Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 muusika (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1370)
Beast222
huviline

Registreerunud 22.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 23.02.09 22:15 Tsiteeri
A6 muusika

küsimus siis selline et hetkel on choruse makk sees,aga oli väike plaan navi vastu välja vahetada.
Siis siit küsimus et on see üldse võimalik ja kui siis kuidas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 23.02.09 22:34 Tsiteeri

Kasuta otsingut! Sellest olen ma juba mitmes teemas kirjutanud, ja mitte ainult mina.

EDIT: Aga et siis oleks puust ja punaseks ette tehtud ja rohkem seda keegi enam ei küsiks:

Esiteks sa pole maininud mis auto sul on üldse, st mis aasta ? Samuti ei ole sa täpsustanud millist navi sa paigaldada soovid, neid ei ole ainult 1.

Mina räägin sulle konkreetselt RNS-E navist. See on ainuke millel on mingit mõtet üldse paigaldamisel. Teistel pole selle navi osaga midagi teha sest on CD põhised ja sellele Eesti kaarti ei tule kunagi ja põhimõtselt vist mingit suuremat arendustööd sellele ei toimu enam. Kõik uued on DVD peal. Peale sellel on vanadel suht väike ekraan ka kui nii võtta.

Kui sul on Chorus makk see tähendab, et sul on 1 (või single) DIN keskkonsool. Vaja on aga 2 (või double) DIN keskkonsooli raami. Selline plast jurakas kuhu need makid ja asjad kõik kinnituvad. Peale selle on vaja ka navi versiooni kiliimaplokki, sest see on natuke peenem ja asetseb allpool, et navi ära mahuks. Kui need 2 asja ja navi olemas, siis on ainult ümberkruvimise vaev.

Juhin tähelepanu siinkohal siis paarile asjale. Nimelt, kui sul on pre-facelift A6 (98-02) siis on sul need plastid teist värvi, st nad on tavalisest kõvast mustast plastist, facelift mudelitel on aga plasti kattematerjal teine, selline pehme ja värvus on hallikam. RNS-E pärineb uuematelt autodelt seega tema värvus on ka selline. Seega oleks ilus kui vaatad kliimaploki kah facelift mudeli oma, et vähemalt keskkonsool oleks enamävhem ühte värvi. Kui sul juba ongi facelift mudel siis pead ikkagi jälgima, et vanema mudeli kliimaplokki ei muretseks endale. Mõni teema allpool keegi postitas pildi kah sellest värvivahest.

Kui selle navi ostad saad üljuhul ka GPS antenni kaasa. See paigaldatakse tavaliselt spido ploki taha. Natuke on vaja juhtmeid ka vedada spidoka juurest makini, ja uut adapterit on vaja maki juhtmetele ja antennile. Kui sul on kompuutriga auto siis on vaja auto veel ümberprogrammeerida, et kompuutri peal näitaks raadiojaama jne.
Aa ja veel põhiline osa, kui sul on pre-facelift mudel siis pead can-bus emulaatori muretsema, sest uued mudelite elekter töötab kõik can-busi peal ja kui sul seda ei ole siis see navi sul üldse tööle ei haka.

Vanema naviga on sellesmõtes lihtsam, et kui sul on ka enne facelift mudel siis ei ole seda toonivahe probleemi ja ei pea can-bus emulaatorit ka muretsema. Uut keskkonsooli raami ja kliimaplokki on sellegipoolest vaja ja nagu ma ütlesin on see suht perspektiivitu aparaat. Muidugi kui odavalt saad, sinu otsustada.

Ja kuidas täpselt teha, pane googlisse RNS-E retrofit ja peaks vasteid koos pildimaterjaliga ohtralt tulema. Enamus tööetapid on samad nii vanmeate kui selle uuema naviga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]