Kas sellist asja veel kuskil saada on? Selline mis vanasti sulatati sisekummi katkie koha peale.
See teema võiks rohkem naljanurka minna aga probleem on selles,et tütar lõhkus trennis uiskudega hirmkallid Reima voodriga kummikud ära ja mõtlesin,
et äkki saab kuidagi korda-katki ülevalt poolt.
Uduselt mõletan, et oli mingi sulatatav komplekt?
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
postitati 29.01.09 15:52
Sulatada küll pole mõtet.On ju igasuguseid liime ja hermeetikuid.Äkki nendest abi.Kunagi parandasin Partneri turvakummikud kummipaadi lappimis
komplekti abiga
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
postitati 29.01.09 16:12
Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Sulatada küll pole mõtet.On ju igasuguseid liime ja hermeetikuid.Äkki nendest abi.Kunagi parandasin Partneri turvakummikud kummipaadi lappimis
komplekti abiga
Igasugustest moodustest olen huvitatud mis kestavad ja jätavad korraliku välimuse.
Superatackidest pole huvitatud... :-D
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
postitati 29.01.09 19:01
Mine kuskilt rehvifirmast läbi ja uuri.
Näiteks MAFA tooted on üliheade omadustega. Lappe on saada eri suurustes ja liimimine toimub ca 10 minutiga.
lappe on ka eri paksusega (rehvile ja õhukummile eraldi) ja lisaks eri suurustega ja kujudega.
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
postitati 29.01.09 19:26
Ma ei tea küll, kus või kui suur sul see auk seal kummikus on, aga mina soovitaks vaadata neid tavalisi õhukummi paikamise lappe. Ennem aluspind
puhtaks, liim, karedaks liivapaberiga ja siis paik peale ning seisab terve igaviku ja on võimalik ka kummiku seest paigata, ilma et jääks jalgu
hõõruma. Isegi nii teinud ja peab kummikul siiani vastu (mootorsaag kriipis külje ära).
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]