Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi omanikud ärga olge rullnokad tervitagem üksteist! (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2295)
windbroker
huviline

Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: a4 2,8 avant quattro tiptronik

postitati 20.06.09 09:01
Audi omanikud ärga olge rullnokad tervitagem üksteist!

Kui vastu tulev audi vilgutab tuledega või tõstab kätt kas ei teki hea tunne?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Myx
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.09 09:19

Kui vilgutab tuledega, siis tekib tunne, et tuled ei põle või on politsei väljas.

Pole eriline asjatundja.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 20.06.09 09:34

Tänavapildis on ni palju audisid, et kui kõik vilgutaksid ja lehvitaksid siis oleks paras värvimuusika ja reiv.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 20.06.09 09:34

Aru nagu ei saaks, et rullnokk olleks. Et vilgutama küll ei hakka eales.Ja üleüldse ma ei vaatagi, kes roolis on ja seda olen ka tuttavatele rääkinud, kui on küsitud, et miks nii uhke olen, siis kui jalgsi kõndides ei tervita möödasõidul. Ma ei lihtsalt ei näe auto salongi ja ongi kõik. Minu jaoks on see natuke kiiksuga asi vahtida teiste inimeste salongi, sama tunne nagu ilma kardinateta magamistuppa vaatamine. Jah erandid on- kui sõiduk tahab vastasuunast möödasõidul mind ära tappa. Siis ma tervitan kamikadzet juba varakult signaalirahega, juba kaugelt tunnen värdja ära, ei pea isegi salongi vaatama.

Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 20.06.09 10:33

Pigem tekkib selline tunne jah, et tuled ei põle või ment on ees! Rõõmsam siis küll kohe ei ole:) Aga vilgutage, vilgutage, siis sõidavad enamus autodest 90 km/h ja keegi ei ületa kiirust :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 20.06.09 11:04

Esiteks, see teema lõhnab juba praegu kahtlaselt lukku minemise järgi (?). :P

Teiseks, kui tõesti mõnda tuttavat kaugelt silmad, siis käega võib ju korraks viibata, aga vilgutamisega on tõesti nii, et sellisel juhul oleks üks paras disko tänavatel lahti ja ausalt ei näe ka erilist mõtet sellel.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 20.06.09 11:07

Tsitaat:

Esiteks, see teema lõhnab juba praegu kahtlaselt lukku minemise järgi (?).

Peaks vist varakult selle ära tegema aga ok, hoiame silma peal. :)

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erikhi
huviline

Registreerunud 12.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8 quattro aut

postitati 20.06.09 11:27

Tuledega vilgutamisest ei tule midagi välja jah. Sel teine tähendus.
Küll aga olen näiteks ristmikule välja pöörama lubanud ja linnas vahele lasknud audisid enam, kui teisi marki sõidukeid. Isegi ei tea miks, olen küll kõigi suhtes tähelepanelik, aga ju siis midagi ikka on, mis veidi ühtekuuluvustunnet tekitab:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Cobain
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 20.06.09 12:37

Ma tervitan saatusekaaslasi, ehk B5-e mehi. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
windbroker
huviline

Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.09 14:21

Egas ma tegelt ei mõelnudki seda kõike teha linna vahel aga maanteedel oleks tore kui audilised omavahel ikkagi tervitaksid! Aga üldiselt jah audilised v'iksid ikka kokku ju hoida!?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
windbroker
huviline

Registreerunud 23.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.09 14:22

NÖ Buumeri vennad võivadki minu poolest ootama jääda re vahetust!

styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 20.06.09 17:24

Paistab et see teema mõjus. Täna päeval ringi sõites iga teine vastu sõitev audi omanik viipas käega. Loomulikult viipasin vastu:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dymo
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 66kw

postitati 20.06.09 20:10

No eriti ei vaata teiste audide salongi, aga kui juhtun tõesti nägema, et keegi lehvitab, siis ikka viipan vastu:D. Tuledega kindlalt vilgutama ei hakka.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 20.06.09 20:23

Tuledega vilgutamine pole eriti hea. See tõesti teiseks asjaks mõeldud (tuled või politsei).
Et teeks nii et kui tuled ei põle vilgutaks siis vast näeb ja paneb põlema. Või siis tõesti politsei. Mina ikka vilgutan pidevalt kui tuled või politsei väljas. Ja kohe on käpp kah vastu tulnud.
Aga jah seda käega lehvitamist oleks palju. Minule tuleb pea iga teine auto audi. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.06.09 20:31

Inimene on inimene, vahet pole, millise plekikolu ta omale parasjagu transpordivahendiks valinud on. Mina tervitan käeviipe või törtsu signaali või vilgutamisega sõpru-tuttavaid, kui juhtun ära tundma. Muidu aga võib Audi roolist väga suvalisi inimesi leida. Ma ei eristaks kardinaalselt nö bumerivendi ja audivendi. Paljud, nagu ma isegi, sõidavad vaheldumisi kord Audide, kord Bemmidega, oskamata ära otsustada, kumb neist etem valik on. Teistel jälle teised valikud. Väärtus on ikkagi inimesel, kes roolis. Suunda näitamata nahaalselt ettekeerajaid või muid egoistlikke sigatsejaid tervitan ma ühtviisi pika vihase signaaliga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 20.06.09 20:59

Tipp topp teema http://ufo.planet.ee/foorum/hail.gif. Elagu kaine mõistus :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 20.06.09 21:42

Halleluuja.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 21.06.09 07:38

Tsitaat:
Algselt postitas: windbroker
Pealkiri: Audi omanikud ärga olge rullnokad tervitagem üksteist!

NÖ Buumeri vennad võivadki minu poolest ootama jääda re vahetust!

Sellise suhtumisega jätad just sina endast rullnoka mulje. Tihtilugu sõidab üks inimene vaheldumisi nii BMW kui Audiga. Üks-sama inimene on ühes autos istudes tropp ja teises tervitust vääriv sõber?

Tuledega vilgutamine ja lehvitamine on ju laus lollus arvestades seda, et Audi on nii laialt levinud auto. Saaks aru kui Lamborghini omanikud tervitavad teineteist.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]