mari181
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.10.08 20:19
|
|
|
kliima
Külmjooted joodetud,mootorid ja klappid töötavad,teise kliimablokiga proovitud kõik töötas aga kas siis minu kliimablokk võib olla tuksis?Kas hakkan
uut otsima või oskate äkki nõu anda. Sooviks kliimablokide sobivust ja
soodsat hinda
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
postitati 10.10.08 20:32
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mari181
Külmjooted joodetud,mootorid ja klappid töötavad,teise kliimablokiga proovitud kõik töötas aga kas siis minu kliimablokk võib olla tuksis?Kas hakkan
uut otsima või oskate äkki nõu anda. |
kui teise plokiga köik toimis nii nagu seda soovisid ja sinu enda oma seda ei tee siis on töepoolest vöimalus,et antud aparatuur on lepingu nurka
loopinud.
kas köik löpetamised olid kohesed vöi ilmnesid eelnevalt ka mingeid anomaaliaid?
|
|
|
|
mari181
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.10.08 20:57
|
|
|
ei olnud mingeid anomaaliaid.puhub ainult esiklaasile aga näkku ega jalgadele ei tule
|
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Quattro
|
|
postitati 12.10.08 13:10
|
|
|
mis auto kliimaga täpsemalt tegu? endal c4 ei liigutanud klappe, leidsin selle vastu rohu. nimelt 2 voolumuundurit plokis läbi kärsanud, lasen need
elektroonikul ära vahetada ja tuleb kordades odavam kui kuskilt teine plokk muretseda. lähipäevade jooksul annan teada kas toimib, kui jah, saab minu
kaudu selle kliima ploki korda teha.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
|
postitati 12.10.08 13:18
|
|
|
Ilmselt sinu enda kliimajuhtseadmes probleemid.Lase elektrikul üle vaadata või soeta "uus" 
|
Pisike punane putukas
|
|
|
|
|
mari181
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.10.08 16:49
|
|
|
tegemist autoga aasta 94 100 ja mootor 2,6 manuaal
kus need muundurid asuvad ja kas oleks võimalik saada nende kohta mingeid pilte või skeeme ja kasutaja mclx kus te ise asute?
|
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.10.08 17:19
|
|
|
siit saab infot 2 viimast pilti on näidatud need muundurid mis
toetuvad pinnaga metallplaadi külge, mis on siis nende jahutuseks. originaalis on seal 8,5 V muundurid, mootorid ise ~7V, mina lasen sinna panna 9V
muundurid. millest need muundurid üles ütlevad, on see et reguleeritakse kõiki klappe samal ajal korraga ja hästi palju (ei lasta klappidel asendit
võtta kui juba antakse uus käsklus) ja seda soojust ei jõuta ära juhtida muunduritelt ning annavadki otsad.
muidu asun tallinnas, vahest liigun võru vahet.
|
|
|
|
mclx
huviline
Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.10.08 17:09
|
|
|
jah, asi toimib. muundurid vahetatud ja kõik klapid liiguvad ilusti.
|
|
|
|
Raito
huviline
Registreerunud 12.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5tdi 1995a.
|
|
postitati 15.06.10 09:23
|
|
|
Vana teema küll üles kaevatud, kuid kattub minu murega. Küsiks siis, et kas kellelgi on rohkem infot nende muundurite kohta? Kust neid otsida tasuks
ja äkki kellelgi infot, et mis sinna täpselt sobib. Ei raatsi nagu enda oma laiali enne tõmmata, kui uusi tükke sisse pole panna.
|
|
|
|
yksk6ik
huviline
Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.06.10 19:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Raito
Vana teema küll üles kaevatud, kuid kattub minu murega. Küsiks siis, et kas kellelgi on rohkem infot nende muundurite kohta? Kust neid otsida tasuks
ja äkki kellelgi infot, et mis sinna täpselt sobib. Ei raatsi nagu enda oma laiali enne tõmmata, kui uusi tükke sisse pole panna.
|
Oli sama probleem ja sain asjale jälile aga ma ei viitsi siia kribada kui asi huvitab helista!
56 45 75 44 Max
|
|
|
|
jansu24
huviline
Registreerunud 10.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,8 autom ´95
|
|
postitati 07.12.13 12:10
|
|
|
Tere,
Viimasel ajal esineb probleem, et kiimablokk ei jäta vanu seadistusi mällu, kui vahepeal süüde välja keerata. Võtsin bloki lahti ja avastasin, et üks
voolumuundurites on katkine ja lähemalt uurides oli teisel pool trükiplaadil 2 muunduri otsa omavahel ära sillatud. Ei usu, et see kuidagi mäluga
seotud on, aga kas selle sildamisega on kergema vastupanu teed mindud vms? Siit aga tekkis küsimus, et kas sellega seoses ei lähegi mootoritele mite 8
vaid hoopis 12V?
Kuidas saada jälile bloki mäluga seotud probleemile? Kas siin tuleb mängu ka külmjoodete lahti olemine?
Jaanek
|
|
|
|