Lehekülgi: 1 2 |
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 85kw 1992
|
postitati 01.09.09 19:05
|
|
|
Sellise maki vahetada naviplussi vastu?
Kas selle maki asemele saaksin panna Navi plussi. Tal ju nagu kohad oleksid olemas, kas see oleks väga suur töö. Ehk oskab öelda, palju see keskmiselt
võib maksma minna ?
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 01.09.09 20:17
|
|
|
Suht koht maki hind see läheb
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.09 16:31
|
|
|
ühesõnaga, koht on olemas, ainult maki hind läheb
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 02.09.09 20:26
|
|
|
Sõltub mida sa sellest makist ootad.
Kui soovid samu asju nagu autodes kus ta sees on siis läheb ikka veel jubinaid.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 02.09.09 20:39
|
|
|
Navi + ei mängi ise midagi peale raadio ja naviplaadi, cd jaoks tarvis box,analog Tv ei ole enam mõtet aretama hakkata, pigem juba digi.
Video vaatamiseks vaja spets adapterit ja dvd player
Seega pead ise arvestama kas tasub vahetada või ei
|
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.09 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westa
Navi + ei mängi ise midagi peale raadio ja naviplaadi, cd jaoks tarvis box,analog Tv ei ole enam mõtet aretama hakkata, pigem juba digi.
Video vaatamiseks vaja spets adapterit ja dvd player
Seega pead ise arvestama kas tasub vahetada või ei |
siis küll. Mõtlesin, et hea minna kuhugi ja teleka pilt olemas. Analoog kaob ära jah varsti .
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 03.09.09 12:20
|
|
|
Minu tõi igatahes maapeale tagasi see teema
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 2.5 TDI; TT 1.8T
|
postitati 21.09.09 19:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
Minu tõi igatahes maapeale tagasi see teema |
Mind tõi ka maapeale see teema ja selle järgi tegingi ära
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 14:49
|
|
|
Olete tublid ja peale hakkamist täis. Ma parema meelega otsin kogenud inimese, kes neid teinud on. See liigagi tehnika minu jaoks, et ei julge ise
sellist asja külge panna.
Need kes teinud on, palju tehnika maksma läks kokku ja mõni kogenum panija võiks öelda, palju tema sellise töö eest tööraha võtab.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 16:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tehnix
Olete tublid ja peale hakkamist täis. Ma parema meelega otsin kogenud inimese, kes neid teinud on. See liigagi tehnika minu jaoks, et ei julge ise
sellist asja külge panna.
Need kes teinud on, palju tehnika maksma läks kokku ja mõni kogenum panija võiks öelda, palju tema sellise töö eest tööraha võtab. |
Kas tõesti keegi ei oska aidata !
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 22.09.09 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tehnix
Kas tõesti keegi ei oska aidata ! |
Rahu. Klubis on mitmeid liikmeid kes sellist asja suudavad teha, paraku kõik nad ei käi iga tunni tagant foorumit lugemas.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 22.09.09 17:39
|
|
|
Kui sul on sees täpselt sama makk mis seal pildil näidatud siis ei ole seal mingit erilist kunsti. Kogu tehnika hinnaks ongi navi ise, kuskil
2000-2500.-
Elsast peab järgi vaatama juhtmestiku erinevuse, minul oli erinev kuna mul oli hoopis Concert II seal sees, vanematega on suur võimalus et on kõik
õiges kohas või piisab mõne klemmi ümbertõstmisest vaid.
Eeldusel et juhtmed on õigel kohal kulub selle töö tegemiseks kõige rohkem 5 minutit.
Kui tahad muidugi mingeid lisasid (GPS antenni, video sisend jne) siis nende paigaldamine võtab natuke rohkem aega, kuid mitte oluliselt.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 19:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Kui sul on sees täpselt sama makk mis seal pildil näidatud siis ei ole seal mingit erilist kunsti. Kogu tehnika hinnaks ongi navi ise, kuskil
2000-2500.-
Elsast peab järgi vaatama juhtmestiku erinevuse, minul oli erinev kuna mul oli hoopis Concert II seal sees, vanematega on suur võimalus et on kõik
õiges kohas või piisab mõne klemmi ümbertõstmisest vaid.
Eeldusel et juhtmed on õigel kohal kulub selle töö tegemiseks kõige rohkem 5 minutit.
Kui tahad muidugi mingeid lisasid (GPS antenni, video sisend jne) siis nende paigaldamine võtab natuke rohkem aega, kuid mitte oluliselt.
|
Ahsoo. Kas sina oleksid selle töö nõus ära tegema Siis tuleb mul lihtsalt
see navi plus osta kusagilt ja ära teha .
Ega lisasi ei olegi vaja, piisab lihtsalt telepildist, ehk digipildist, kuna PAL süsteemi pole enam mõtet panna ju.
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 19:05
|
|
|
Mõned juhtmed tuleb ka spido taha vedada, et makk tööle hakkak kui süüte sisse paned ja valgustus toimima.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Allroader
Mõned juhtmed tuleb ka spido taha vedada, et makk tööle hakkak kui süüte sisse paned ja valgustus toimima. |
See eeldab siis ikkagi suuremat tööd ju.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.09 19:36
|
|
|
Mõned juhtmed tuleb ka spido taha vedada, et makk tööle hakkak kui süüte sisse paned ja valgustus toimima. |
Kui on vanem symphony nagu teemaalgatajal siis ei ole vaja minu teada. Uuematel käib läbi can-busi valgustus ja värgid, sellepärast tuleb eraldi
vedada.
See juhtmete vedamine pole hullu midagi.
Eestis on need video adaperid suht kirve hinnaga jah. Eints müüs siin mingi aeg tagasi päris talutava hinnaga. eBayst võib ka vaadata, jääb nii 2k
kanti või veits alla.
EDIT: Ja ma võin selle pulli sul ära teha küll, ainult et ma asun Tartus. Kui siia tuled siis pole probleemi.
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 06:20
|
|
|
Kui on vanem symphony nagu teemaalgatajal siis ei ole vaja minu teada. Uuematel käib läbi can-busi valgustus ja värgid, sellepärast tuleb eraldi
vedada.
Eestis on need video adaperid suht kirve hinnaga jah. Eints müüs siin mingi aeg tagasi päris talutava hinnaga. eBayst võib ka vaadata, jääb nii 2k
kanti või veits alla.
EDIT: Ja ma võin selle pulli sul ära teha küll, ainult et ma asun Tartus. Kui siia tuled siis pole probleemi. |
Jah nii see on, ei viitsind enne joonise pealt vaadata. Video adapterit saab minu kaudu ka Toppartsist veidi parema hinnaga kui hinnakirjas.
|
|
|
Tehnix
huviline
Registreerunud 12.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.09 18:44
|
|
|
vedada.
kanti või veits alla.
EDIT: Ja ma võin selle pulli sul ära teha küll, ainult et ma asun Tartus. Kui siia tuled siis pole probleemi. |
Tänud.Ma jätan meeldeMa peaksin siis arvestama mingi nelja tuhandega kokku,
et kõik ära saaks tehtud?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.09 07:12
|
|
|
Kuskil nii jah, oleneb mis hinnaga selle adaptri saad. Peale adaptri on sul muidugi digitv vastuvõtjat ka vaja kui pilti tahad näha seal.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 25.09.09 04:26
|
|
|
Jutt kisub sinnapoole, mis ka mind huvitaks. Milline digi vastuvõtja oleks hea mõte soetada? Aega muidugi veel on ja need asjad muutuvad päevadega,
kuid tore oleks end asjaga enam vähem kurssi viia.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.09 08:17
|
|
|
Kui raha on siis Alpine TUE-T200DVB. Töötab Eesti DigiTV'ga, ja pilt pidi sõites ja prakselt igaltpool väga hea olema.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 02.10.09 04:35
|
|
|
Kui raha on siis Alpine TUE-T200DVB. Töötab Eesti DigiTV'ga, ja pilt pidi sõites ja prakselt igaltpool väga hea olema. |
10K on muidugi veits liig sellise asja eest, kui just autos ei ela.
Päris kindlasti tuleb talve jooksul turule uusi ja huvitavaid lahendusi, peab silmad lahti hoidma. Ise arvan, et paar tonni oleks selline "õiglane"
hind sellise jublaka eest sinna vahele.
Tänud igatahes, vähemalt teab, mida vaja.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2024, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 |