Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 b4 mure spidomeetriga (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1622)
Audi80
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: F103 Audi 60L

postitati 25.01.09 19:54 Tsiteeri
Audi 80 b4 mure spidomeetriga

Mure sellinje, et spidomeeter vahel töötab ja vahel mitte.
sõiduajal vahel läheb kiirus nulli. ning siis mõneaja möödudes hakkab jälle õiget kiirust näitama. Milles võib probleem olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 25.01.09 20:01 Tsiteeri

Teemasid selle kohta on, aga kordan mõned vead üle mis seal olla võivad. Spidomeetri taga külmjooted, andur (asub käigukasti küljes), impulssrõngas, kaabeldus vigane. Kui kasutad otsingut, siis peaks sa nende murede lahendamisvõimalusi ikka leidma.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 25.01.09 20:02 Tsiteeri

Endal pole just sõidu ajal nulli visand, aga hüppama on küll hakanud ja vahest sõitma hakates on nullis, siis järsku hüppab üles. Kuna pole väga tihe ja esineb nagu jumal juhatab, siis pole viga otsima hakanud, tavaliselt on aidanud kerge koputus vastu kellade plokki:D
Teoreetiliselt võib seda põhjustada spido plaadilt kooruv värv või anduri/pistiku rike, minu teada saab spido infot käigukastist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audi80
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: F103 Audi 60L

postitati 25.01.09 20:06 Tsiteeri

oehh. siis on jälle niipalju keberniitsat sellega. Mul on lisaks see mure ka veel, et vdo-s olevad tuled(õli tuli, punane(!) ja vesi) need vahel ise hakkavad pülema. kas sisi korraga või ükshaaval. ja audule iseloomulik pinin. Kõik selle jama saab kustutada vdo blokist siis kui avada ükskõik milline uks sõiduajal autol. siis kustuvad kõik tulukesed. ja auto jällegi korras. kuni mingise hetkeni. millal jölle kõik korduma hakkab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 25.01.09 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audi80
Mure sellinje, et spidomeeter vahel töötab ja vahel mitte.
sõiduajal vahel läheb kiirus nulli. ning siis mõneaja möödudes hakkab jälle õiget kiirust näitama. Milles võib probleem olla?

Tere...Minu Audi 80 B4 2.0 66kw 1994aasta masin teeb samamoodi...Ei ole ise kah aru saanud millest se võib tulla Lööd rusikaga vastu armatuuri ja hakkab uuesti tööle ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mfi
huviline

Registreerunud 27.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 1988/ 2,0 ; A100 2,6 1994 ; A6 2,7 tdi 2006

postitati 26.01.09 18:08 Tsiteeri
A 100/ 2,0 1988.a. el. spido tõrkus.

Spido hakkas viimasel ajal jamama, näitas, vahel tahtis koputamist.
Võtsin armatuuri lahti, puhastasin klemmid ja pakkisin tagasi.Töötab, aega võttis umbes 0,5 tundi. Paar päeva probleemidetta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]