saaks 1:1 vahetada sama mootoriga auto küljest.
Ette tänades

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mait86
huviline

Registreerunud 08.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.09 09:21 Tsiteeri

suured tänud:)

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.09 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
bensukale on vaja veel pedaali andurit + juhtmestik roobist ajju ja kapoti alla mingit vaakumklappi jms..

Kas peab nii olema? Kui ma õigesti aru olen saanud, siis mu bensukal pole küll mingit gaasipedaali andurit ega ka vaakumklappi. Kapoti all on mingi mootor (tundub olema elektriline), mille küljes on hoob ja siis hoova küljest läheb tross gaasisiibri külge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 10.09.09 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
bensukale on vaja veel pedaali andurit + juhtmestik roobist ajju ja kapoti alla mingit vaakumklappi jms..

Kas peab nii olema? Kui ma õigesti aru olen saanud, siis mu bensukal pole küll mingit gaasipedaali andurit ega ka vaakumklappi. Kapoti all on mingi mootor (tundub olema elektriline), mille küljes on hoob ja siis hoova küljest läheb tross gaasisiibri külge.

Siis sinu autol ei ole originaal CC vaid aftermarket mida tehakse nii elektrilise ajamiga, kui ka vaakumiga töötavat.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kurgargo
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 2001

postitati 14.09.09 15:57 Tsiteeri

Tere, kas on võimalik A4 b6 2001 le lisada püsikiiruse hoidjat ja kompuutrit (hetkel näitab ekraan ainult järelejäänud km). Sellest on siin foorumis juttu olnud aga vist mitte selle kere kohta.
Tänud.

mait86
huviline

Registreerunud 08.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.09 18:57 Tsiteeri
püsikiiruse hoidja

Ma usun et see läheb mõtetult kulukaks. Ma tahtsin enda auto peale panna. Püsikiiruse hoidja läheks koos juppidega 1000 eeku maksma pluss paigaldus 2kg:D Ja kõik see tuleb kompuga veel aktiveerida

coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 15.09.09 12:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kurgargo
Tere, kas on võimalik A4 b6 2001 le lisada püsikiiruse hoidjat ja kompuutrit (hetkel näitab ekraan ainult järelejäänud km). Sellest on siin foorumis juttu olnud aga vist mitte selle kere kohta.
Tänud.

Peaks olema võimalik küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
atsy
huviline

Registreerunud 29.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 05:42 Tsiteeri

Minu A4 b5 on püsikiirusehoidja peal olemas aga ei tööta. Olen kaitsmeid vaadanud, kontakte näppinud, diagnostikast otsinud aga kahjuks ei leidnud midagi püsikiirusehoidja kohta. Kas võib olla selline võimalus, et mul on püsikiirusehoidja valmidus hoopis?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: atsy
Minu A4 b5 on püsikiirusehoidja peal olemas aga ei tööta. Olen kaitsmeid vaadanud, kontakte näppinud, diagnostikast otsinud aga kahjuks ei leidnud midagi püsikiirusehoidja kohta. Kas võib olla selline võimalus, et mul on püsikiirusehoidja valmidus hoopis?

Sellist asja nagu CC valmidus Audi vaevalt teeb. Äärmisel juhul on keegi kangi "kogemata" vahetanud kolm korda kallima CC kangi vastu.
Võiks ikka kirja panna mis mootoriga tegemist, sest süsteemid on totaalselt erinevad.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
atsy
huviline

Registreerunud 29.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 07:43 Tsiteeri

1997, 1.8, 92kW, R4.
rõõm kuulda, et Audi CC valmidust ei tee.
nüüd peaksin vea üles otsima. kangi liigutades, vajutades või näppides ei tule armatuurile mingit tuld või märguannet. diagnostikaga olen proovinud viga otsida aga ei kirjutanud midagi CC kohta.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
1997, 1.8, 92kW, R4.
rõõm kuulda, et Audi CC valmidust ei tee.
nüüd peaksin vea üles otsima. kangi liigutades, vajutades või näppides ei tule armatuurile mingit tuld või märguannet. diagnostikaga olen proovinud viga otsida aga ei kirjutanud midagi CC kohta.

Pensukal on komponente päris palju aga põhilised vead on pedaali lülitid (ei pea vaakumit), aju külmjooted ja harvemini lülitivead. Mingit tuld armatuuris ei lähegi põlema.

PS! Teema pealkiri on siiski CC paigaldamine.

atsy
huviline

Registreerunud 29.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.11 08:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Pensukal on komponente päris palju aga põhilised vead on pedaali lülitid (ei pea vaakumit), aju külmjooted ja harvemini lülitivead. Mingit tuld armatuuris ei lähegi põlema.

PS! Teema pealkiri on siiski CC paigaldamine.

PS! Uurisin ega ma ei pea omale paigaldama seda.

atsy
huviline

Registreerunud 29.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 00:45 Tsiteeri

sain vahepeal oma püsikiirusehoidja juhuslikult tööle proovimise teel. mingi hetkepärast see jälle lõpetas oma töö. kas on võimalik, et juhtplokis on ühenduse viga vms?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 17.02.11 01:06 Tsiteeri

Tsitaat:
sain vahepeal oma püsikiirusehoidja juhuslikult tööle proovimise teel. mingi hetkepärast see jälle lõpetas oma töö. kas on võimalik, et juhtplokis on ühenduse viga vms?

Sulle juba ennem mainiti
Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Otsi näiteks DIY alt see teema ülesse kus on kirjas mida ja kuidas C4 puhul cruisi toimetamiseks kontrollida. Ehk tekib ka mõtteid mida enda auto peal uurida.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]