Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Pretensioonid kasutaja jvc suhtes (Vastuseid: 47 | Vaatamisi: 14097)
KRANTS
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 10:44 Tsiteeri
Pretensioonid kasutaja jvc suhtes

Tegemist siis kodanik Ragnar Hulkko'ga. Asukohaga Harjumaa, Vääna, Vahi küla ning Tallinnas Rõõmu tn, pääskülas.

Asju oskab lunida küll ja ubada, et hiljem maksab. Nüüdseks juba ligi kaks nädalat, iga päev lubab õhtuks rahad üle kanda, kuid seda ei tee. Lubab ka ennast näole anda ja kaob kui tina tuhka... Tegemist siis ligi 35oo.- kroonise võlaga, mille likvideerimisest ta hoidub. Ise on ta nende asjade eest selle summa kätte saanud, aga minuni see raha ei jõudnud.

Siin foorumis tegev nimega jvc.
telefoni numbrid:
56 328 445 (zen kõnekaart vist)
58 023 988 mingi lepinguline variant
rate.ee saidil kasutajanimi euro666 (minu blokeeris ära, loodab vist, et ma enam ei suhtle siis temaga)
MSN: raxhulkko99@hotmail.com
Töökoht: AS Harju Elekter Elektrotehnika Paldiski mnt 31 Keila

Olge ettevatikud temaga äri ajamisel!!!! Ja kui keegi temaga sõber/tuttav on ning suhtleb, siis palun edasi öelda, et ma ei unusta seda summat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 25.12.08 13:29 Tsiteeri

Loe siit ka, ei viitsi uuesti kirjutada.

Kui tahad külla minna, siis ütle mulle ka. Tulen ka kaasa.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 17:06 Tsiteeri

hea meelega läheks, kui saaks. ta ei tule ju toast välja ja kõnedele vastab kas ta tüdruksõber või ämm (üks kahest- igatahes mingi emane). oma masina on ka hoovipeale parkinud, oleksin hakanud velgesi alt keerama, teda välja hüüdes- äkki oleks tulnud...

Kui saaks ta kuidagi õues kätte, ajaks veidi juttu küll...

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 25.12.08 17:09 Tsiteeri

Siis pead ootama jääma.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 17:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puna
Siis pead ootama jääma.

täna hommikul passisin ligi 1,5 tundi aia taga tal. ei kuskilt teda tulnud, kuigi pere masinad kõik kodus (st ka tema oli kodus). aga mul aega on ja jonni ma ei jäta. võibolla märkas mu masinat- küll lähen sinna ka võõra masinaga ja passin varjus. Kui kuidagi, mõne tema tuttavaga teda välja sikutada ei saa, siis tuleb appi kavalus.

Ahjaa: KES VEEL EI TEA- KODANIK RAGNAR HULKKO TÖÖTAB KEILAS HARJU ELEKTRIS mingi jobipoisina. Proovisin ise teda ka sealt kätte saada, aga taaskord tulutult. Masin on tööajal seal parklas, aga autojuurde ta tulla ei julge- isegi siis mitte, kui ähvardada klaasid puruks lüüa...:o

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 25.12.08 18:46 Tsiteeri

Ta on viimati aktiivne olnud foorumis 25.12.08 08:33 PM, nii et suht suure tõenäosusuega on sellest teemast teadlik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Ta on viimati aktiivne olnud foorumis 25.12.08 08:33 PM, nii et suht suure tõenäosusuega on sellest teemast teadlik.

Siis võib talle vaid EDU.ee soovida.
Õnnelik inimene, peaks mainima- vähesed on sellised, kes oma tulevikku ette teavad. Tema siis teab. Nüüd kindlasti kaebab oma emale ja ämmale ja tüdrukule ära ja siis tuleb naiste dünastia minu vastu ja annavad politseisse:D:D Palju õnne.

Mees ise on selline kusik, et anna olla- näole anda ei julge ja siis laseb oma naissoost hõumidel minuga ärplema hakata:P:P

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 25.12.08 19:27 Tsiteeri

Kui elukoht teada ja tead ka, et jobskin kodus, siis astu härra politseiga uksetaha...
Tegemist on siiski füüsilise kahjuga
Võsa Pets on ka kihvt varjant :P

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yepi
Kui elukoht teada ja tead ka, et jobskin kodus, siis astu härra politseiga uksetaha...

no politsei ei tule niisama minuga koos sinna...

Aga võsapts on jahh variant;) Ta mul isegi tuttava tuttav. Saab tüübist siis üle eesti kuulsa petturi teha.

Tahaks teada mismoodi siis selline suurfirma, nagu Harju Elekter, talle tööd annab. Ja palju teisigi firmasi:D:D:D:D
Et siis RAGNAR, kui sa seda siin lugemas käid- soovitan ise ühendust võtta minuga, või muidu teeme sinust saate!!!

Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 25.12.08 19:35 Tsiteeri

Sellised m---id tuleks risti lüüa.Endalgi oli sama juhus kus üks kauples auto järelmaksule ja siis kadus ära aga ex venna arm on see õige.Vend tuli ja maksis ära nagu kord ja kohus.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 25.12.08 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KRANTS
Tsitaat:

Aga võsapts on jahh variant;) Ta mul isegi tuttava tuttav. Saab tüübist siis üle eesti kuulsa petturi teha.

Tahaks teada mismoodi siis selline suurfirma, nagu Harju Elekter, talle tööd annab. Ja palju teisigi firmasi:D:D:D:D
Et siis RAGNAR, kui sa seda siin lugemas käid- soovitan ise ühendust võtta minuga, või muidu teeme sinust saate!!!

Just ta ei tule sinuga sinna niisama (politsei)
Sa pead tegema avalduse ja ära selgitama asjalood
Peale seda tuleb poisile kaela kriminaal asi. Lihtne

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Po18
Sellised m---id tuleks risti lüüa.Endalgi oli sama juhus kus üks kauples auto järelmaksule ja siis kadus ära aga ex venna arm on see õige.Vend tuli ja maksis ära nagu kord ja kohus.

Ragnari vend on liiga väike veel selleks. Ma saatsin talle venna kaudu ka sõna selle jama kohta, et ega ma ei unusta. Ja tulemus oli see, et venna nime alt kirjutas mulle nende ema ja ähvardas, et mul tuleb jama, kuna mina olevat alusetult tema pisipojakest ja siis ka Ragnarit ennast ähvardanud. Eks emme armastus on see kõige suurem, aga siiski ei kavatse ma emmekese riidlemise pärast seda niisama jätta...

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 25.12.08 21:01 Tsiteeri

Kuidas ta sinuga ühendust võttis? Sellistele vendadele võiks kuidagi tekitada sellise asja et kui saada sulle u2u siis tuleb automaatselt mingi hoiatus kaasa.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 25.12.08 21:05 Tsiteeri

Üritage oma ähvardused konkreetse isiku pihta suunata. Ja mitte asjatut fleimi tekitada. Isik, kes on siia foorumisse 25.12.2008 end reganud, ei tekita kah tõelist usaldust minu silmis. Ja kohe selline teema siia?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 21:17 Tsiteeri

tänu sellele keissile ma selle foorumi üldse avastasin. google teeb imesi, kui sinna inimese nimi sisse trükkida.

ja minuga sai see tüüp ja tema hõumid ühendust tänu sellele, et ma tean teda juba veidi aega. lihtsalt pole suhelnud palju.

vimasele postitajale- ära usu, kui sa ei taha. mina ei tulnud siia algselt mõttga mingit gängi kokku ajada (saan ka ise suurepäraselt hakkama), vaid tulin TEID siia hoiatama ja nagu näha ei olegi ma ainuke, kellel kaebusi on. Kellel on pretensioone ja aadressi ei tea. mina tean aadressi, aga ei saa teda toast väja. Äkki varsti on olemas ka inimene, kes ta toast välja saab ja siis ongi asi põhimõttliselt lahendatud.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 25.12.08 21:23 Tsiteeri

Tegelikult oleks piisanud selle tegelase taaslisamisest sinna nimekirja,kus on isikud,kellega ei tasuks äri teha...ülejäänud siin teemas on aga emotsioonid;)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.08 22:58 Tsiteeri

ja mis sa siis teed, kui sa ta toast välja saad lõpuks?
kui näost-näkku rääkida tahad, võid ju minna ja uksele koputada ja olgu või ta ema kõrval, tuletad meelde, mille pärast raha võlgneb ja missugused võimalused nüüd tal jäänud on (a'la maksad raha ja unustame jama / tulen pollariga, saad kriminaalasja / tulen v-petsiga / saad lihtsalt maja ees peksa / saad kohe peksa / ...).
viimased 2 varianti toovad ilmselt sulle endale jama kaela kuna nii palju lärmi oled juba teinud ja kõigile teada :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.08 06:57 Tsiteeri

nagu ma juba enne mainisin on see teema selleks, et siin foorumis ka inimesed teaks, mis mehega tegu on. Need loetud variandid on mul meeles mõlkunud küll, aga arvatavasti ükski neist käiku ei lähe. On üks veel parem variant olemas;)

bier
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ Avant

postitati 26.12.08 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: KRANTS
Tsitaat:

Just ta ei tule sinuga sinna niisama (politsei)
Sa pead tegema avalduse ja ära selgitama asjalood
Peale seda tuleb poisile kaela kriminaal asi. Lihtne

Ja edasi saab mis? Tingimisi karistus, kui sedagi! ja raha mis inimene võlgu ikka ei näe!
Ärge südamesse võtke , aga nii se on. Vähemalt siiani on nii olnud.

