veel ideid ?
Veidi progressiest:
Sai sätitud jagajat siia ja sinna aga ikkagi tekkis säde ainult korraks ja siis kadus. Proovisin isegi teist jagajat aga ikkagi ei midagi. Panin
väikse lambikese ja veakoodi mis näitas oli 2113 mis ongi hallika või jagaja asendi kohta. Olin kontrollinud kõike mida oskasin, hoorattal on tdc
anduri pin ka olemas.
Viimases hädas otsustasin mootori panna käima ilma ajuta. Kõik yhendatud, aga ikka ei käivitu. Siis avastasin, et miskil põhjusel oli jagaja pool
tiiru valesti, mis on imelik sest ma olin seda märkide järgi oma 5 korda kontrollinud !? Ainuke asi mida kahtlustada oskan on see, et ma panin need 5x
seda jagajat paika ainult väntvõlli märkide järgi ja jätsin kontrollimata nukkvõlli...loll mis loll, vb ka väsinud sellest nädalavahetusest garaaziz.
Nüüd käivitades läks mootor esimesest pöördest käima, kusjuures väga ühtlaselt ja hästi.
Otsustasin aju uuesti tagasi ühendada, aga nyyd ei olnud enam üldsegi sädet, veakood oli sama ja bensiinipumpa ei pannud ka enam käima, ilmselt kogu
selle juhtmepuntra käperdamisega lasin ma lõpuks aju läbi.
Siit siis mõned küsimused:
1. Kas on mingit viisi aju kontrollimiseks ? Et kas on läbi või ei (ei ole sädet, bensiinipumba gnd. ei lülitu)
2. Kas kellelgi on MAC-11 aju müügiks pakkuda ? (palun saatke privaatteatena vastus, et moded kisama ei hakkaks ostu-müügi teema tõttu)
3. Kas kellelgi on kogemusi ilma ajuta turbomootoriga? Tahan selle võimalikult lihtsa hoida - kui oleks vaid mõni andur ja vähem elektroonikat oleks
väga rahul. Pragu pukkide peal käib nagu kellavärk, aga kuidas koormuse all kui auto peale panen ?! Rõhku reguleeriks wastegati kaudu kraaniga
näiteks, et väga kõrgeks ei läheks rõhk jne.
Palun olge abiga ja vastusega konstruktiivsed, arvan, et siit võib ka teistele huvitavaid ideid tekkida. Mul jah kogemusi palju ei ole turbodega aga
ei tahaks seda kõige valusamal moel õppida Palun jagage kogemusi.
Ette tänades,
Timo
|