ttoom
huviline
Registreerunud 08.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 23.03.09 14:20
|
|
|
Selgelt kirjas kuulutuses: ".Naised vaatavad ka, et ilus kollane, kodus ütled, et 1,8 mootoriga (nii ei saa riielda!) Ma ei hakka seda vahetama mingi
ülehinnatud ameerika prügi vastu (ärge saatke neid kuulutusi !). Tõsine huviline helistab ja räägime asjast... " Telefon kätte ja asja kallale.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 23.03.09 16:17
|
|
|
Kuskil teises teemas või foorumis oli ka sellest juttu. Auto on tõesti uuena Eestist ostetud. Mäletan seda kunagi rahvarallidel/igamehe
rallisprintidel, mida antud auto(ka juht ) ka võitis järjepanu. Muidugi,
sellist autot ei ostetagi niisama rahulikult kulgemiseks. Kui auto on hooldatud, siis väga hea ost kuna hooldusajalugu olemas. Tavaliselt ju
välismaalt toodud autode eelnevast elukäigust pole midagi teada.
Lisaks ei ole tegu kuidagi 2000a mudeliga, pigem 98a oma (armatuuri keskosa vana, tuled pre-face-lift). Samuti on näha, et autot on ka värvitud mingis
osas.
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 23.03.09 17:11
|
|
|
Jah, natuke nalja teemas oli sellest
autost umbes kuu aega tagasi juba juttu 
edit: pikka teemat ei osanud linkida, mul oli ta igatahes 18ndal leheküljel. Olenevalt postituste arvust lehekülje kohta, võib mujal olla.
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
|
ttoom
huviline
Registreerunud 08.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.09 00:10
|
|
|
Suured tänud! Kui kellelgi veel midagi lisada siis koik teretulnud. Eriti huvitav on see kuidas see aasta uuemaks tehti?
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.09 06:01
|
|
|
See auto on tõesti uuena Eestist ostetud ja minu arust esimene(sed) omanik(ud) olid samad, mis Xani S6-lgi, mis on ka uuena Eestist ostetud. Aga see
selleks. Autot on nähtud erinevatel aastatel nii OMC-l, kui ka Speedestil...
Huvitav on nende esside numbrimärkide sarnasus, siin on kindlasti Revali käsi mängus Xani 939MBZ, S4 939MCH ja (kogemata?) ka Melli ex-S2 limo 939MCP.
|
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.09 08:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pprz
See auto on tõesti uuena Eestist ostetud ja minu arust esimene(sed) omanik(ud) olid samad, mis Xani S6-lgi, mis on ka uuena Eestist ostetud. Aga see
selleks. Autot on nähtud erinevatel aastatel nii OMC-l, kui ka Speedestil...
Huvitav on nende esside numbrimärkide sarnasus, siin on kindlasti Revali käsi mängus Xani 939MBZ, S4 939MCH ja (kogemata?) ka Melli ex-S2 limo 939MCP. |
Naised saunas räägivad, tegemist PM Tuningu endiste numbrimärkidega.
|
|
|