Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Chorus makil cd-box võimalus? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1387)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 19.08.09 13:10 Tsiteeri
Chorus makil cd-box võimalus?

Kuna on plaan välja vahetada auto vana chorus makk Navi plus vastu, siis sai täna korraks vana makk välja võetud. Avastasin et maki peal on selline joonis:
http://album.ee/node/20882221/50191161 (sry kehva pildi pärast, tehtud mobiiliga)
Maki taga on ka vajalikud klemmid olemas, nii et ei ole puht paljas joonis. Siit ka küsimus, et kas võib tõesti olla cd-boxi juhtimise võimalus makil. Tean et ei tohiks olla ja SIIN lehel oleval joonisel ei näita ka et oleks(pilt küll näitab cd-boxi juhtimist).

Kes teab võiks öelda, et kas lihtsalt klemmid paika kruvitud või on ka funtsionaalsed?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 19.08.09 13:55 Tsiteeri

Sellest teemast on juba kunagi jahutud küll. Chorus (blaupunkt) ei juhi ilma ümbertegemata CD boxi. Kes seda ümber ehitaks vastuvõetava hinna eest ei oska öelda.
Klemmid on seal lihtsalt niisama nagu mungal ....

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.09 14:08 Tsiteeri

Ma saan aru, et sellel teemal on jahtud, kuid mind hakkas paeluma just see joonis seal peal. Selle vene lehel on joonis kus ei näidata nende otsade tähenust aga mul on selline joonis mis näitab nende klemmide tähendust. Kahtlen et see sinna niisama peale kleebiti.
Ok, klemmid võib külge kruvida valmisoleku jaoks (neile kes tahab ümber ehitada boxi jaoks raadiot) aga eksitavat joonist ju niisama ei panda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 19.08.09 14:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Ma saan aru, et sellel teemal on jahtud, kuid mind hakkas paeluma just see joonis seal peal. Selle vene lehel on joonis kus ei näidata nende otsade tähenust aga mul on selline joonis mis näitab nende klemmide tähendust. Kahtlen et see sinna niisama peale kleebiti.
Ok, klemmid võib külge kruvida valmisoleku jaoks (neile kes tahab ümber ehitada boxi jaoks raadiot) aga eksitavat joonist ju niisama ei panda.

Aga "MODE" nupp on ju ikka puudu - millega Sa CD boxi sisse lülitad ?

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.09 14:35 Tsiteeri

No vat seda ma tõesti ei oska öelda, aga võin ainult pakkuda et ehk pandud 2 nupu kombinatsioon. No nagu koodi sisestamise juures.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.08.09 16:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
No vat seda ma tõesti ei oska öelda, aga võin ainult pakkuda et ehk pandud 2 nupu kombinatsioon. No nagu koodi sisestamise juures.

Jep, tegelikult on tal salajane CD-mehhanism ka juba sees. Kasutajale lihtsalt ei öelda seda. :P

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.09 16:48 Tsiteeri

Tänan selle killukese sarkasmi eest! Kuid ma mõtlesin selle all seda, et isegi kui need vene tüübid panid ise sinna selle boxi juhtimise peale, siis ma ei näe sellel pildil mitte kuskil seda MODE nuppu. Aga ok, miks vaielda väikse asja üle. Las jääb nii nagu on.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.1% - SQL: 70.9%]