Lehekülgi: 1 2 |
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
|
Tip top yritus oli muidugi. Endalgi uus rekord. Ilmaga vedas ka. Ja J6ukale tervitusi yhest-kahest valgest 2.3 2.8 coupest.
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
|
Ilm oli ilus ja auto osutus arvatavast kiiremaks Ise lootsin et ehk saab
natuke alla 14seki aga parim ET 13.428.
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Saarlased on ka siis õnnelikult kodus. Mida ma ikka õelda oskan. Vapustav üritus oli. Autoga oli alguses küll paar tehnilist viperust, kuid ei midagi
hullu. Ilm, seltskond, korraldus ja tulemused olid super. Samuti sai süüa täitsa rahuldava hinnaga. Mida muud ma oskan kokkuvõtteks õelda, kui et
loodan, et korraldajatel jagub jõudu ja jaksu seda üritust ikka elus hoida.
12.301@181km/h
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
|
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Alustuseks suur korraldusmeeskonna ees, nii on lust üritusi korraldada, samuti tänan kõiki võistlejaid ja
pealtvaatajaid.
Tulemused leiab selle lingi vahendusel, esikolmiku aga altpoolt,
Palju Õnne!
Klass - Bracket
I - Delvis Siimson - Audi A4TDI
II - Tanel Nõmm - Audi S4 Avant
III - Janek Veevo - Audi A6 Avant
Klass - C
I - Mati Põld - Audi A4
II - Fred Poom - Audi S3
III - Joel Zernask - Audi Coupe Quattro
Klass - D
I - Neno Sõmmer - Audi S2
II - Erki Kiil - Audi Coupe
III - Rainer Hanni - Audi S4
Klass - E
I - Markel Voit - Toyota Supra
II - Tanel Erich - Nissan 200SX
III - Kristo Mägi - Bmw E30
Kiireim naine oli Marje Salumets ajaga 12.877
Parima reaktsiooni eliminaatoris võttis Fred Poom ajaga 0.029
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kliki pildil!
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Ringo1
huviline
Registreerunud 08.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: 9JJ 850 S4
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Mis te jamate, AC Drag ja videotes mitte ainsamatki audit?
|
|
|
|
dellu
huviline
Registreerunud 10.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Enda poolt siis väike nägemus:
Üritajatele kõigepealt mudiugi kiidusõnad, sest kõik sujus väga kenasti. Mingeid seisakuid ei olnud, v.a see ellikate aps, kus minu sõit TT vastu, kus
mulle tagasi tulles seletuseks öeldi, "keegi teist vist vajus tagasi ja süsteem eksis" - nii lolliks pole vast ka mõtet pidada (pärast esimene kord
neti sattudes logi vaadates olin sõitnud justkui iseendaga. Muidugi koju jõudmise ajal oli see juba kustutatud). Seetõttu lastigi mind ja TT samal
ajal rajale sõltumata Dial-Inist.
Väga suur pluss oli, et sai kõvasti ajasõite teha. Kuna multitronic kast pole teab mis kiirenduse kast, siis 3 esimest ajasõitu olid reaktsioonid
0.222, 0.229 ja 0.329, mis kõik kalendriga. Seda kartsin juba enne võistlust tehtud testidel eelmisel nädalal. Siis sai "startimislahendus"
radikaalselt teist moodi lahendatud ja peale seda kaks punast -0.089 ja ülinapp -0.008. Õnneks ellikaks sai käe juba enam vähem paika ja audi TT vastu
nn ebaõnnestunud sõit näitas, et roheline jäi põlema ka .
Nüüd siis ellikad:
1) vs Allar Lauring Audi TT tuli mul ülihea reaktsioon 0.036 ja kuna TT-l oli vist väiksed tehnilisi probleeme, mis väljendusid Dial-ini sõitmises,
siis sealt ka võit, kus enne joont sai juba tugevalt pidurdada. See reaktsioon oleks mulle ka eriauhinna toonud, kui Fred poleks finaalsõidus 0.029
paugutanud .
2) vs Kärolin Raudsepp Audi S4 - Selle sõidus siis sai enda natuke lõhki sõidetud 17.562 (vs Dial - in 17.6), aga õnneks vastane võttis ikka väga
punases -0.380. Kuna tal oli eelmusest sõidust 0.061 all, ju siis läks veel parandama või ei oskagi öelda, millest see.
3) vs Janek Veevo Audi A6 Avant (15.622 141 0.097 2.366 P 15.9 Breakout vs minu 17.682 125 0.147 2.757 17.5) - siin peab küll Janekit tänama, et
põhjagaasiga üle joone lasi, sest siin oleks piisanud ka minu võitmisest 1 millimeetriga. Reaktsioo oli küll suhteliselt ok, aga Janekil veel parem.
Kuna eelmise sõidu tõttu tõmbasin indeksi alla 17.5 peale, siis oleksin Dial-in vs päris aeg üksjagu kaodanud lisaks reaktsiooni kaotusele. Muidugi
Janekilt päeva parim aeg, enamus siiski logi vaadates kuskil 16.4-16.5 ja korra ka 15.8-16.0 vahel.
4) vs Tanel Nõmm Audi S4 RT 0.202 vs 0.317 mul. Õnneks Tanel pani käigu mööda ja finishijoonel sain juba rahulikult piduri põhja vajutada. Samas
oleks Tanelil kõik õnnestunud, siis mina oleks oma aja lõhki sõitnud, kuna päeva parim 60ft oli ja olin uuesti oma Dial-ini 17.6 peale tagasi tõstnud.
