Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C4 A6 suunatulede näitamisel lähevad ohutuled põlema (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1180)
JannA6
huviline

Registreerunud 17.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2,8q 142kw

postitati 08.10.08 22:09 Tsiteeri
C4 A6 suunatulede näitamisel lähevad ohutuled põlema

Tervist, et siis täna peale aku vahetamist hakkas esinema järgmine anomaalia, et nii, kui emba-kumba suunda näidata püüad, lükkuvad ohutuled automaatselt tööle. Suundasi nagu ise ei olekski, on vaid 3x ohukad (parem suund, vasak suund ja ohukad ise). Õhtul kiiruga sai hädapärast ühelt 100'lt suunatulede relee prooviks ümber visatud, et äkki on suunatulede relee surma saanud, aga ei midagistki, ikka sama jama. Samuti, asi mida ma täheldasin, oli see, et kui auto alarmi alla panna, siis tavaliselt auto vilgutas 3x ohukaid ja vsjo, kuid nüüd on see kolmas vilkumine kuidagi 3x pikem, kui esimesed 2 vilgutamist. Seega, tehase alarm kuidagi sekkub suundade ellu? (see osaliselt isegi seletaks seda, et peale uue aku pealepanekut kukkus tehasesigna üürgama). Ideid kellelgi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 09.10.08 06:20 Tsiteeri

Hei
Iseenesest sa juba vastasid oma küsimusele, esimese asjana oleks ka pakkunud kohe suunatule releed aga kuna sa selle juba vahetasid, siis ilmselge, et alarm paneb segast- aku vahetusega ikka juhtub, ilmselt vaja ära nullida (alarmi box-ist võtmega välja lülitada ja mingi hetk uuesti tagasi lülitada).

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
JannA6
huviline

Registreerunud 17.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2,8q 142kw

postitati 09.10.08 19:32 Tsiteeri

Ja lahendatud see mure iseenesest saigi. Jätsin mina auto ööseks seisma, releed tagasi ei pannud(mis muidugi tähtust ei tohiks omada), akujuhtmeid maha ei võtnud, signat ei näppinud, ning täna õhtul pistsin relee omale kohale tagasi ning olidki selleks korraks minu probleemid lahendatud. Suunad töötasid nagu kellavärk :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]