huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 11.05.09 10:51
|
|
|
Audi 80 B4 - vool kadunud tagaluugist?
Nii,
Järjekordselt pean pöörduma murega foorumisse.
Probleem siis selles, et avastasin, et pagasnikuluugis ei põle enam ükski tuli.
Tulesid siis seal kokku 5. 2x tagurpidi käigu tuli, kundepool kabariit vms ning numbrituled.
Tahaks siis teada, kas nendele tuledele on mingi eraldi kaitse olemas(saksakeel pole mul suurem asi) või tuleb otsida viga luuki minevatest
juhtmetest?
Lisaksin ühe lolli küsimuse veel. Miks luugis olevasse lukumehhanismi 2 juhet sisse tulevad.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 11.05.09 11:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: huljes
Lisaksin ühe lolli küsimuse veel. Miks luugis olevasse lukumehhanismi 2 juhet sisse tulevad. |
Äkki peaks olema el. kesklukk? Seda juhul kui ei lähe vaakum voolikut luuki.
|
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
postitati 11.05.09 11:33
|
|
|
Mina panustaks hoopis lukusüdamiku soojendusele! Aga jah kontrolli kaitsmed (kaitsmed nr 6-11 on tuledega seotud, ja kaitse nr 14 on numbrimärgi
valgustus) ja luuki minevad juhtmed algatuseks ära.
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 11.05.09 12:18
|
|
|
Kaitsmed 6-11 terved, nr 14(lisaks veel kapotialune valgusus) on samuti terve.
Kesklukk on vaakumiga ning ehk tõesti juhtmed soojenduse jaoks, kuigi lisasid autol ei ole(peale tagaklaasi soojenduse)
Juhtmed visuaalselt kontrollil vigastusi ei näidanud - pistikute juurest(pagassis sees, juhi pool) olid juhtmed korras kuid sealt arvatavasti kala
otsima tuleb hakata.
Ehk oskab keegi täpsemini öelda, kuskohast tuleb mass luggi tulede jaoks? Kuna luuki minevates juhtmetes on 1 juhe vähem luugis olevatest, ehk viga
sealt?
Kui keegi tartus annelinnas tester käes ringi peaks jalutama, siis võib ühendust võtta ning abikäe ulatada.
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
postitati 11.05.09 12:34
|
|
|
Mul on tester riiulipeal käepärast kui huvi on (trtu, männi tn).
http://www.yeint.ee/index.php?main=526&productCat=659&productID=44046
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 11.05.09 12:49
|
|
|
Need 2 luku juhet peaks minema keskluku pumpa, et saaks luugist terve auto kinni keerata.
Kui tagaluugi vaakumvidina ära lõhkusin, siis pidi need lahti ühendama, et saaks luuki ülejäänud autost eraldi lukustada
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 11.05.09 13:25
|
|
|
Kui luuki liigutad, siis näed juhtmes painde-/murdekohta, sealt laguneb kõige sagedamini.
Kaks juhet - kas keskluku juhtimiseks või siis pakiruumivalguse lülitamiseks. Oleneb.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4  Coupe 
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 11.05.09 13:27
|
|
|
Väga kindel et asi on tagaluugi juhtmetes. Mina olen ise parandanud neid mitmeid kordi. Usun et viga seal.
|
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 11.05.09 15:02
|
|
|
Mina viimane kord parandamise asemel vedasin luugile uued juhtmed. Soovitan osta mitmekiulised ja mida painduvamad/pehmemad, seda parem. Ja
ristlõikepindalaga mitte koonerdada.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4  Coupe 
|
|
|
|