Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B5 *97 originaal signa küsimus (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1448)
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 28.10.08 18:53 Tsiteeri
A4 B5 *97 originaal signa küsimus

Küsimus selline, et kas juhib ainult kesklukku või on ka signa funktsioon? Hetkel juhib ainult kesklukku, aga salongis mõlemal pool keskmise ukseposti üleval nurgas(ette ja taha) olemas ribid (kus sees siis eeldatavasti, kontrollinud ei ole, liikumisandurid). Armatuuris ükski tuli vilkuma ei hakka. Pean siis silmas punast tulukest.
A6 teiseks autoks ja sellel teeb "vonk" nuppu vajutades ja asi toimib. Autodata läks eelmise kõvakettaga manala teed:(. Sealt ka ei saa infot enam. Kas on võimalik kuidagi näiteks signa funktsioon ära ellimineerid kuid samas kesklukk puldist jääb tööle?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 28.10.08 20:13 Tsiteeri

Kas on signa või mitte oleneb esimese omaniku tellimusest. Kui seal B piilaris on ribid, siis suure tõenäosusega on tehase signa. Signa ei lähe ka sel juhul peale kui mõni ukse/luugi lüliti ei tööta aga uksed sulgeb küll.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 29.10.08 07:46 Tsiteeri

Ka minul autos on b-piilaris ribid aga signast ei haisugi. Seega ei saa seda üldiselt võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.08 17:26 Tsiteeri

Orginaal signal saab minu meelsest seda häält maha võtta. Mul ka peale panekuga "vonk" ei tee aga lõugama hakkab küll kui vaja ja nende ribide taga on ka mahuandurid mul. Mul on nupp ka seal ukse posti katte peal millega saab mahuandurid välja lülitada.

rainer9968
huviline

Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9TDI

postitati 29.10.08 17:35 Tsiteeri

Kas tehasesignat saab ise ka peale aretada kui teiselt autolt võtta või jääb immo takistuseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.10.08 19:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rainer9968
Kas tehasesignat saab ise ka peale aretada kui teiselt autolt võtta või jääb immo takistuseks.

Saab ikka. Nii nagu Vasara luku saab ühelt ukselt teisele tõsta. Iseasi, on sel mõtet? Suvaline veidi ebatraditsioonilisemalt paigaldatud odav aftermarket signa on tõhusam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.08 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Orginaal signal saab minu meelsest seda häält maha võtta. Mul ka peale panekuga "vonk" ei tee aga lõugama hakkab küll kui vaja ja nende ribide taga on ka mahuandurid mul. Mul on nupp ka seal ukse posti katte peal millega saab mahuandurid välja lülitada.

Vot kurja, ei tulnud nupu pealegi.:P Nüüd meenub küll, et teisel autol ka jah nupp seal B-piilaris liikumisandurite välja lülitamiseks.:cool:

Edit: nuppu põle:(

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 29.10.08 20:27 Tsiteeri

Aga kuidas saab kindel olla et see mahuandur väljas ei oleks? Nimelt mul see nupp olemas, aga ükspäev laps aitas autot koristada ja klõpsis seda. Kuidas saab kindel olla, et mahuandurid ikka töötavad ja et auto ikka pistaks röökima kui keegi sees on?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.08 20:39 Tsiteeri

Istu autosse, aktiveeri signa ja liiguta ennast. Kui prääksuma hakkab siis töötab.

Üldiselt peaks olema originaal signaga nii, et kui enne auto valvesse panekut vajutada seda nuppu siis sel valves oleku perioodil mahuandur ei rakendu. Ehk siis, kui nüüd signa maha võtta ja uuesti peale panna ilma nuppu vajutamata, läheb ta valvesse mahuanduritega.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 29.10.08 20:53 Tsiteeri

Hmm, eks üritan proovida?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.5% - SQL: 84.5%]