Seega lõppkokkuvõttes oli õnne ja õnneks siis ka lõpuks see esikoht käes. Haapsalus alati õnne olnud, kuna eelmisel aastal Speedest Nightracel ka
teine koht (siit väike vihje kommentaatoritele, et laske nimed enne BHRA lehelt läbi, kuna ajasõitudes sain kommentaarti: "nüüd läheb natuke aega,
kuna vasak rada on esimest korda puu ees (rajal)" - mitte, et ma nüüd solvunud oleks . Oma sünnilinna ja lapsepõlvekodu rajal peabki ju õnne olema ka, loodame et kahe nädala pärast Speedestil õnn jätkub.
Igal juhul veelkord tänud korraldajatele ja tehke kindlasti sama üritus sügisel ka, loodan et minu tulemus toob ka teisi audiomanikke bracketis jõudu
proovima, sest nagu näha piisab täitsa igapäeva öko dislast selleks, et võita kiireid S4-jasid. Nii et tulge järgmine kord julgelt proovima.
Ja nüüd siis jagage pilte!
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Lolliks ei ole kedagi peetud, see oli esialgne versioon tekkinud probleemist. Natukene järele mõeldes oli selge milles asi, sõitjaid sai vahetatud
liiga vähe aega enne stardi käivitamist..
Tsitaat: | Algselt postitas: dellu
Mingeid seisakuid ei olnud, v.a see ellikate aps, kus minu sõit TT vastu, kus mulle tagasi tulles seletuseks öeldi, "keegi teist vist vajus tagasi ja
süsteem eksis" - nii lolliks pole vast ka mõtet pidada (pärast esimene kord neti sattudes logi vaadates olin sõitnud justkui iseendaga. Muidugi koju
jõudmise ajal oli see juba kustutatud). |
|
|
|
|
ints21
huviline
Registreerunud 04.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 Audi A4 Avant TFSI QUATTRO
|
|
dellu
huviline
Registreerunud 10.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Video tegijatele väike soovitus, et jätke ikka stardihetk (puu kollased tuled) ka alguses peale, siis hea vaadata kes kui palju reaktsiooniga võidab
ja lõpus võiks ka nii palju edasi lasta, et kommentaatori öeldud ajad ka peale jääks.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tore oli jälle kiireid autosid vaadata ja ka ladusat organiseerimist nautida. Samuti on hea näha, et klasside esikolmikud ikka eelmise ürituse omast
erinevad. See, et A ja B klassi pole ongi parem, sest nagu näha pole bracketi võitmiseks autoks vaja enamat kui alla 19sek
autot ja kindla käega juhti.
|
|
|
karolin25
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW
|
|
Minulgi siis nüüdseks elu esimesed stardid seljataga. Läks nagu ta läks, kuid kogemuse võrra olen nüüd kindlasti rikkam, sest varasemalt polnud mul
asjast õrna aimugi, et mida, mismoodi, kuidas jne Tänud kõigile, kes
viitsisid mulle asja seletada-õpetada Tore üritus oli!
|
|
|
MEEMEES
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2
|
|
Lahe oli ja ilmaga vedas ka.Suured tänud korraldajatele.
Juhtus sama jama ,mis Kaakulgi-Breakout,kuigi sõitsin kõik sõidud täpselt ühtemoodi,põhjagaas,5000p käiguvahetus ja ajad olid ka enamvähem ühte
auku,ainult viimased sõidud muutusid üha aeglasemaks ,sellest ka Dial in 15.9 sai pandud,kuid mina ei tea ausalt kus seda lisapowerit tuli Ise olen rahul oma 15,6sek ajaga.
|
|
|
dellu
huviline
Registreerunud 10.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MEEMEES
Lahe oli ja ilmaga vedas ka.Suured tänud korraldajatele.
Juhtus sama jama ,mis Kaakulgi-Breakout,kuigi sõitsin kõik sõidud täpselt ühtemoodi,põhjagaas,5000p käiguvahetus ja ajad olid ka enamvähem ühte
auku,ainult viimased sõidud muutusid üha aeglasemaks ,sellest ka Dial in 15.9 sai pandud,kuid mina ei tea ausalt kus seda lisapowerit tuli Ise olen rahul oma 15,6sek ajaga. |
Väga heast stardist tuli see . vaata tabelist oma 60ft aega (2.3) vs teised
kuskil 2.5 või rohkem. Kohalt ära saamine on otseses seoses lõppajaga, kui muu osa sama.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Ja teeme ikkagi nii, et kui keegi tahab kellegi pilti kuskil kasutada, siis küsib eelnevalt luba, mitte ei varasta.
|
Siinkohal on nüüd paslik lahti seletada, mida mõeldakse kasutamise all. Päevapiltnikud võite selleks ka eraldi teema teha.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Laisu
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe GT
|
|
Suured tänud korraldajatele ka "Supra" meeskonna poolt, et lubasite meil ka peale võistlust paar sõitu teha, meiejaoks on iga start oluline, eriti
haapsalus ja koos ajavõtuga.
Korralik üritus oli, kõik sujus ning mis peamine...ilm oli väga ilus. Rada oleks võinud muidugi soem olla
Järgmise korrani!
|
|
|
Dan
klubiliige
Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro
|
|
Minupoolt ka suured tänud korraldajatele, vägagi tasemel ürituse korraldamise eest!
Endal muidugi ääretult kahju, et finaal minu jaoks nii lõppes aga siiski olen väga rahul.
Eriti üllatas mind mu enda auto suutlikkus (ET13.247@165kmh) kuna ise polnud veel teadlik kas aju on näpitud või ei. Imelik on see, et Jõukas teadis
seda mingit moodi isegi enne esimest starti (?) ja nüüd siis olen ise ka
veendunud.
Kõige suurem üllatus oli see, et D klassis oli võimalik 13+ sekundi autoga II koht saavutada.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Minugi poolsed tänud staffile ja korraldajatele toreda ürituse eest!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |