Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tulede sisselülitades jääb puhur vait. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1379)
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 04.01.09 14:51 Tsiteeri
Tulede sisselülitades jääb puhur vait.

Mure järgmine:

Kui lülitan tuled põlema (piisab ka vaid parktuledest), jääb puhur vaikseks. Kliima displei peal jäävad kriipsukesed maksimumi peale, aga reaalselt puhub umbes nii õrnalt nagu oleks puhur sätitud 3-4 kriipsukese peale (C4 kliima). Vahet ei ole kas kliima on automaatre˛iimis või siis manuaalis sätitud aknale, jalgadele, näkku või kuhu iganes. Kui tuled on kustus, puhub ideaalselt. Kui tuled põlevad, siis vaid õrnalt. Muu elektroonika toimib ideaalselt.

Autol on muidu ka aftermarketi Xenonid, aga selles pole vist probleem, kuna puhur jääb vait juba parktuledele lülitades.

Autoks on kliimaga A6 C4 2.8

On kellelgi ideid seoses sellega? Kui ei ole, eks siis pean elektriku juurde minema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 04.01.09 17:45 Tsiteeri

mul ka vahest tõmbab ka puhur pöörded maha kui tuled sisse lülitada. huvitav on see, et ta ei tee seda kogu aeg, vahepeal ainult. kui tulede sisse lülitades pöörded maha tõmbab, saab need iusti +- reguleerida, pärast tuled ära kustutades tõmbab pöörded üles tagasi.
täiesti müstiline juhtum :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 05.01.09 06:40 Tsiteeri

Kontrollige üle oma auto aku laadimine. Võibolla hakkavad generaatori harjad otsa lõppema või on kuskil kehva massi või +'i ühendus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 05.01.09 07:05 Tsiteeri

mul harjad uued, need said juba otsa. pärast nende vahetust vendi probleem ei muutund. massi probleem on ka täitsa reaalne, need peaks ka jah üle kontrollima. vahetasin küll ilma pinge regulaatorita need harjad, kusjuures süsteemis on minu autol igaljuhul veel häireid. näiteks kui makk välja lülitatult süüde sisse keerata hakkab kõlaritest väga vaikselt mingi omalaadne pinin tulema. ahjaa kliima displei tuled ka vilguvad õrnalt ja korrapäraselt mingi aja tagant külmalt.
ma saan aru, et kasutaja VIPil on veidi süvenenum probleem kui mul. sul vist ei lase reguleerida ka kui pöörded üles tõmbab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.09 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mclx
ma saan aru, et kasutaja VIPil on veidi süvenenum probleem kui mul. sul vist ei lase reguleerida ka kui pöörded üles tõmbab?

Kui tuled on kustus, puhub ideaalselt - täpselt nii nagu ise reguleerin. Põlevate tuledega reguleerida saan, aga puhur ei allu sellele - puhub väga õrnalt, olenemata "kriipsukesteset".

Kontrollin aku laadimise üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.09 11:34 Tsiteeri

Kummaline lahendus leitud probleemile!

Piisas sellest, kui armatuuri valgustust pisut nõrgemaks keerata :D Nüüd töötab ideaalselt.

Aga tänud j2mis'ele ja mclx'le kaasamõtlemise ja ideede eest!

A4-Turbo
huviline

Registreerunud 12.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.09 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP

Piisas sellest, kui armatuuri valgustust pisut nõrgemaks keerata :D Nüüd töötab ideaalselt.

Mul oli täpselt samajama a4-ga
vahetasin aku ära ja nüüd kõik ok

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Andy
huviline

Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4, B5

postitati 26.01.09 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP

kontrolli ikka aku laadimine ja pinge ka üle ja räägi teistele ka mis oli.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]