B2, C2/C3 vanem kere ukselukkude vahetus/korrastus
Kuna endal hakkas vaikselt mõistus otsa saama ja asja pole ka siin foorumis arutatud, siis teen uue teema.
Kas keegi on kunagi üritanud b2 või c2/c3 (mittelibelingil) kerel ukselukke veidi värskendada/uute vastu vahetada?
Tüüpiline laks on see, et lukusüdamik on nii ära kulunud, et võti augus lausa loperdab. Ise olen mitme targa juures käinud, kes on küll valmis
lukumuuke vahetama, aga muus osas ei ole nad suutnud siiani aidata. Uut pole samuti suutnud leida ja b3 omast või millestki muust sinna originaalile
midagi sisse istutada pole olnud samuti siiani mingi hea lahendus füüsilise. Kui vanarauahuvilistel vedeleb veel häid linke või kohti kust asja saab
üle küsida, siis olen igati tänulik (kindlasti on kohti, kust pole ise suutnud asja küsida).
Netiavarustes leiab seda kuskilt ajulagedatest kohtadest küll koos võtmete ja lukusüdamikuga, aga tellimisel olen "vastu tatti" saanud. Ainult
muugikorpust ilma muukideta olen samuti küsinud kõik võimalikest eesti kohtadest, aga tulutult.
Viimane variant on see, et lukusüdamikud eemaldada ja "libakaks" sinna jätta kate peale ning kesklukk koos juhtimisega ainult ukse avamiseks jätta,
aga kuna vähemalt üks lukk võiks masinal töötada ja korralikult siis see ajendaski kirjutama 
PS! Süütelukkudega on teema lihtsam, neid saab veel ideaalses seisus, mille muuke saab ka kenasti uuendada. Ei tea miks, aga need ei kulu nii lihtsalt
loperguseks.
Hea auto on palju autosid...
|
|