TEre.
Pöördun teie poole ühe probleemiga.
Nimelt on mul kaks kellade blokki:Üks mis on töötava valgustuse ja suure kellaga, teine on mitte töötava valgustusega ja tahomeetriga.
Siit siis küsimus et kas on võimalik tõsta tahomeeter kella asemele nii et kõik töötaks.
TEgu siis audi 80 ga.
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 26.05.09 19:16
Sul ju mõlemad olemas, miks sa ise ei proovi? Ma võin kruvikat laenata, kui vaja.
Ma arvan, et kui sa valgustuse regullimise reostaadi mittetöötava valgusega blokki ümber tõstad, saad probleemist valutumalt üle.
kupi123
huviline
Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal
postitati 26.05.09 19:18
Hetkel on üks kell laiali võetud
Eks homme võtan siis teise, muidu tagant olid küll identsed
Andke mulle vähemalt lootuski
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
postitati 26.05.09 19:24
Võin kohe öelda, et seda suurt kella ja tahokat ei ole võimalik ümber tõsta. Plaadil on augud olemas aga sinna taha ei vii ühtegi rada. Ja diisli
ning bensuka blokkide pesad erinevad taga natuke aga saab külge panna kui pistikut nati korrigeerida.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
postitati 27.05.09 20:15
Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Võin kohe öelda, et seda suurt kella ja tahokat ei ole võimalik ümber tõsta. Plaadil on augud olemas aga sinna taha ei vii ühtegi rada. Ja diisli
ning bensuka blokkide pesad erinevad taga natuke aga saab külge panna kui pistikut nati korrigeerida.
B3l igatahes oli, suur kell sai vahetatud tahho vastu. Tahhost tuli üks juhtmekimp pistikuga.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.4% - SQL: 78.6%]