Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
postitati 13.05.04 08:03
Klapisääretihendite vahetus
Ehk oskab keegi nõu anda mida peab sellise töö juures silmas pidama, kas on mingeid spets. tööriistu tarvis jne. Ladadel neid vahetatud küll, kuid
audil ilmselt natuke teistmoodi need asjad. Ilmselt küll mootori remont ootamas, kuid oluliselt odavama variandina tahaks enne ka selle võimaluse
järgi proovida. Mootor siis KG 134 kw.
Tänud!
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
a90q20v
huviline
Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: zil157
postitati 13.05.04 22:02
kui oled ladal teinud siis saad vabalt hakkama, klapi reg. ainult natuke teine kui ladal. oleneb aastast kuni 86a seibidega edasi hydro. ja kui nüüd
väga ei eksi siis enamustel vanematel audidel sama mõõtu tihend isegi. muidugi kui hakkad seda tegema kontrolli kindlasti klapi loksu pesas. kui
loksub siis vaheta kindlasti ära ka juhtpuks muidu tühi töö. ja saad mootori tunduvalt paremini laulma.
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
postitati 14.05.04 06:30
Tsitaat:
Esialgne postitaja a90q20v
kui oled ladal teinud siis saad vabalt hakkama, klapi reg. ainult natuke teine kui ladal. oleneb aastast kuni 86a seibidega edasi hydro. ja kui nüüd
väga ei eksi siis enamustel vanematel audidel sama mõõtu tihend isegi. muidugi kui hakkad seda tegema kontrolli kindlasti klapi loksu pesas. kui
loksub siis vaheta kindlasti ära ka juhtpuks muidu tühi töö. ja saad mootori tunduvalt paremini laulma.
Tänud! Sellist tööd tehtud vanasti küllaga (ladadel) ja need üldised teadmised seega olemas. Küsimus just selles, et mis eripära just audil selle töö
tegemisega on. Ja millega klapivedru õnnestub kokku suruda? Vastav abinõu on muidu olemas, kuid see ladale mõeldud. Kas tolle rakisega õnnestub ka
audi puhul hakkama saada?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Jaks
huviline
Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant
postitati 14.05.04 06:36
Selle Ladadele mõeldud klapi vedru surujaga Auidl küll seda tehtud ei saa. Audil on klapi vedrud pesades mis on suht täpsed ja see vedru suruja on
sellest pesast suurem, seega selle abinõuga saa suruma ei mahu.
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
postitati 30.06.04 15:59
No nüüd piisavalt aega töö teostamisest möödas ja võib ka tulemustest pajatada. Õli kulu kahanes märkimisväärselt, samuti ei ole pöördes mootoril enam
tomu taga.
Midagi keerulist asja juures pole, kes näiteks ladal teinud saab tõesti ka audil sama töö tehtud. Väike probleem oli tõesti selle ladadele mõeldud
abinõuga, kuid peale väikest sobitamist ajab ka selline rakis suurepäraselt asja ära. Samuti ei õnnestunud kuidagi tinapulka küünla august klapi alla
saada. Kasutasin siis klappide üleval hoidmiseks suruõhku. Ülejäänud osa tööst nagu ikka.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]