Tsitaat: | Algselt postitas: mclx
jaa, tuttav probleem. kellad on erinevad, eelmised olid sul siis ilmselt minicheckiga, ehk see ei kontrolli tulesid ja sul on puudu tulede
kontrollmoodulid. ja s4 kellad on autocheckiga, see kontrollib tulesid läbi vastava mooduli ja kui sul seda moodulit pole siis ta lõugabki et tuled ei
põle. õlisurve tuli läheb pööretel sellepärast põlema, et autocheck tahab saada lisa õlisurve signaali, selle probleemi lahendamine on lihtne. skeem
näitab et see läheb teise õlisurve signaaliga kokku mis on sul seal kellade ühes pistikus olemas. musta pistikut sul ilmselt kellade ploki taga üldse
ei ole. minicheck on 2 pistikuga, autocheck on 3 pistikuga.
puudu on sul ka siis klaasipesu taseme signaal, ilmselt pole anduritki paagis.
panin ka enda audile autochecki minichecki asemele, täpselt samad sümptomid aga ma ei viitsind vaeva näha lisaandurite paigaldamisega ja nende signaalide petmise teel muutmisega, panin minichecki peale tagasi, vähemalt ei
lõuga enam |
Üks pisike must pistik on kus on 5 klemmi koht aga 2 klemmi ainult sees, vanadel kelladel oli ka ainult 2 klemmi seal ja nendel S-i omadel kah. Peale
selle on S-i kelladel taga 2 lisa pistiku (mustad) kohta kuhu mul pole pistikuid panna. Kas nendesse lähebki sis see õli ja tulede info? Kas on Tartus
mõnda audi elektri kohapealt pädevamat meest kes mul vajalikud juhtmed veaks ja need kiunumised likvideeriks. Tahaks tulevikus komput ka toimima
saada, vähemalt kütusekulu ja teekonna kohapealt. Tasuta seda tööd ma kindlasti ei looda - iga oskus peab saama tasutud!!! Pakkumised kas ps või teemasse.
Life is too short to drive slow...
|
|