wbmaster
huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.6 quattro 1995.a
|
postitati 14.12.08 16:32
|
|
|
Audi A4 2.6 quattro 1995 kuhu on paigutatud sellel autol antenn???
oleks vaja teada kus on antenn,sest ei taha see värk mul hästi raadiot mängida.sahiseb pidevalt enamus kanalitega.
äkki keegi oskab midagi soovitada?
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 14.12.08 16:48
|
|
|
Tagaaknal, 3 viimast ülemist triipu ongi antenn. Võimendi peaks olema C-piilari taga, ma ei mäleta aga täpselt kummal pool. Juhtme järgi saab
vaadata.
Ka minul on peale maki vahetust sama probleem, sahiseb ja väga kehvasti võtab. Uuel makil kasutan antenni üleminekut, kuna makile läheb nn isane
antenni ots.Vanal makil oli aga taga paneelil antenni ots välja toodud ja kasutasin auto orig. otsa. Sellisel juhul võttis antenn palju paremini.
Kui tagaakna soojenduse sisse lülitad, kas levi läheb veel kehvemaks?
Aitaks eraldi siseantenni kasutamine.
EDIT: Uurisin skeemi ja antennivõimendi asub jah C-piilari taga, vasakul pool.
Piilar käib ära tõmmates, metallist tüüblitega. Seda ma enam ei mäleta, kas iste tuli ka selleks ära võtta või ei, kui mina võtsin, siis oli iste
väljas. Vist ei pidanud ära võtma .. .
NB! Praegusel ajal ole ettevaatlik, kui auto on seest külm, võid puruks tõmmata ja ta on ikka parjalt kõvasti kinni. Mina endal, kui vahetasin
piilareid, tõmbasin vanat ära võttes prao sisse.
|
|
|
kenno173
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.08 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunz
Tagaaknal, 3 viimast ülemist triipu ongi antenn. Võimendi peaks olema C-piilari taga, ma ei mäleta aga täpselt kummal pool. Juhtme järgi saab
vaadata.
Ka minul on peale maki vahetust sama probleem, sahiseb ja väga kehvasti võtab. Uuel makil kasutan antenni üleminekut, kuna makile läheb nn isane
antenni ots.Vanal makil oli aga taga paneelil antenni ots välja toodud ja kasutasin auto orig. otsa. Sellisel juhul võttis antenn palju paremini.
Kui tagaakna soojenduse sisse lülitad, kas levi läheb veel kehvemaks?
Aitaks eraldi siseantenni kasutamine.
EDIT: Uurisin skeemi ja antennivõimendi asub jah C-piilari taga, vasakul pool.
Piilar käib ära tõmmates, metallist tüüblitega. Seda ma enam ei mäleta, kas iste tuli ka selleks ära võtta või ei, kui mina võtsin, siis oli iste
väljas. Vist ei pidanud ära võtma .. .
NB! Praegusel ajal ole ettevaatlik, kui auto on seest külm, võid puruks tõmmata ja ta on ikka parjalt kõvasti kinni. Mina endal, kui vahetasin
piilareid, tõmbasin vanat ära võttes prao sisse. |
seal on antenni võimendi ja sinna peaks makist vool sisse jooksma mis paneb selle võimendi tööle ja hakkab kõvasti paremini raadioid võtma minu arust
oli valge juhe aga võin ka eksida kysida kellegi targema käest järgi milline juhe
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.08 19:22
|
|
|
Eks sinna vaid üks juhe sisse tulebki
|
|
|
kenno173
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.08 21:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunz
Eks sinna vaid üks juhe sisse tulebki |
eks see on ka tagaklaasi soojenduse relee ja releesse tuleb vool ka sisse kui väga tähelepanelik olid seal samas sees ongi ka antennivõimendi
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 16.12.08 22:51
|
|
|
Kui vanad originaalpistikud on maki taga olemas siis otsi musta pistikut, sellel on peal numbrid ja klemm nr 5 on antennivõim. Lase sinna makist
remote vool peale ja olemas.
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.08 15:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
Kui vanad originaalpistikud on maki taga olemas siis otsi musta pistikut, sellel on peal numbrid ja klemm nr 5 on antennivõim. Lase sinna makist
remote vool peale ja olemas. |
.. miks ma ise selle peale varem ei tulnud ?
Igastahes mina tegin endal antennivõimu "korda" ja võttab raadikanaleid nüüd küll minu arvates ülihästi, isegi garaa˛is kuuleb näiteks Powerit ja
U-Popi Tallinna sageduselt, 90km kaugusel Tallinnast.
Soojendasin C-piilarit soojaõhupuhuriga u 15min, siis näpud taha ja tõmbasin küljest. Seega nüüd tean, et ei pea midagi eest ära võtma, kohe näpud
taha.
Võimendisse, kus on ka arvatavasti tagaklaasisoojenduse termoreele, tuleb 2 valget juhet. Ühel must pistik, teisel punane. Punane on antennivõimendi
oma ja mustaga on tagaklaasisoojenduse oma. Nagu arvata oligi, voolu sinna peale ei tulnud.
Kuna mul autos on võimendi samast kohast 20cm kaugusel, võtsin võimendist remote juhtmest antennivõimule voolu ja töötab. . . . alles Tort'i
postitust lugedes mul koitis, et maki tagant oleks neid asju palju lihtsam teha olla (Eeldusel, et juhe ikka terve).
|
|
|
wbmaster
huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.6 quattro 1995.a
|
postitati 17.12.08 16:53
|
|