Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi displei Blaupunkt makiga (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1694)
aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 13.02.09 13:29 Tsiteeri
Audi displei Blaupunkt makiga

Mure siis selline, et mul on Blaupunkt Bremen mp76 audis. Kas kuidagi oleks võimalik pilti sellest armatuuri displeile saada. Nagu on originaalmakiga (näitab raadiojaama jne.). Praegu on seal tühi koht. Ja nagu ikka loodus tühja kohta ei salli.
Võrdlesin mõlemat makki tagant poolt (Bremen ja Concert). Süsteem on seal siis selline, et kolm juhet läheb originaalmakist displeisse (Data, Clock ja Enable), aga bremenil on taga ainult Data ja Clock. Kas keegi oskab öelda, kuhu selle Enable peaks pistma Bremeni taga? Sest seal ei ole sellist auku.

Tänan tähelepanu eest!

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 13.02.09 14:21 Tsiteeri

Ilma spets vaheplokita ei hakka näitama. Küsi blaukareid müüvate ettevõtete käest. Kui kuskilt ei saa, siis võin ise uurida. Olen A6 C5 kerega autodele paigaldanud ja roolinupud hakkasid kah tööle lisaks displeile.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aigar

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.09 14:23 Tsiteeri

kes blaukarit müüb eestis. Sa võid ju mulle mingi hinna öelda, kui sul on kuskilt vaadata.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 13.02.09 14:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar
kes blaukarit müüb eestis. Sa võid ju mulle mingi hinna öelda, kui sul on kuskilt vaadata.

Ei ole kuskilt vaadata, sest üldiselt ei viitsi maaletoojad selliste junnidega tegeleda, sest neid ostetakse harva. Mäletamistmööda maksis umbes 1200-1400.- krooni.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 13.02.09 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Ei ole kuskilt vaadata, sest üldiselt ei viitsi maaletoojad selliste junnidega tegeleda, sest neid ostetakse harva. Mäletamistmööda maksis umbes 1200-1400.- krooni.

Ehk odavam oleks olnud selle Concerti nupp ära vahetada ja näiteks see osta (valikust kõige odavam).

PS. See nõuanne sobib igale Audi originaalraadio omanikule, kes soovib oma kvaliteet Concerti suvalise aftermarket sünnitise vastu vahetada. No offence.

aigar

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.09 22:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jk.
Ehk odavam oleks olnud selle Concerti nupp ära vahetada ja näiteks see osta (valikust kõige odavam).

PS. See nõuanne sobib igale Audi originaalraadio omanikule, kes soovib oma kvaliteet Concerti suvalise aftermarket sünnitise vastu vahetada. No offence.

Ma arvan, et ei ole odavam. Selle nupu vahetuse eest küsiti 1000 eeku. Ja ega ma maki sellepärast ära ei vahetanud, et mp3'e kuulata. Enne teen 5 tavalist audioplaati kui ühe mp3'e.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.0% - SQL: 71.0%]