Lehekülgi: 1 2 |
Smuke
huviline
Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: S8
|
postitati 24.01.09 10:40
|
|
|
Täna öösel (24.01.09) rüüstati nõmmel Audi S8
Umbes kella 4 ajal täna öösel kruviti lahti,lõigati läbi ja rebiti küljest kõik, mis ühel originaal 98a S8-l essi meenutab:
peeglid,iluvõre,iluliistude ring ustel ja uste all...ja mitte ainult...ka esistange koos tule all olevate liistudega läks jalutama,suunatuled
samuti...suunatule pirnipesad jäid lootusetult rippuma, sest isegi pirnid võeti kaasa...selleks, et iluvõre ja stanget kätte saada painutati iluvõre
ümbris kurjal kombel üles ja ilmselt seisab ees ka kapoti vahetus...politsei käis kohal, tegi pildid ja konstanteeris fakti...kõik!
Audi, aga on nii räsitud, et pealevaadates lähevad mul nii käed kui ka varbad suurest vihast rusikasse ...auto on musta värvi ja kui kuskil,miskit kuulda, näha kurjamitest või osadest, mis jalutama läksid.....andke
märku head sõbrad...52 56 021 Ints
Kurjamite poolt räsitud S8
|
|
|
nic
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: mõned audid alles
|
postitati 24.01.09 10:45
|
|
|
kuskandis täpsemalt kui küsida võib?
|
|
|
Smuke
huviline
Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 10:47
|
|
|
seene tänaval,nõmmel tallinnas, otse tänavavalgustus posti all
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 24.01.09 11:28
|
|
|
Vat see on ilmselt olukord, kus on äärmiselt raske alla suruda soovi tappa... Sügav kaastunne! Rattad jäid alla?
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 24.01.09 11:54
|
|
|
"Mustamäe pildistajate" teemas sai juba oma seisukoht välja öeldud. Kui ise raiskadele peale ei satu, siis hiljem on pollari abi suht lootusetu. . Loodan, et saad kuidagi jälile raiskadele ja kui labidat on vaja, siis võin
laenata.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 24.01.09 12:55
|
|
|
Kui mõne sellise kätte saaks tuleks näppe autoukse vahele taguda niikaua, et nad enam ei tahaks lihtsalt varastada.
Eriti nahaalid on ikka küll, kui tulevad juppe küljest keerama tänavalaterna all.
eriti haiged tegelased igaljuhul.
Tunnen kaasa
QUATTRO.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 13:11
|
|
|
Küljest keeramine küljest keeramiseks. Seda juhtub meie toredas turvalises pealinnas kahjuks iga öö mõne autoga. Aga et rüüsteretke käigus juba plekke
väänama hakatakse, seda juhtub harva. Mina olen sellest seni vaid seoses bensu varastamisega kuulnud, kui tagatiibadesse auke löödi jms.
Minul puuduks selliste (90% tõenäosusega idapoolse päritoluga) värdjate vastu igasugune halastus. Omakohus oleks kerge tulema. Miks kurat siin riigis
neid hoitakse? Okei, oled korralik ja rahumeelne inimene - ela oma elamisloaga. Kui aga on juba kas haldus- või koguni kriminaalkorras karistatud,
siis miks järgmine käik ei võiks olla kohene piiri taha deporteerimine ja vähemalt 10-aastane sissesõidukeeld?
PS. See on sügavalt minu isiklik seisukoht, ma ei esinda sellega AC staff'i.
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 24.01.09 13:41
|
|
|
kas kasko siis ei hüvita vandalismi ?
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
postitati 24.01.09 14:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat: | Algselt postitas: janar
kas kasko siis ei hüvita vandalismi ? |
s..a sest kaskost,kui turvalisustunne kadunud ja meel hapu olukorrast.
sellistele abordijäänustele annaks labida pihku ja hakaku omale auku kaevama. |
Just!!!
Las kaevavad oma labidaga omale ise augu Miks peavad kannatanud neile
veel sellist luksust lubama, et augu ka veel valmis kaevavad
Mul v...u jooksid ühed sibulad öösel autost korteri ees üle, nii et jalajäljed jäid peale:mad (õnneks oli üks hea vaha mis need ära kaotas )
Ühesõnaga kui vaja abikätt, olen kümne küüne ja kümne varbaga kohal
|
|
|
*Andu*
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Civic type-R
|
postitati 24.01.09 16:22
|
|
|
Ja mina veel eile öösel 4 paiku sõitsin sellest S8 mööda ja muigasin omaette, et näed, kutil vähe käest ära läinud. Aga et asjad nii on hoopis, tunnen
kaasa.
Ise elan samal tänaval juba aastaid ja selline juhtum on küll esmakordne. Enam väga ei julgegi autot pimedal ajal hoovist väljas hoida.
|
|
|
Memphisc
huviline
Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 18:38
|
|
|
Minupoolne kaastunne. Eks uuri kas kuskil lähedal mingeid kaameraid ka oli vms? Äkki jäid kuskile peale.
