Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Riskigrupp ja kindlustus (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2365)
terall
huviline

Registreerunud 25.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 14:21 Tsiteeri
Riskigrupp ja kindlustus

Tere,
mõtlesin uurida natuke selle kohta. Oleks huvitav teada kuidas kellelgi nendega lood on (mis riskigrupp ja kindlustusmakse).
Kui keegi arvab, et see on nende eetika vastane, et se
See võiks umbes näha midagi sellist

Auto: BMW 530i 138kw
Riskigrupp: 1.2
Kindlustuspoliisi maksumus: 2 kuud 1350.-

Huvitatud oleks "S"-i meestest :D Sest silmade ees midagi sellist :) Palun ilma eelarvamusteta, seda infot ei küsi ma mitte mingil pahatahlikul eesmärgil. Lihtsalt huvitav lugeda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.04.09 14:35 Tsiteeri

Kuidas sul endal on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 14:35 Tsiteeri

Sõiduki arveloleku aadress määrab päris kõvasti hinna - niiet ilma selleta pole midagi teha.

Ja lisaks netis on neid kalkulaatoreid piisavalt - toksi sinna andmeid ja vastused käes.

http://www1.ergo.ee/ERGO_calculator/trafficCalculator.htm?activeMenuId=0101

If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 14:37 Tsiteeri

Lisaks määrab hinna ka kindlustaja vanus. Alla 25 on statistiliselt huligaan ja pätt, keda premeeritakse olenevalt kindlustusseltsist 70-90% lisatasuga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 15.04.09 14:52 Tsiteeri

Kui juba selline teema, siis kirjutaksin siia ühe nüansi.
Nimelt alati on mul tekkinud küsimus, kui olen soetanud uue masina, et kust võetakse sellele riskigrupp. Antud hetkel on mul kolm autot esimesel riskigrupp 0.5, teisel 0.6 ja kolmas sai riskigrupiks 0.7. Uurisin kuidas see 0.7 saadud on ja tuli välja, et see oli viimase auto riskigrupp mille ma maha müüsin ja see 0.7 jäi õhku. Kui nüüd müün maha masina mille number on 0.5, siis jääb see mulle õhku ja järjekordse sõiduki soetamisel pärib viimane selle 0.5. Seega ei olegi ime, kui ühel masinal on 0.7 ja teine mille ostad, saab 1.2

Nii mulle seletati..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Carla
klubiliige

Registreerunud 29.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 15:03 Tsiteeri

Teemat lahatud tikutakus:

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20247

If you have no lag, you have no turbo. You also have no huge torque increase to look forward to.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.04.09 15:22 Tsiteeri

Miks mitte seda värki üldse siin teemas edasi arutada, selle asemel, et sama sisu uuesti dubleerida?

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 15.04.09 16:14 Tsiteeri

s4 2.2T 169 kw konf. 1.2 järvamaa. ja kindlustus makse min kuus 1000 kopikatega:P

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.04.09 18:05 Tsiteeri

Pool aastat 600 eek. Riskigrupp 0,4.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 18:20 Tsiteeri

Ja ka siin on üht-teist kirjas.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]