aco
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.08 12:20
|
|
|
kuidas navi paigaldada?
tere.mul 1998a.audi A6.tahaks sinna navi-tv peale panna.kas see on ültse võimalik,sest seal on olemas ainult maki juhtmed(mis näha on).navi polekski
oluline raadiot ja plaadikat tahaks tööle saada.kui keegi teab kus või kes peale paneksandke teada.tel.56239590 mati.
aitäh
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.11.08 12:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aco
tere.mul 1998a.audi A6.tahaks sinna navi-tv peale panna.kas see on ültse võimalik,sest seal on olemas ainult maki juhtmed(mis näha on).navi polekski
oluline raadiot ja plaadikat tahaks tööle saada.kui keegi teab kus või kes peale paneksandke teada.tel.56239590 mati.
aitäh |
Navi Plus (4:3 ekraaniga) juhtseadmes olev draiv muide ei mängi audioplaati. Selleks oleks lisaks veel box'i vaja. Aga ühendamine on imelihtne -
tõstad oma praeguse orig maki tagant ISO-pistikud uue taha, sisestad koodi ja põhifunktsioonid juba töötavad. Lisaks veel naviantenni juhe vedada. TV
jaoks on eraldi tuuner, mis käib spets juhtmega juhtseadme sappa ja mille külge omakorda käib TV antenn.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 28.11.08 12:54
|
|
|
Oleneb mis asi sul seal ennem sees on või oli. Kui tavaline 1 DIN makk, siis on sul navi jaoks vaja uut keskkonsooli raami ja kliimaplokki. Navi on 2
korda kõrgem kui tavaline makk, sellest tulenevalt on ka kliimaplokk natuke peenem ja küljed jooksevad kah nats teistmoodi.
Kui ennem juba oli navi, siis pole muud kui uus navi sisse. Kui ennem oli mingi 2 DIN makk, siis saab kah lihtsalt navi sisse lükata, aga ilmselt on
vaja adaptereid juhtmestiku jaoks.
Umbes midagi sellist:

See on mingi suht suva pilt mis netist leidsin, et ta võib olla erinev, ja võib olla et pole üldse vaja. Igatahes kui on tavaline Concert makk
näiteks, ja tahad navi panna (RNS-E näiteks) siis on kindlalt sellist kaablit vaja. Et sellega pead ka arvestama.
Ja kui tahad et navi ka töötaks siis on jah veel gps antenni vaja ja see armatuuri taha ära peita ja juhe vedada.
Ja võibolla on ka sul sellist juhet vaja, kui ennem navi ei olnud (jällegi RNS-E puhul on seda kindaltl vaja, vb vanemal navil ei olnud aga ma olen
suht kindel et ikkagi on vaja).

|
|
|
aco
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.08 13:04
|
|
|
mul onpraegu tavaline plaadikas.ja selle juhtmestik.kuid sellega läheb navi+ ainult üks pool tööle see kust koodi sisestada ei tööta.olekski vaja
juhtme süsteem korda saada.aga ei tea mis juhtmed kust tulema peavad
ja mida on vaja.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 28.11.08 13:25
|
|
|
Ütle oma maki mudel, nii on raske aidata.
|
|
|
aco
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.11.08 13:29
|
|
|
navi+
ma saan homme seda öelda sest pole kodus täna aga äkki oli naviplus ei mäleta täpselt.on audi orginaal vist.homme annan kindlasti teada.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.11.08 14:22
|
|
|
Silma järgi vast ikka mäletad, kas selline või selline?
Vanem variant võttis mul ilusti pildi ette, kui B4 default pistikud taha ühendada. Sai ka koodi sisestada.
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 28.11.08 15:26
|
|
|
Tegelikult on veel vahepealseid asju igasuguseid.
Hetkel pole küll pilte panna.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
aco
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.08 07:27
|
|
|
tere.ongi see esimene pildi variant.peale on kirjutatud Navigation plus.
|
|
|
aco
huviline
Registreerunud 09.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.08 07:29
|
|
|
Navigation plus on peale kirjutatud.ühendasin iso juhtmed taha aga ette tuleb safe ja ei lase koodi sisestada sest ükski nupp ei toimi.
|
|
|