We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
|
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 24.01.09 19:00
|
|
|
Väga nutune, et sellised asjad Nõmmel juhtuvad juba. Enda saani ei julge ka enam üldse välja jätta. Eelmine aastavahetus läksid TAGAHOOVIS mõlemad
tagarehvid auguliseks. Kaastunne ka minupoolt!
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 24.01.09 19:50
|
|
|
Millegi pärast kuuleb neid S8 rüüstamisi juba liiga palju.
Alles oli kui lasnamõel väänati ühel peeglid ära kahju miski 20K ja teisel läks stange koos juurde kuuluvaga miski 30K.
Kaastunne siiski.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 25.01.09 11:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Smuke
peeglid,iluvõre,iluliistude ring ustel ja uste all...ja mitte ainult...ka esistange koos tule all olevate liistudega läks jalutama,suunatuled samuti
|
Kur.t ei usu et tegemist mingi lolliga kes hakab osta.ee müüma.
Tundub ikka rohkem tellimustööna: nimekiri ees ja tuld, vahet pole kas keegi näeb(tänavavalgustuse all) ja mis maha jääb
|
|
|
|
A4-Turbo
huviline
Registreerunud 12.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.09 11:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westa
Tsitaat: | Algselt postitas: Smuke
peeglid,iluvõre,iluliistude ring ustel ja uste all...ja mitte ainult...ka esistange koos tule all olevate liistudega läks jalutama,suunatuled samuti
|
Kur.t ei usu et tegemist mingi lolliga kes hakab osta.ee müüma.
Tundub ikka rohkem tellimustööna: nimekiri ees ja tuld, vahet pole kas keegi näeb(tänavavalgustuse all) ja mis maha jääb |
vb ostas küll mitte aga neid teisi võib jälgida
see lihtsalt igaksjuhuks
sest kunagi ei tea mis geiss see tegelikult olla võis
vihavaen või midagi iganes
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 25.01.09 12:45
|
|
|
aga üks võimalus on ju igale poole üles panna selline teema et ostad neid samu asju ja siis ootad kuni pakkuma hakatakse. igatahes sellised tüübid
kättesaaks siis lihtsalt annaks kolakat või lööks näpud maha siis ei saa ta enam midagi sellist teha
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.09 13:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
aga üks võimalus on ju igale poole üles panna selline teema et ostad neid samu asju ja siis ootad kuni pakkuma hakatakse. igatahes sellised tüübid
kättesaaks siis lihtsalt annaks kolakat või lööks näpud maha siis ei saa ta enam midagi sellist teha |
Teine võimalus, et konkureeriv grupp võtab selle "tellimuse" täitmiseks jalge alla tee järgmise auto juurde. Nii et libe tee oma soovi täitmiseks
kellegi teise heaolu arvelt. Pakkumistel tasub kindlasti silm peal hoida.
|
|
|
|
A4-Turbo
huviline
Registreerunud 12.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.09 16:49
|
|
|
4K on äärmiselt soodus ikka, aga paljud lähevad juba selle raha peale lolliks ja nõus juba tapma.
|
|
|
|
Smuke
huviline
Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal
|
|
zukzu
huviline
Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.09 10:57
|
|
|
väga nukras seisus :/ .
|
|
|
|
henn16
huviline
Registreerunud 10.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 98 a automaat
|
postitati 27.01.09 11:08
|
|
|
Tere
Tunnen kaasa. Sellised värdjad ajavad närvi jah.
Mu sõbra A8 varastati 2 päeva enne pulmi esistange ära.
Ega seegi odav pole uus muretseda.
Loodan et vargad kätte saadakse
|
|
|
Smuke
huviline
Registreerunud 25.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.09 13:37
|
|
|
algatatud on krim asi..helistasin eile krimkale kes peaks minu auto teemaga tegelema...küsimuse peale et kas saaksin kuidagi aidata, ütles tülpinud ja
apaatne naishääl et kui midagi konkreetselt teate siis võite meile kaa öelda...krim asi aegub 5 aasta pärast ja kui miskit kuulevad/näevad siis
võtavad minuga ühendust...krt. ei usu mina et nad miskit kuulevad või näevad..õigusorganitesse pole mul küll usku...kui just kurjamid ise neile sülle
ei jookse
sõitsin n-v ka männiku ja tähetorni kandi hämaramatest garaaziesistest mööda aga silma ei hakanud midagi...
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.09 22:11
|
|
|
Oi blää mis kapotiga tehti ja peeglid ka looma moodi ära murtud.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 28.01.09 08:37
|
|
|
Smuke, sa oled oma õnnetusega suht samas seisus, kus ma suvel olin, kui mu autol terve külg maha sõideti. politseile loota eriti ei tasuks, pärast
pettud vähem(või saad vägahea üllatuse osaliseks). minupuhul pole siiani keegi midagi kuulnud ega näinud, ning politsei ei tea ka halligi.
kogu remondi raha(+jebimisele kulunud aeg, mida ei julge kokkugi lugeda) tuli omast taskust välja kaevata. palju edu sulle selle asjaga, loodan, et
saad need lontrused kätte.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |