Buntzik
huviline
Registreerunud 27.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 S-line.
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q
|
postitati 26.08.09 05:55
|
|
|
Imelik on see et heledamaks läinud, sest väsinud Xenon tõmbab lillaks. Ma olen 99,9% kindel, et lihtsalt pirn on läbi, kuid viga võib olla ka
pirnipesa ühenduskohas. A8le saad revalist uue pirni umbes 2000 krooniga, forsist tuleb hind sarnane +/- 300 eek, kui seal on see B - varuosana.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 26.08.09 06:38
|
|
|
Mis pagana imepirn see on mis 2000 maksab?
Vaheta omavahel pirnid ära. Siis on kohe selge, et kas on pirni mure. Mina kahtlustaks ikka plokki. Ilmselt romulast mõistlik otsida.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 26.08.09 08:57
|
|
|
Mul tegi sama tempu - peale sissevälja lülitamist mõneks ajaks ärkas jälle ellu, siis kustus jälle ära. Minul oli häda on tulekorpuses sees olev
kõrgepingeploki pistik ja selle ühendus. Seal oli tõenäoliselt säde vahel, põletas pistikute jalad suisa maha. Plokk ise on suht kallis, soovitan
võimalusel udutuledega sõita, kuni viga kindlaks tehtud, OEM ja letikas oli ca 7000 eeki, romulatest väga ei leidnud omalajal neid.
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.09 15:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A-kaheksa
Vaheta omavahel pirnid ära. Siis on kohe selge, et kas on pirni mure. Mina kahtlustaks ikka plokki. Ilmselt romulast mõistlik otsida.
|
Soovid sa mulle öelda kust sa saad A-varuosana Audi A8le Xenoni pirni alla 1500 krooni? Võta hinnapakkumised, ma tegin vähemalt 3-4 kohta, odavaim
pirn juba minu autole ( B - varuosana ) oli 1300 eek...
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 26.08.09 16:46
|
|
|
Andestagae offtopp!
A-varuosa või A-8 tüüpi xenon pirne ma ei tea aga KUI sa pead silmas D1S pirne siis tasuks võibolla teha lihtne
OTSING
D2S pirne saab veel odavamalt
PS! Koju kui ostad mingi laterna siis hiljem käid ka samast poest A-varuosa pirne ostmas?
|
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.09 16:50
|
|
|
Ma rääkisin üleüldiselt firmadest, mitte eraisikute müüdavast kaubast, sest see võib olla nagu ta on. Vabandan, kui end liiga ebaselgelt
väljendasin.
Ei käi, aga ei vaeva end ka "Slava" käest ostmisega, ehk kasutan usaldusväärseid firmasid et puuduv või katkine osa ringi vahetada.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 26.08.09 16:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mikkc
Tsitaat: | Algselt postitas: A-kaheksa
|
Soovid sa mulle öelda kust sa saad A-varuosana Audi A8le Xenoni pirni alla 1500 krooni? Võta hinnapakkumised, ma tegin vähemalt 3-4 kohta, odavaim
pirn juba minu autole ( B - varuosana ) oli 1300 eek... |
Mis ime xenonid teil sees käivad? D2S pirnid maksavad: Osram 900 - 1000 tk., Philips 600-700 tk., hiinakad 350 kr.tk.
E: erki.t jõudis ette.
Ja teemast kah natuke - minu A8-l lülitab kah parempoolne xenon välja, pirnid on uued.
|
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.09 16:54
|
|
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 26.08.09 16:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mikkc
Ma rääkisin üleüldiselt firmadest, mitte eraisikute müüdavast kaubast, sest see võib olla nagu ta on. Vabandan, kui end liiga ebaselgelt
väljendasin.
Ei käi, aga ei vaeva end ka "Slava" käest ostmisega, ehk kasutan usaldusväärseid firmasid et puuduv või katkine osa ringi vahetada.
|
Julgen kogu lugupidamise juures sügavalt kahelda, et Osram-i või Philips-i toodete kvaliteet sõltub müüja nimest või ärimudelist. Kasutan ise samalt
eraisikult ostetud D2S pirne C5 puhul ja kinnitan, et töötavad väga kenasti! Lisaks pakuti veel võimalust, et juhul kui pirn ei sütti vms moel tõrkuma
peaks vahetatakse ilma pikema jututa ümber.
|
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.09 17:01
|
|
|
Vabandan, ju siis peab tõdema et antud firmad kust hinnapakkumised sain olid tõesti kõrge hinnaga. Rohkem ma oma ebakompetentsuse tõttu sõna ei võta
. Rääkisin vaid oma senisest kogemusest xenoni pirnidega.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 27.08.09 05:25
|
|
|
Arvestades, et hiinaka saab kätte juba 150 eegu eest, siis peavad philipsi ja teiste hinnad ka
kõvasti langema lähiajal. See pole loogiline, et Philips on viimased 5 aastat olnud müügil 1500-ga. Ok, saan aru, et kogu tehnoloogia ja pirnide välja
töötamine maksab. Maksab ka arendustegevus ja hiinakad seda üldiselt ei tee, lihtsalt varastavad tehnoloogia. Kui nüüd kui xenon on suht massides ja
toodetav/müüdav kogus suur, siis enam ei tohi see arendustegevus hinda palju mõjutada. Vaadake kasvõi LCD telereid. 2-3 aastat tagasi maksis väike
teler 10-15 tuhat, sama diagonaaliga tavaline teler maksis 5 tuhat. Tavalise teleka kaal, on aga 3x suurem. Seega ka transport ja toormaterjal kallim.
Nüüd kui LCD on läinud massidesse on ka hinnad normaliseerunud. Täpselt sama seis ootab ees ka philipsi pirne. Olgem ausad 1500.- pisikese pirni eest
on ikka räigelt palju. Pirn ei saa maksta sama hinda näiteks mobiiltelefoniga...
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|