Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Diislile bensiini (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 6408)
masekas
huviline

Registreerunud 27.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.09 12:48 Tsiteeri
Diislile bensiini

Juhtus selline lugu, et 3,0TDI Audi diislile sai tangitud 20l bensiini. Paagis võis olla kuskil 20l diislit, võib-olla ka vähem, ei tea. Sellega sõideti 20km, siis võeti juurde 25l diislit. Selle seguga sõideti 250km ning tangiti juurde 20l, millega sõideti 200km. Külmalt käima pannes jäid pöörded ujuma, korraks pöördesse lastes jäi tühikäik paika. natuke hakkas suitsema. Minek jäi alles. Kas võib midagi veel kapitaalselt tuksi minna? Praegune plaan on panna 2T õli sisse ja paak diislit täis ning hinge kinni hoides edasi sõita. Keegi võiks südamerahuks öelda, et on ka varem sellist pulli teinud ja tuli sellest puhtalt välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 23.08.09 13:00 Tsiteeri

Kui siiani koos püsind,siis püsib ka edasi;) Suurema laksu on juba kätte saand;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.08.09 13:47 Tsiteeri

Vastupidine on hullem, siis tuleb tavaliselt küttesüsteem läbi pesta. Natuke benssu diisli sees ei tee midagi hullu, talvel segatakse tihti meelega nii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 23.08.09 20:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Vastupidine on hullem, siis tuleb tavaliselt küttesüsteem läbi pesta. Natuke benssu diisli sees ei tee midagi hullu, talvel segatakse tihti meelega nii.

Ma nii ei arva. Diislile bensiini pannes saab väga kergelt pumbast lahti! Diisel määrib ju pumpa vastupidiselt bensiinile. Bensuka süsteemi pesed puhtaks ja ok. Kuid diisliga võib väga halvasti minna. Lausa valus on kuulata kui bensu saanud diislit pärast kütte vahetamist käivitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 24.08.09 05:19 Tsiteeri

Eks vahekord ole ka oluline. DK ja bensiin segunevad hästi ja kui esimest ikka veel suures koguses on, jääb ta ikka veel pumpa ja pihustinõelu määrima.

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 24.08.09 06:15 Tsiteeri

Tean Sharani millele tehti sama (mõned head aastad tagasi). Sõidab siiani.

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.09 23:49 Tsiteeri

Olen MB esinduses pikkalt töötanud ja MB 3.0CDI on sama tehnika nagu AUDI 3.0TDI. võin öelda et oli palju inimesi kes panid oma diislitele bensu sisse ja rahumeelselt edasi sõitsid, osad sõitsid isegi puhtalt bensiini peal. Ma olen 99% kindel et su autoga ei juhtu midagi, tangi nyyd koguaeg diislit peale, bensu sisaldus muutub aina väiksemaks ja midagi hullu ei juhtu.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 05.12.09 10:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
Olen MB esinduses pikkalt töötanud ja MB 3.0CDI on sama tehnika nagu AUDI 3.0TDI. võin öelda et oli palju inimesi kes panid oma diislitele bensu sisse ja rahumeelselt edasi sõitsid, osad sõitsid isegi puhtalt bensiini peal. Ma olen 99% kindel et su autoga ei juhtu midagi, tangi nyyd koguaeg diislit peale, bensu sisaldus muutub aina väiksemaks ja midagi hullu ei juhtu.

No selle ajaga oleks vast laiali juba;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 05.12.09 17:22 Tsiteeri

Eriti julmad vennad ikka siin. Diiselmasin sõidab puhta bensiiniga ka?
Ükskord panin kogemata diislile paar liitrit benssu, siis ei saanud mitu päeva rahulikult sõita - kogu aeg ootasin, millal miski kokku jookseb. :)

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.09 17:36 Tsiteeri

Kui jäi sõitma siis üldiselt jääbki.

Esimesed paagitäied võiks kasutada ka kvaliteetset diislilisandit mis omab määrimisomadusi.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 05.12.09 17:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Eriti julmad vennad ikka siin. Diiselmasin sõidab puhta bensiiniga ka?
Ükskord panin kogemata diislile paar liitrit benssu, siis ei saanud mitu päeva rahulikult sõita - kogu aeg ootasin, millal miski kokku jookseb. :)

Puhta bensiiniga on surm kiire saabuma, aga kui juhtub mõni liiter paagitäie kohta ei juhtu seal midagi. Meil töökoda suht tankla lähedal, tihtipeale saanud bensukatest diiselt välja imeda ja vastupidi. Tangivad valest kalonkast ja siis surevad mõnesaja meetri pärast, aga siiani ei ole veel juhust olnud, et lõplikult oleks ära surnud. Saab õige kütte peale, algul kilisevad kolisevad ja hakkavad normaalselt tööle. Kuigi jh, kõrval on ikka väga valus, aga mis teha, parim soovitus asja juures on vast see, et tankige hoolega:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.09 17:42 Tsiteeri

Ma mõtlesin ikka seda, et kogemata panid bensiini sisse mitte meelega, et katsetusi teha. Mees on näiteks andnud oma uue uhke ML320CDI naisele ja blondiin tanklas ei nuputanud välja mida antud masin saada tahab. Sorry, minu väike apsakas.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.12.09 20:13 Tsiteeri

Mõnus on massiliselt igivanu teemasid üles kaevata:D
Ürgsetele, kõrgsurvepumbaga diislitele on mõned asjamehed soovitanudki külmal ajal kütuse hulka bensiini segada, et kütus vedelam oleks. Tegelikkuses sellisest asjast eriti tolku pole seetõttu, et kütuse hangumisest bensiin nagunii ei päästa ja kvaliteetse kütuse hulka ei ole lisandeid tarvis. Mina, kui erinevate (diiselauto)kütuste ekspert;) ka bensiini lisamist kindlasti ei soovita. Nagu juba üteldud siis segunevad erinevad kütused (diisel ja bensiin) hästi ja väikese koguse vale kütuse lisamisest ei ole mingit probleemi. Küll, aga piisab ntx piisast veest mis plunseri vahele peaks sattuma ja ongi pumbaga korras. St määrimata kõrgsurvepump kooleb ülimalt ruttu. Täpselt samal põhjusel ei tohi mingil juhul talvel hangunud kütusega autot käima vedada.

Puhta bensiiniga diiselauto mitte ühelgi juhul ei saa töötada, aga sellist olukorda reaalses elus ei saagi kunagi tekkida.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 05.12.09 20:24 Tsiteeri

Mul just vastupidine kogemus. Õe Opel Astra, 2003 aasta 1.9TDI. Tankis ka oma 20L bena (maitea palju diislit all oli) ja sõitis kuskil 70km. Järmine päev tühikäik kadunud ja ajas suitsu välja. Peale bensiinist puhtaks pumpamist oli tühikäik tagasi ja tegi koledat häält. Käima pannes hakkas paisupaagis pidu käima. Point on selles et bensiin teeb tunduvalt kõvemat pauku kui diisel. Võibolla 3.0 on tunduvalt paksemate seintega, et tollel midagi ei juhtu. Pihustitele võib ka vist vähe paha teha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.5% - SQL: 70.5%]