Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mis vaha kasutate? (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2385)
Vidiit
huviline

Registreerunud 23.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Coupe GT

postitati 06.05.04 22:35 Tsiteeri
Mis vaha kasutate?

Kuna püüan enda masina pleekind värvikihti säravamaks muuta tahaks ta ära vahatada. Kas oleks targem kasutada värvitut v punase tooniga vaha (auto on siis punane loomulikult:D (värv ikka päris pleekind)) ja mis firma vaha on yldse hea?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 07.05.04 05:02 Tsiteeri

esiteks lase ära poleerida
ja siis hakka vahatama alles

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 07.05.04 05:59 Tsiteeri

Ma olen alati kasutanud värvitooniga "kilpkonna" vaha, katab väiksemad kriimud ka korraga ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 07.05.04 06:17 Tsiteeri

Kõigepealt pese auto puhtaks,siis tee värvitaastajaga üle(väga vaevarikas-ja aeganõudev töö).Soovitan isiklikult Simoniz toodet kasutada ,ja kui värvitaastajaga ühelpool siis ka sama firma kerevärvi vaha.Müüakse neid Autopartneris.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rixa
huviline

Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 330XD

postitati 07.05.04 06:22 Tsiteeri

Kilpkonn ruulib :)
Hiljuti avastasin, et kilpkonna pealepritsitav peasuvaha on ka päris tegija.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A 90
huviline

Registreerunud 20.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Type 85 Quattro, Sinine Peugeot

postitati 07.05.04 06:31 Tsiteeri

eks oleneb ka värvi olukorrast. ei ole näinud kilpkonna puhastus vaha. kunagi sai väga kehva värviga masin tehtud kõigepealt korrek'i puhastusvahaga ja siis värvivahaga ja tulemus sai väga hea. tundus, et korrek püsis ka kauem peal. maha nühkida on korrekit raskem kui kilpkonna muidugi.

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 07.05.04 06:41 Tsiteeri

Siiamaani olen kasutanud Turtle (tooteid)vaha http://www.getz.ee/kaubad/main-turtlewax.html
Aga järgneval nädalavahetusel teen eeldatavasti proovi Simoniz toodetega.
Näiteks kasutab mul üks tuttav Fary't auto pesuks - lisab seda auto sampoonile :D
vt lisaks http://www.hot.ee/saiger/

Samuti võiks keegi sõna võtta kes seda ala paremini tunneb - et kust ja mis firma tooteid kasutatakse firmades kelle pädevusse kuulub autode puhastusteenus. Samuti sisepesu erinevad vahendid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 07.05.04 17:58 Tsiteeri

Mina kasutan Motip´i vaha, ja olen rahul siiani.

jants06
huviline

Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 08.05.04 02:58 Tsiteeri

Et värvi pleekinud kihti maha saada võiks kasutada 3M peenlihvi poleerpastat. Kallis aga tulemus on hea ja oma töögi lihtsam kui mingite vuhvel pastadega. Vahadest kasuta seda mis sul endal käepärasem on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]