Lehekülgi: 1 2 |
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 2.5 TDI; TT 1.8T
|
postitati 15.05.09 18:11
|
|
|
Automaatne tulede lülitus Audi A6 C5 DRL
Mis moodi toimib C5 kerega autodel automaatne tulede lülitus? Kas see on juba kuidagi lülitisse sisse ehitatud või on süütest otse tuledele toide
peale veetud?
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Quattro
|
postitati 16.05.09 06:37
|
|
|
C5 peaks veel olema süüde sisse lülitades, et tuledelülitil eraldi funktsiooni ei ole. Tavaline relee ja 3 dioodi süsteem peaks sel veel olema, ma
arvan.
|
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.09 06:51
|
|
|
Et siis läheb süütest otse toide tuledele?
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.09 07:49
|
|
|
Põhimõtteliselt võib nii öelda küll jah.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 16.05.09 07:59
|
|
|
Mina tean küll, et tuledelüliti on erinev. Canadas on kohustuslik päevatuled, ja siis osadel USA versioonidel ongi teistsugune tuledelüliti. Asja saab
muidugi lihtsamalt ka lahendada väikse kaablijupi abil. Kui huvi võin materjalid välja otsida kuskilt.
EDIT: Komistasin otsides sellise asja otsa:
http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=227460
Kui sul kaabel olemas siis tasub proovida.
|
|
|
marxis
huviline
Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.09 12:12
|
|
|
Võib-olla on tõesti erinev, lähtusin B5 facelift passatist kuna sellega rohkem kogemusi, C5 läheb ka selle aastakäigu sisse enamvähem, aga noh Audi on
alati Vw'st peajagu eespool olnud, niiet ei vaidle vastu.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.09 12:25
|
|
|
No ma pead ei anna, kunagi uurisin seda siis lugesin aga ei leia hetkel üles seda.
Ma soovitan teemaalgatajal proovida kaabliga, kas muutub või mitte. Siis võib edasi vaadata.
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.09 20:24
|
|
|
Mul ei ole vaja seda automaatset lülitust vaid tahaks selle ära likvideerida, sest mul ise pandus Xenonid. Ja kui auto käima paned ja tuled
automaatsel resiimil on siis hakkavad Xenonid vilkuma vahest ja siis peab tulede lülitit keerama.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.09 00:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Allroader
Mul ei ole vaja seda automaatset lülitust vaid tahaks selle ära likvideerida, sest mul ise pandus Xenonid. Ja kui auto käima paned ja tuled
automaatsel resiimil on siis hakkavad Xenonid vilkuma vahest ja siis peab tulede lülitit keerama. |
Vaevlesin täpselt sama probleemi käes. Mul hakkas parem pool vilkuma tavaliselt. Nüüd on mul selline olukord, et kui süüte sisse keeran lähevad kohe
kabariidid põlema, ja täistuled siis kui keeran lülitist peale. Ma täpselt eitea kuidas see saavutatud on, kas on tulelülitis midagi tehtud vms,
igatahes taufis seda tehti.
|
|
|
reino11
huviline
Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.09 09:07
|
|
|
A6 ja Passati kuni u2004 on tulede lülitil vaba klemm TFL mis on ära kasutatud tulede automaatseks lülitamiseks.
Tulede lüliti välja võtta peaks see ühendus kohe näha olema, releed seal tavaliselt pole, ainult 3 dioodi läbi millede on vool sillatud tulede
klemmidele.
Alates 2001a A4jast ja 2003a A8st on võimalik ühtteist arvutiga seadistada (oleneb varustusest)
|
|
|
Allroader
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.09 18:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reino11
A6 ja Passati kuni u2004 on tulede lülitil vaba klemm TFL mis on ära kasutatud tulede automaatseks lülitamiseks.
Tulede lüliti välja võtta peaks see ühendus kohe näha olema, releed seal tavaliselt pole, ainult 3 dioodi läbi millede on vool sillatud tulede
klemmidele.
Alates 2001a A4jast ja 2003a A8st on võimalik ühtteist arvutiga seadistada (oleneb varustusest) |
Tänud, homme uurin asja ja likvideerin selle kui see ni lihtne on
|
|
|
a90q20v
huviline
Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: zil157
|
postitati 05.05.10 09:32
|
|
|
2006-2007a A6 vaja tulede automaatikat. Kas sellel saab selle arvutiga aktiveerides tööle või vaja lisa?
|
|
|
juuser
huviline
Registreerunud 20.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006
|
postitati 24.07.10 07:20
|
|
|
Mind huvitaks ka kas 2006a C6-l saaks päevatulede automaatse lülituse tarkvara muudatusega.
