alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 2.6 110kw 95'
|
postitati 07.04.09 20:57
|
|
|
Audi A4 kellade valgustusega jama
Tere, siuke jama, et pool kellade valgusest on kustus, kiirust hakkan pimedas alates 200'jast nägema =) vahepeal oli nii, et kustumise korral panin
kerge laksu ja läks põlema, enam ei toimi Tegin armatuuri lahti,
proovisin pirne liigutada, et äkki ühenduse viga, ei midagi, vahetasin pirnide asukohti, ikka ei midagi. Pirnid ise tunduvad korras olevat, silmajärgi
vähemalt. Ülejäänud valgus nagu töötab, kindalaegas, kliima valgustus, suundade tulede valgustus, käsipiduri tuli, bena tuli...
spidomeetri lõppkiiruse tuli vilkus ka vahepeal, nüüd vist ikka otsustas põlema jääda...
Lugesin siin hulgaliselt ka teisi postitusi, kuid samasugust probleemi kahjuks ei leidnud. Äkki keegi oskab nõu anda, kas ühe pirni kustumisel võivad
teised ka mitte töödata või milles jama... Ei tea nagu kas on mõtet uusi pirne ka osta, kaitsmes vist ei saa asi olla, teised tuled nagu põlevad.
Tegu siis 1995 aasta a4 2.6-ga
Tänud ette abi eest 
Pilt siis ka antud olukorrast, pilt tehtud park tuledega

|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 07.04.09 21:07
|
|
|
Kellade trükkplaadil külmjoode või mahapõlenud rada. Võta lahti, vaata üle, jooda üle.
|
|
|
|
alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 21:13
|
|
|
rajakriimud
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kellade trükkplaadil külmjoode või mahapõlenud rada. Võta lahti, vaata üle, jooda üle. |
Rada oli küll veidi kriimune, aga proovisin neid liigutada, samal ajal kui vool taga, ei hakanud tööle, kui varem koputades tööle hakkas, siis oleks
ju loogiline, et nüüd väikse liigutamise peale mingit märkugi annaks.
Jooteasju mul pole ja ei oska, äkki oskad kedagi soovitada, kes sümboolse summaga korda teeks, või on odavam uus armatuur osta ?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 21:32
|
|
|
Noh, ma tulen ise ilmselt ülejärgmine nädalavahetus Hiiumaale. Ma võin üle
vaadata küll, kui nii kaua kannatab.
|
|
|
|
alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 21:38
|
|
|
Ma ise muidu Tallinnas, suht harva juhtub Hiidu, aga vaatan et sul asukoht Tallinn, siis on küll hästi, kui see nii on...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 21:51
|
|
|
Aga helista mulle homme, võin üle vaadata.
|
|
|
|
ruupar
huviline
Registreerunud 13.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.09 22:56
|
|
|
Mul sama jama, auto peaks kah sama olema a4 2,6 110kw v6.
Spido näitab alates 120st ja taho umbes 3500st, tempi ja kütte valgustus ei näita üldse. Peale selle veel spido ja taho näidikud kah ei tööta -
nullis. Vahest siiski mõni päev töötavad aga ma nii ära harjunud juba kiirust kliima plokist vaatama.
|
|
|
alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.09 06:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ruupar
Mul sama jama, auto peaks kah sama olema a4 2,6 110kw v6.
Spido näitab alates 120st ja taho umbes 3500st, tempi ja kütte valgustus ei näita üldse. Peale selle veel spido ja taho näidikud kah ei tööta -
nullis. Vahest siiski mõni päev töötavad aga ma nii ära harjunud juba kiirust kliima plokist vaatama. |
Aga küsi Maurilt (eelnev postitaja Black), tegi mul mõistliku summa eest korda, nüüd mõnus õhtuti sõita, kui kõik paistab ;D
Veidi tinutamist oli teinud. Juhul muidugi kui sul pirnid kõik ikka terved on.. aga kui sama jama mis mul, siis ikka ilmselt terved.
Saada privaat teade talle, küsi kas teeks ära.. 
|
|
|
|