masekas
huviline
Registreerunud 27.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.08.09 12:48
|
|
|
Diislile bensiini
Juhtus selline lugu, et 3,0TDI Audi diislile sai tangitud 20l bensiini. Paagis võis olla kuskil 20l diislit, võib-olla ka vähem, ei tea. Sellega
sõideti 20km, siis võeti juurde 25l diislit. Selle seguga sõideti 250km ning tangiti juurde 20l, millega sõideti 200km. Külmalt käima pannes jäid
pöörded ujuma, korraks pöördesse lastes jäi tühikäik paika. natuke hakkas suitsema. Minek jäi alles. Kas võib midagi veel kapitaalselt tuksi minna?
Praegune plaan on panna 2T õli sisse ja paak diislit täis ning hinge kinni hoides edasi sõita. Keegi võiks südamerahuks öelda, et on ka varem sellist
pulli teinud ja tuli sellest puhtalt välja.
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 23.08.09 13:00
|
|
|
Kui siiani koos püsind,siis püsib ka edasi Suurema laksu on juba kätte
saand
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 23.08.09 13:47
|
|
|
Vastupidine on hullem, siis tuleb tavaliselt küttesüsteem läbi pesta. Natuke benssu diisli sees ei tee midagi hullu, talvel segatakse tihti meelega
nii.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 23.08.09 20:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Vastupidine on hullem, siis tuleb tavaliselt küttesüsteem läbi pesta. Natuke benssu diisli sees ei tee midagi hullu, talvel segatakse tihti meelega
nii. |
Ma nii ei arva. Diislile bensiini pannes saab väga kergelt pumbast lahti! Diisel määrib ju pumpa vastupidiselt bensiinile. Bensuka süsteemi pesed
puhtaks ja ok. Kuid diisliga võib väga halvasti minna. Lausa valus on kuulata kui bensu saanud diislit pärast kütte vahetamist käivitada.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 24.08.09 05:19
|
|
|
Eks vahekord ole ka oluline. DK ja bensiin segunevad hästi ja kui esimest ikka veel suures koguses on, jääb ta ikka veel pumpa ja pihustinõelu
määrima.
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 24.08.09 06:15
|
|
|
Tean Sharani millele tehti sama (mõned head aastad tagasi). Sõidab siiani.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.09 23:49
|
|
|
Olen MB esinduses pikkalt töötanud ja MB 3.0CDI on sama tehnika nagu AUDI 3.0TDI. võin öelda et oli palju inimesi kes panid oma diislitele bensu sisse
ja rahumeelselt edasi sõitsid, osad sõitsid isegi puhtalt bensiini peal. Ma olen 99% kindel et su autoga ei juhtu midagi, tangi nyyd koguaeg diislit
peale, bensu sisaldus muutub aina väiksemaks ja midagi hullu ei juhtu.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 05.12.09 10:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: scottimees
Olen MB esinduses pikkalt töötanud ja MB 3.0CDI on sama tehnika nagu AUDI 3.0TDI. võin öelda et oli palju inimesi kes panid oma diislitele bensu sisse
ja rahumeelselt edasi sõitsid, osad sõitsid isegi puhtalt bensiini peal. Ma olen 99% kindel et su autoga ei juhtu midagi, tangi nyyd koguaeg diislit
peale, bensu sisaldus muutub aina väiksemaks ja midagi hullu ei juhtu. |
No selle ajaga oleks vast laiali juba
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 05.12.09 17:22
|
|
|
Eriti julmad vennad ikka siin. Diiselmasin sõidab puhta bensiiniga ka?
Ükskord panin kogemata diislile paar liitrit benssu, siis ei saanud mitu päeva rahulikult sõita - kogu aeg ootasin, millal miski kokku jookseb.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 17:36
|
|
|
Kui jäi sõitma siis üldiselt jääbki.
Esimesed paagitäied võiks kasutada ka kvaliteetset diislilisandit mis omab määrimisomadusi.
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 05.12.09 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real1
Eriti julmad vennad ikka siin. Diiselmasin sõidab puhta bensiiniga ka?
Ükskord panin kogemata diislile paar liitrit benssu, siis ei saanud mitu päeva rahulikult sõita - kogu aeg ootasin, millal miski kokku jookseb. |
Puhta bensiiniga on surm kiire saabuma, aga kui juhtub mõni liiter paagitäie kohta ei juhtu seal midagi. Meil töökoda suht tankla lähedal, tihtipeale
saanud bensukatest diiselt välja imeda ja vastupidi. Tangivad valest kalonkast ja siis surevad mõnesaja meetri pärast, aga siiani ei ole veel juhust
olnud, et lõplikult oleks ära surnud. Saab õige kütte peale, algul kilisevad kolisevad ja hakkavad normaalselt tööle. Kuigi jh, kõrval on ikka väga
valus, aga mis teha, parim soovitus asja juures on vast see, et tankige hoolega
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.09 17:42
|
|
|
Ma mõtlesin ikka seda, et kogemata panid bensiini sisse mitte meelega, et katsetusi teha. Mees on näiteks andnud oma uue uhke ML320CDI naisele ja
blondiin tanklas ei nuputanud välja mida antud masin saada tahab. Sorry, minu väike apsakas.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 05.12.09 20:24
|
|
|
Mul just vastupidine kogemus. Õe Opel Astra, 2003 aasta 1.9TDI. Tankis ka oma 20L bena (maitea palju diislit all oli) ja sõitis kuskil 70km. Järmine
päev tühikäik kadunud ja ajas suitsu välja. Peale bensiinist puhtaks pumpamist oli tühikäik tagasi ja tegi koledat häält. Käima pannes hakkas
paisupaagis pidu käima. Point on selles et bensiin teeb tunduvalt kõvemat pauku kui diisel. Võibolla 3.0 on tunduvalt paksemate seintega, et tollel
midagi ei juhtu. Pihustitele võib ka vist vähe paha teha.
|
|
|