Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Süüde (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1229)
rom12
huviline

Registreerunud 02.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Tavapärane

postitati 02.02.03 12:44 Tsiteeri
Süüde

Oskab keegi soovitada mõnda head elektriku, kes teab audi 100t läbi ja lõhki. Nimelt mul mingi jama süütega ja pumbaga. Olen käinud siin ja seal, kuid muutusi pole tunda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 02.02.03 13:06 Tsiteeri

Proovi Forssi.

Ma olin sunnitud nende poole pöörduma, kui mu auto keset maanteed lihtsalt välja suri. Keeran süüdet ja ei midagi, ei lubanud ka mitte. Kutsusin sõbra appi pukseerima. Vedasime lähimasse remonditöökohta Loksale.
Mõtlesime, et pump andis otsad, sai alles auto ostetud võõra käest.
Seal tõmbasime bensupumba paagist välja ja kontrollisime kas funksib...kõik oli korras. Kaitmed samuti.

Lahenduse saime, kui kaitsmetelt tõmbasime vana juhtme läbi salongi otse pumbakontaktidele. Auto läks käima!

Mõned päevad hiljem leidsid Forssi mehed vea alarmiplokist, kus tugeva voolu pärast olid kontaktid kokku sulanud ja bensupumba välja lülitanud.

Tegid elektri korda ja rohkem pole probleeme olnud.

Vot nii......;) kuid see oli nüüd Audi 80 kohta.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rom12
huviline

Registreerunud 02.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Tavapärane

postitati 03.02.03 19:35 Tsiteeri
Süüde!

Alarm mul nüüd puudub täielikult. Jama selles, et ta läheb esimene mats käima, kuid seejärel sureb kohe välja ja siis võidki käiama jääda. Imeb lihtsalt täis. Proovid paari kolme tunni pärast uuesti teeb sama trikki. Kui aga suudad ta soojaks lasta siis on matsu pill, kuni jahtumiseni. Olen käinud siin ja seal, ei midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Skeldo
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Hybrid

postitati 03.02.03 19:53 Tsiteeri

Kuskil siin foorumis räägiti mulle, on enamvähem sama mure ainult külmade ilmadega(alla -10) et asi mis ei tööta on hoopis külmkäivitus pihusti juhtandur! (Mis iganes see ka ei ole ja kus ta ka ei ole). No mul on autoks 80

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sass125
huviline

Registreerunud 23.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: b4 2.0 66kw 92a

postitati 23.07.08 09:07 Tsiteeri
b4 20 66 kw

oli sama jama auto läks matsust käima töötas ala 1min suri välja sain soojaks kuidagi aetud töötas
vastus bensu filter sai vahetatud ja asi korras juhtus nii 2a jooksul umbes 2 korda jama bensiin oli sai paar korda kris kütusest olude sunnil tangitud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]