Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Autor:
Pealkiri: Audide kogunemine Kolga-Jaanis 10.01.09 kell 11 (jäärada põllul) (Vastuseid: 110 | Vaatamisi: 9555)
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4

postitati 07.12.08 20:28
Audide kogunemine Kolga-Jaanis 10.01.09 kell 11 (jäärada põllul)

Et siis äkki on huvilisi selline asi jälle teha. :) Eelmisest korrast ma ise midagi ei teadnudki kahjuks. :( Aga võiks siis uuesti teha mingi aeg. Tuleks ka kohale. :) Kui huvilisi oleks sama palju või isegi rohkem siis paneks kuupäeva paika. :) Muidugi mina satun tihti sinna. :D Platsidele jne. Et võib ka väiksema rahvaga koguneda. :) Teeks pilte ja looks tutvusi. :) Igatahes andke märku siis palju tulijaid oleks. Siis paneme kuupäeva ka paika. :)

AudiSound
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 4-Motion

postitati 07.12.08 20:44

põhimõtteliselt ma arvan et mina oleks tulija:)
Kõige parem oleks veel siis, kui lumi ka maas oleks:)

Auto algab ju A tähega.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 07.12.08 21:47

Enne jõulu võiks miskit teha küll:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 07.12.08 22:05

No kui ajakavaga kokku sobib, siis ehk astun ka läbi. Pange ainult kuupäev paika:)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.08 22:19

Aga äkki teeks siis 13 detsember või siis 20 detsember õhtu. Et kuidas sobiks? Natuke veel tagasisidet saab siis saame seda ringi veel koomale tõmmata ja kindla kuupäeva paika panna.

AudiSound
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 07.12.08 22:29

No 13 saaks veel aga 20 ei tule kuidagi välja (töö ja töö veelkord peale). 19 sobiks isegi.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 12:59

No aga paneks siis 19 õhtu omale selle kavva? Et mõtleb siis kus kohas esimene kogunemine ka on ja hiljem võiks pikalt läbi linna kruiisida. :D Üldjuhul mina olen iga päev saadav viljandi kandis.

AudiSound
masinist
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 avant quattro 16v, VW rabbit

postitati 08.12.08 14:06

13 oleks sobivam, 20 paiku on juba kiired ajad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
weblife
huviline

Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6Q C8 2019

postitati 08.12.08 15:27

19 sobiks mulle või siis peale jõule

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mybike
huviline

Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant 2.6 no Q :(

postitati 08.12.08 15:49

Katsuks ka seekord kohal olla!
13 või 19 sobivad 20 kindlasti mitte!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 16:18

Hmm.. Vot see ongi üks jama asi, et ühtedele sobib üks kuupäev ja teistele teine kuupäev. Väike probleem, ag asee on seda juba alati. Mina pakuks ikka välja 19 õhtut. See kuidagi rohkem kutsuvam. Siis ehk rahvas teab ja näeb rohkem, et selline asi toimub. Muidu liiga kiiresti teha siis rahvas ei teagi maybe. :/

AudiSound
lassekast
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw

postitati 08.12.08 16:43

aga kellaaeg see olex päris tähtis

QUATTRO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 08.12.08 17:15

olen ka 19nda õhtul Viljandis, ning võimalik et leiaks isegi aega läbi astuda...

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 08.12.08 17:18

Et kaks korda on niisama kruiisitud. Järgmine asi pidi olema mingi rajapäev vms, et oleks nagu sisu kah asjal. Pärast õhtul kuskile pidusse või koosviibimisele.
Muidu on nii, et iga nädalavahetus on mingi kruiis.

Muidu seda kah, et paar kolm viimast nädalavahetust on linnas niisama Ryntsiga (Salukas8) aega surnuks löödud ja driftitud, aga sellist autot nagu soots05-el pole nähtud. Vähemalt pole ta tutvust tegema tulnud siiamaani.

salukas8
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92

postitati 08.12.08 17:35

mitte et mul selle vastu midagi on et kogunetakse... aga vaevu kaks kuud tagasi toimus selline asi... ja juba siis oli suhteliselt külm parklas lihtsalt seista ja juttu ajada.. mis siis nüüd miinus kraadidega on asi veel jamam ma kujutan ette... Jutt jäi jah selline et mingiaeg talvel kui ilmad lubavad ja lund on siis rajale minna ja õhtul siis kusagil koosviibimine...
Püstolett-iga koos möllatud jah linnamööda ja lund ära kasutatud:P...
Aga kui nüüd nagu eelmine kord mingi 20 autot kokku tuleb ja enamus "driftima" ka veel hakkaks siis läheb see juba väga suureks marutamiseks ja politsei ei vaataks selle peale küll hästi ja ega ka klubile see just väga head nime too.... Nii et mina pakuks et kannataks veel ja teeks kogunemise siis kui on vastavad ilmaolud et rajale kuhugi saaks... siis oleks sellel asjal nagu rohkem mõtet.. Siis läheks see külmetamine ka asjaette...:P

ESS:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 17:36

Just :)

soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 18:25

Jaa. Selles mõttes on õigus. Aga kui te (püstolett ja salukas) Olete nv-tel seal kruiisimas siis mis aja paiku te olete seal. :D Tean äkki ennastki sättida sinna poole. :)
Aga no ma ei tea. Raja värk oleks päris hea kes, ainus mure, et mul oleks vaja kässar korda saada. :D Aga see raha et lasta teha napib mõnuga. Ise sai ühe remondimehega aretatud midagi, aga ikkagi ei tõmba korralikult peale. ning jube raskelt käib mingite vedrude pärast mis see tüüp pani sinna. Ime et ülevaatuselt üldse läbi sain.

Okei see läks teemast mööda natuke.
Aga muidu kus saaks siin (viljandi) kandis sellist raja asja korraldada?

AudiSound
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 18:33

No oleme olnud alates kella 21 ja kaua:D
Ja selle rajavärgiga peab ootama ja vaatama, kui jääd ei tule siis peab midagi mõtlema, aga no krt peab tulema jää järvedele ja karjääridele.

salukas8
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92

postitati 08.12.08 18:41

no loodame et ikka tuleb see "kaaneke" järvedele... kui ilma on siis ma arvan et selle raja ka leiab kuhugi.. aga meid võid leida jah kella 21-... :P seda siis nädalavahetustel...

ESS:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Digger
huviline

Registreerunud 27.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 2,8 quattro & vw Golf3 1,8

postitati 08.12.08 19:46

tegelt võiks ise kah kaasa sitsida teiega! (Püstolett & Salukas):)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.08 20:50

No selge siis. Ma olen see nv platsis. Eks näha ole mind ma usun. Ja ma loodan, et ma teidki ära tunnen. Kuigi selle rajaga nii, et oleks tegijaid siis saaks. Mul maad piisavalt, et lumerada saada. Üks suur põld vedeleb lume all. Üks aasta üritasin teha, aga polnud piisavalt aparaate mis tagaks hea raja. :(

AudiSound
ilus97
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 02.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.5TDI

postitati 13.12.08 10:42

kui miskit kogunemist toimub, oleks ka tulija;) pange ainult kuupäev paika

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.08 21:06

Kahjuks endal enam audit pole. :( Müüsin maha, ja hetkel sõidan oma mazdaga ringi. ei jagu raha, et soovitud audit osta. :P

AudiSound
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 14.12.08 11:32

Tsitaat:
Algselt postitas: soots05
Kahjuks endal enam audit pole. :( Müüsin maha, ja hetkel sõidan oma mazdaga ringi. ei jagu raha, et soovitud audit osta. :P

mis sa siis tast üldse maha müüsid?

eniveis, 23nda paiku olen ise ka viljandi kantti sattumas... teoorias oleks isegi ka tulija, kui kuup on peale seda v sellel kuupäeval. Enne ise ei saa

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
soots05
huviline

Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.08 12:14

Tsitaat:
Algselt postitas: Riimak
Tsitaat:
Algselt postitas: soots05

mis sa siis tast üldse maha müüsid?

Vot oli vaja :D

Aga jah. Küll see uuem ja uhkem ka tuleb. Üks paugutaja soolas praegu. Ei tea ainult kas selleks ajaks saan. Ja Keegi peab siis otsustama ja selle kuupäeva paika panema, sest mina pean nüüd mõtlema kust ma selleks päevaks audi saan omale. :D

Nüüd läks küll tsiteerimine sassi :D Algaja õnn

AudiSound
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.8% - SQL: 67.2%]