Audi A6 3,0 TDI Quattro 2006
|
|
|
|
reino11
huviline
Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.07.10 19:20
|
|
|
2006a C6l on tavaliselt tuledelülitil AUTO asend milles tuled peaks toimima automaatselt, oleneb jällegi varustus tasemest, ühtteist saab ikka
arvutiga seadistada, mida täpselt seadistada saab näeb juba siis kui arvuti küljes.
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.10 07:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reino11
klemmidele.
Alates 2001a A4jast ja 2003a A8st on võimalik ühtteist arvutiga seadistada (oleneb varustusest) |
Kas oskab keegi aidata, kuidas C5-l TFL klemmi juhtmed ühendada, kui soovin, et lähituled autot käivitades automaatselt tööle läheksid?
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
postitati 28.10.10 14:10
|
|
|
Ma lükkan igatahes oma autole kaabli järgi ,vaatan mis teha annab. Kui üldse 98 aasta c5 -le annab seda süsteemi tööle saada.
Project-Massacre
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 28.10.10 16:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: emmure
Ma lükkan igatahes oma autole kaabli järgi ,vaatan mis teha annab. Kui üldse 98 aasta c5 -le annab seda süsteemi tööle saada. |
Mitte midagi ei anna teha. Saad endale ainult piuksuva auto (koodi keskmiseks numbriks 3 e. Canada) , kui ukse lahti teed. Nagu USA-katel.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.10 16:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Ma lükkan igatahes oma autole kaabli järgi ,vaatan mis teha annab. Kui üldse 98 aasta c5 -le annab seda süsteemi tööle saada. |
Mitte midagi ei anna teha. Saad endale ainult piuksuva auto (koodi keskmiseks numbriks 3 e. Canada) , kui ukse lahti teed. Nagu USA-katel.
|
Ja tuled ei sütti?(automaatselt) Kui käivitada auto?
Project-Massacre
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.10 16:46
|
|
|
Ei.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.10 17:14
|
|
|
Ei. |
Miskipärast seda arvasin
Project-Massacre
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.10 05:19
|
|
|
Ei. |
Miskipärast seda arvasin |
Ma ei saa aru, miks sa seda funktsiooni üldse tahad? Alates 1. jaanuarist võib vabalt udukatega päeval sõita. Ma ei tea ühtegi head põhjust, miks
päeval xenoneid kärsatada. Kõige hullema laksu saavad reflektorid. Öösel, kui neid tegelt vaja on, ei näe muffigi. Olen neid näppinud päris palju
erinevatel autodel ja pole veel ühtegi korralikku näinud. Kõik on kärsanud tänu päevasele kasutusele. Aitähh, EW LE.
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.10 08:09
|
|
|
Mina tahan seda funktsiooni sellel lihtsal põhjusel, et eelmisel C5-l läksid tuled automaatselt põlema, kui auto käima panin ning sellega harjub ära.
Nüüd järgmise autoga kogu aeg vilgutatakse, et pane tuled põlema - lihtsalt unustan : )
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.10 08:42
|
|
|
Ei. |
Miskipärast seda arvasin |
Ma ei saa aru, miks sa seda funktsiooni üldse tahad? Alates 1. jaanuarist võib vabalt udukatega päeval sõita. Ma ei tea ühtegi head põhjust, miks
päeval xenoneid kärsatada. Kõige hullema laksu saavad reflektorid. Öösel, kui neid tegelt vaja on, ei näe muffigi. Olen neid näppinud päris palju
erinevatel autodel ja pole veel ühtegi korralikku näinud. Kõik on kärsanud tänu päevasele kasutusele. Aitähh, EW LE. |
Mul ei ole udukaid. Udukate asemel mul S6 -e stiilis led ribad. Aga politseile eriti ei meeldi kui ma nendega linnas sõidan. Thui thui thui aga
maantepeal sellepärast pole veel maha võetud.
Project-Massacre
|
|
|
|
tiitk
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,4Q 2004
|
postitati 27.02.12 12:51
|
|
|
Alates 1. jaanuarist võib vabalt udukatega päeval sõita. Ma ei tea ühtegi head põhjust, miks päeval xenoneid kärsatada. |
Kas 2004 A6 C5 saab udukad automaatse lülitusega päevatuledeks (xenonide asemel) muuta ilma suuremaid lammutamisi ette võtmata? Praegu xenonid
toimivad reziimis- süüde sees- tuled ees, mis ilmselt vajalik ega kasulik pole.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |