Lehekülgi: 1 2 |
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4,1.9 TDi
|
postitati 18.01.09 15:39
|
|
|
Audi B4-universaali,millised kõlarid lähevad tal armatuur lauda.
Tahaks paigaldada uusi kõlareid. Aga ei tea millised sinna lähevad,soovitage kui suure pikkusega,laiusega kõlarid sinna siis mahuvad. Samas tahaks
veel paigutada kusagile kõlareid +subwoofri. Soovitage,kas on parem panna kõlarid taha ustesse või taha pagasiruumi sinna polstrisse,ega seal midagi
segama teda ei hakka ? Huviga ootan soovitusi.
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 18.01.09 19:10
|
|
|
Tead suht laiskusest ei viitsi vastata sellele nagu Sina ei viitsi kasutada otsingut. Väike vihje: sellest on räägitud Audio & navigatsiooni
teemade 1. ja 2. leheküljel. Anna tuld!!!
Seda ka, et niisama kusagile kõlarite lisamisega head nahka ei saa....möla tuleb vägev kuid kas keegi seda hinnata ka oskab. Mul endal ees ustes 4 x
tehasekõlarid + bassikas pagassis ning ei ütleks et kõige viletsam on.
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 19:27
|
|
|
olen vaadanud küll..aga tahtsin teda kuidas teie arvate,eriti ei tahaks seest augustama hakata. 4 elemendine mahub sinna ette armatuuri ? kui ma sain
õigesti aru ? ja kui võimsad vms ? aga mis firma oleks soovitatav..ise seda audiotehnikat ei jaga.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 18.01.09 19:32
|
|
|
Selleks et saada head tulemust peab ka piisavalt vaeva nägema, sinupuhul kardan et asi jääb teostamatta. Vaid üks järjekordne teemaalgatus, kuigi
sellest on siin räägitud küll ja küll.
Aga jah kes otsib see leiab, loomulikult kasutades OTSINGUT!
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 19:35
|
|
|
ühtegi asja ei saa teha nii,kui vaeva ei näe,ja ma ei saa aru kus sul tuleb selline mõte,et mul ei tule see välja ?
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 19:40
|
|
|
Sorry! Vast ruttasin liiga teemas ette, igatahes ennekõike loe läbi vanad teemad ja siis kui midagi arusaamatuks jääb tee sinna ka asjakohaseid
postitusi.
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 19:41
|
|
|
eks me siis nii tee.
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 20:15
|
|
|
Need ei sobi, kuna liiga suured.Sobivad 4" ehk 10cm läbimõõduga, millelt tuleb 2kõrva veel ära näpistada. Kõige lihtsam sikuta vana kõlar välja siis
saad ka pildi silmeette.
edit: Vaata neid! Jälgima peaksid ka et oleks võimalik 2kõrvast
loobuda, sinu eelmine variant polnud ka sellessuhtes kõige parem.
edit2: Lahendus minu b4 avandil
Enne seda aga olid ees pioneer koaksiaal kõlarid,
mis mind rahuldas täielikult üleminnes originaalilt
Nendepuhul ei ole mingit pusimist, vana välja ja uus sisse ning orig. kate peale.
Kuulates aga kasvas minul isu ja läksin üle kompodele.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 18.01.09 20:18
|
|
|
Ise aretasin 130mm gas kompod esiarmatuuri. Aga kahjuks ei saa neid niisama sinna panna, plastmass tuleb ette ehk siis vana kõlari kinnitus. Soovitan
sul lugeda vanasi teemasi, b4 helisüsteemist on pikalt ja laialt räägitud. Teatuid 10cm kõlareid saavat isegi panna sinna nii et originaal armatuuri
kõlarivõre jääb alles. Tagumiste kõlarite suhtes tahaks näha milline see polster on kuhu sa plaanid panna kõlarid?
|
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 18.01.09 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Ise aretasin 130mm gas kompod esiarmatuuri. Aga kahjuks ei saa neid niisama sinna panna, plastmass tuleb ette ehk siis vana kõlari kinnitus. Soovitan
sul lugeda vanasi teemasi, b4 helisüsteemist on pikalt ja laialt räägitud. Teatuid 10cm kõlareid saavat isegi panna sinna nii et originaal armatuuri
kõlarivõre jääb alles. Tagumiste kõlarite suhtes tahaks näha milline see polster on kuhu sa plaanid panna kõlarid? |
Seda 13 cm hästi ei julge küll soovitada. Tehtav see on loomulikult ja hirmasti soovisin ka ise 18 aastasena seda . Esteetilisest küljest jääb selline lahendus lihtsalt kole. Teiseks, kas see
armatuur on ikka piisavalt jäik, et kõlar hästi mängiks (võimalik, et on, sest b4 armatuur üsna paks ja tugev). Viimaseks on see armatuuri lõhkumise
töö ebameeldivalt aeganõudev, mida see 13 cm kõlar kindlasti ei korva. Aga oma B4-le sai originaalide asemele 10cm Hertz toodang pandud - kõlarikatted
torkisin ka nõelaga läbi ja sai asja küll.
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.01.09 21:13
|
|
|
kas on ültse mõtet teha nii,et vahetada ees kõlarid välja ja taha mitte midagi? on parem heli ? ega ma ei tahaks armatuuris auku suuremaks ka
teha.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 19:39
|
|
|
Ei jäänud ta midagi kole, muidugi ma olen 17 ka veel, andestatav. Taha ei
tasu siis panna kui taga on supakas, ainult ees kõlarid on veitsa nadi.
|
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 19:43
|
|
|
Ei jäänud ta midagi kole, muidugi ma olen 17 ka veel, andestatav. Taha ei
tasu siis panna kui taga on supakas, ainult ees kõlarid on veitsa nadi. |
Ei saanud sinu tekstis aru.
Kui taga on supakas siis pole mõtet taha kõlareid panna ?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 19:45
|
|
|
No ma sain aru et sa tahad subwoofrit ka?
|
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 19:49
|
|
|
No ma sain aru et sa tahad subwoofrit ka? |
Said küll õigesti aru jah.
Aga hetkel rahadega probleem,nii,et tahaks panna ette ainult uued kõlarid.
Aga kui tulebki selline monent,et ostan supaka kas taha on vaja madalheli kõlarid ka panna ?
Ei jaga sellest helitehnikas suht midagi.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 19:55
|
|
|
Noh, kui sa just tagakõlareid uste sisse ei pane siis ei ole taha mõttet peale supaka midagi muud panna. Kas sul hetkel pole kõlareid taga?
|
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.09 20:03
|
|
|
Noh, kui sa just tagakõlareid uste sisse ei pane siis ei ole taha mõttet peale supaka midagi muud panna. Kas sul hetkel pole kõlareid taga?
|
Ei taga on kõik stock nagu ikka B4 Avantidel.
Ette ma panen 100 W kõlarid,twiiteritega.
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 20.01.09 07:49
|
|
|
vaata ka seda teemat: LINK ainult 10cm kõlar ees ei ole hea,
mingit häält sealt väga ei tule, B4 on tehase heli poolt minu arust väga ebaõnnestunud. Ainukene pluss on armatuuril augud kui tahad ehitada 3
ribalist süsteemi, siis teeb see asja lihtsaks.
|
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.09 09:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RiderS
vaata ka seda teemat: LINK ainult 10cm kõlar ees ei ole hea,
mingit häält sealt väga ei tule, B4 on tehase heli poolt minu arust väga ebaõnnestunud. Ainukene pluss on armatuuril augud kui tahad ehitada 3
ribalist süsteemi, siis teeb see asja lihtsaks. |
Siis peaksin armatuuris auku suurendama ? Kuigi ei tahaks midagi lõhkuma hakata,tõesti võib jääda väga hea soundiga kui panna sinna 3-ribalised.
Aga kui panen 100 W twiiterid ette,10 cm -sed..siis peaks parem olema kui originaalidega ? pluss teen veel originaal katetesse augud,et heli paremini
läbi kostuks.
|
|
|
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 20.01.09 09:12
|
|
|
Kas siin teemas võimendist ka räägitakse v hakkab maki sisene võim neid toitma?
|
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.09 09:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiin21
Kas siin teemas võimendist ka räägitakse v hakkab maki sisene võim neid toitma? |
Kui panen alguses ainult 100w 2 ribalised 10 cm-sed,siis arvan,et jätan maki tööks toitmise. Kui tuleb subwoofer siis panen ka loomulikult lisa võimu.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 20.01.09 09:18
|
|
|
Ma just tahtsin öelda teemaalgajtale, et see 100W kõlar seal armatuuri sees ei tee küll mingit erilist häält kui ta maki taga on.
Tõesti kõige parem lahendus on 3 ribaline kõlarisüsteem. Isegi sellise lahenduse puhul peaksid ikka võimendit kasutama. Ostad juba varuga võimendi
millel jääb üks sillatud kanal üle, siis saad seda pärast subwoofri jaoks kasutada.
Kui sul on ees 3 ribalised kompod koos võimendiga siis on see kindlasti palju parem kui vana süsteem ja rahuldab sind tükiks ajaks. Bassikas
loomulikult annab palju juurde, aga siis on sul juba nagu pool tööd tehtud kah.
|
|
|
Svinka
huviline
Registreerunud 11.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.09 10:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Ma just tahtsin öelda teemaalgajtale, et see 100W kõlar seal armatuuri sees ei tee küll mingit erilist häält kui ta maki taga on.
Tõesti kõige parem lahendus on 3 ribaline kõlarisüsteem. Isegi sellise lahenduse puhul peaksid ikka võimendit kasutama. Ostad juba varuga võimendi
millel jääb üks sillatud kanal üle, siis saad seda pärast subwoofri jaoks kasutada.
Kui sul on ees 3 ribalised kompod koos võimendiga siis on see kindlasti palju parem kui vana süsteem ja rahuldab sind tükiks ajaks. Bassikas
loomulikult annab palju juurde, aga siis on sul juba nagu pool tööd tehtud kah. |
kas selline sobiks ? kuna ei tahaks armatuuris originaal auku suuremaks teha. algul paneksin ainult ette enamvähem normaalsed kõlarid,hiljem kui
vabaraha rohkem siis vaataks midagi tümpsu moodi,subwoofri kui ka võimu.
http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=44&id3=523
|
|
|
RiderS
huviline
Registreerunud 22.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 '94 Avant
|
postitati 22.01.09 19:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Svinka
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
loomulikult annab palju juurde, aga siis on sul juba nagu pool tööd tehtud kah. |
kas selline sobiks ? kuna ei tahaks armatuuris originaal auku suuremaks teha. algul paneksin ainult ette enamvähem normaalsed kõlarid,hiljem kui
vabaraha rohkem siis vaataks midagi tümpsu moodi,subwoofri kui ka võimu.
http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=44&id3=523 |
tegemist on kah 10cm läbimõõduga kõlariga, ning otsitud 100W asemel on tegemist 20W kõlariga. 10cm kõlari puhul ei peagi auku suuremaks tegema, kuid
peab kõlaril kinnitus kohad ära lõikama ja originaal kõlari pesa eemaldama ja välja mõtema kuidas uus kõlar kinnitada. 10cm kõlar bassi ei mängi, kui
originaal kate peal siis on selline hääl nagu kõlar oleks karbis, hangi sellised asjad Link natukene vaja ümber teha ja ilma plastik rõngata
ning sobivad väga hästi sinna! ning lasevad heli läbi!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |