Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 tagumised elektriaknad, istmesoendused. (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 716)
iz350
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.09 21:19 Tsiteeri
Audi A4 tagumised elektriaknad, istmesoendused.

Tervist audimehed! Ärge näkku lööge, kui siin sarnane teema juba on. Juhul kui on, siis kustutage ära see, mina igaljuhul ei leidnud.
Kuna täna ostsin enda 97 a4 le nahksisu (juhistme elektriline). Siit ka esimene küsimus. Sellest kuidas see värk liikuma hakkab, sain juba aru. Lihtsalt + ja - peale. Küsimus on selles, et kuidas saan teada, kas istmetes kütteelemendid on või mitte? Juhtmeid läheb mõlemasse istmesse suht palju, kuna istmetes ka airbagid. Siit järgmine küsimus. Kui minu autol stockis 2X bagid (rool ja armatuur) siis neid istmesiseid ühendada kuidagi lihtsa vaevaga ei ole võimalik? Ja kolmas küsimus tuleb siit. Uksepolstrid on uuel sisul 4* el akna jaoks, minul aga 2* el aken. Mida ma peale mootorite ja lülitite lisama peaks, et taha kaa el aknad saaks? Kas on kaa nendel mingi juhtimis aju erinev, kusagile peab releesi juurde panema vms? Ja kas ustesse on üldse akende jaoks vajalikud juhtmed veetud?
Ette tänades!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.7% - SQL: 79.3%]