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 27.12.08 07:15 Tsiteeri

Ma mõtlesin, et ma olen vakka, aga ei saa.
Kellega sul probleemid on, kes sulle võlgu on, kasutaja jvc?, tema vend?, tema ema? või kes?

Ole hea ja lahenda oma probleeme konkreetse inimesega mitte ära sega inimesi kes asjast midagi ei tea oma loosse. Milles nemad süüdi on, kas nad olid kõrval kui te omi asju ajasite, lubasid nad sulle täiskasvanud inimese tegude eest vastutada?

Muutuste tuuled....
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.08 07:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kikkike
Ma mõtlesin, et ma olen vakka, aga ei saa.
Kellega sul probleemid on, kes sulle võlgu on, kasutaja jvc?, tema vend?, tema ema? või kes?

Ole hea ja lahenda oma probleeme konkreetse inimesega mitte ära sega inimesi kes asjast midagi ei tea oma loosse. Milles nemad süüdi on, kas nad olid kõrval kui te omi asju ajasite, lubasid nad sulle täiskasvanud inimese tegude eest vastutada?

Kes sind hammustas?? Minue on otseselt võlgu kasutaja JVC. Tema vend on loos selle pärast, et ainut läbi tema venna saab sellele tüübile midagi edasi öelda (põhjust võid lugeda ülevalt poolt). Ning tema vend oli viimati ka juures, kui tüüp osa summast ära maksis ja JÄRGMISEL päeval lubas ülejäänud raha anda. Peale seda aga kadus. Nüüd on sellest JÄRGMISEST päevast juba 2 nädalat möödas. Miks aga ta ema ennast sjasse segab ja ämm ja naine või kurat-teab-veel-kes mina ei ta. aga see nende oma asi!

Kikkike
huviline

Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 27.12.08 07:35 Tsiteeri

Hammustanud ei ole mind keegi, lihtsalt selliste lugude juures millegipärast hakatakse alati ähvardama ja terroriseerima ülejäänud pereliikmeid, kes ei ole asjaga seotud. Ma olen pidanud ise kannatama sellist terrorit ja ausalt see ei ole meeldiv, milles on ülejäänud pereliikmed süüdi kui neile lähedane täiskasvanud inimene ei suuda oma tegude eest vastutada, peaksid seda siis ülejäänud pereliikmed tegema?

Lihtsalt ennem kui lendate pereliikmetele selga mõelge kas nad üldse on selle looga seotud, et neid peaks terroriseerima hakkama.

Muutuste tuuled....
Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC; Volvo V70

postitati 27.12.08 10:59 Tsiteeri

ÕIGE !:cool:

Ja kes aru ei saa siis saavad ise vastu "pükse"( leebelt öeldes)
Ja kõik on seaduslik :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KRANTS

Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.08 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kikkike
Hammustanud ei ole mind keegi, lihtsalt selliste lugude juures millegipärast hakatakse alati ähvardama ja terroriseerima ülejäänud pereliikmeid, kes ei ole asjaga seotud. Ma olen pidanud ise kannatama sellist terrorit ja ausalt see ei ole meeldiv, milles on ülejäänud pereliikmed süüdi kui neile lähedane täiskasvanud inimene ei suuda oma tegude eest vastutada, peaksid seda siis ülejäänud pereliikmed tegema?

Lihtsalt ennem kui lendate pereliikmetele selga mõelge kas nad üldse on selle looga seotud, et neid peaks terroriseerima hakkama.

sa oled millestki valesti aru saanud. põhimõte on sul õige, aga point on selles, et keegi pole teisi pereliikmeid terroriseerinud:P

Ma tean jvc venda samakaua, kui jvc-d ennast. ja temal palusin vaid sõna edasi öelda, mida ta ka tegi. ja siis hakkas nende ema märatsema:D

Ah vahet pole, mis ma siin ennast õigustan. elame näeme.

Leon20vt
huviline

Registreerunud 04.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.09 14:41 Tsiteeri

Kui kellegil peaks olema pretensioone sellise isiku vastu nagu Rain Gustavson, siis pöörduge palun Põhja Politseiprefektuuri.

Antud isik on aastaid korraldanud pisipettuseid, varguseid jne.

Kuna isik viibib hetkel juba vahi all tänu minu avaldustele ja tõenditele (hiljem selgus, et tema vastu on algatatud veel 7 erinevat kriminaalasja), siis on praegu aeg õiglus jalule seada.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.7% - SQL: 56.3%]